Slike vaših nohtov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1102 prispevkov
• Stran 72 od 74
•
Prejšnja
1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74
Naslednja
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jaz pa sem po kar nekaj časa krhkih nohtov podlegla Delala mi jih je sorodnica in mi je fajn, ker moji niso spiljeni v debelino lista, tako da bom pridno čakala da moji zrastejo, zraven pa vitamini, da bodo moji spet v formi
The world is as you are.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
..Evelyn.. - želim te čim večkrat vidt v tej temi! Ful lepi nohtki!
(slikce dodam jutri, zdej v umetni svetlobi ne zgleda kot upam, da sicer zgleda ).
emanuela - hitro okrevanje ti želim!
Jz sem pa pred temle zmer stala po 15 min in ga občudovala..pa mi je blo skor-10-€ mal preveč..se me je pa zdej Miklavž usmililrinca napisal/-a:zelo mi je bil všeč tudi njihov jesenski odtenek hypnotic - wannabe chanel paradoxal. mogoče drugič
(slikce dodam jutri, zdej v umetni svetlobi ne zgleda kot upam, da sicer zgleda ).
emanuela - hitro okrevanje ti želim!
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ kul, jutri primerjava slikce
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js si bom pa Barry M privoščila. Je precej podoben z Chanel Paradoxal. Edino čakam, da bo kje ugoden.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
kolk pribl. te pridejo ti chanelovi lakci?:D večinoma grem kr mimo njihove police...
-
purple_rain - Cosmopsiho
Jz sem pa skor mal razočarana, je vidt dosti bolj siv kot sem pričakovala (ja, sem upala, da bo bolj vijolična ven "butala" ), pa še ne pusti se (mi) slikat..sem ga, cela užaljena, šla zmatirat in zdej čakam rezultate.
*edit:
men zgleda bolj sivkast: ........................... bi pa želela, da je bolj vijoličen, heh, pod določeno svetlobo je res:
...........................
*edit:
men zgleda bolj sivkast: ........................... bi pa želela, da je bolj vijoličen, heh, pod določeno svetlobo je res:
...........................
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
meni je všeč, čeprav mi običajno vijolčni laki niso preveč...
-
purple_rain - Cosmopsiho
Meh, jz sem obupala, nikakor ga ne uspem vidt kot vijoličnega.
Prvi neprebran prispevek • 1102 prispevkov
• Stran 72 od 74
•
Prejšnja
1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov