Slike vaših nohtov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Prosim za zbris tele objave
Zadnjič spremenil *mala*, dne 27. Nov. 2010 15:57, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Tale OPI Tease-y Does It! je pa čudovit
Moj Barry M- Bright Purple po 3eh dneh (slabi sliki, pa težko pravo barvo ujet):
Hvala purple_rain
Moj Barry M- Bright Purple po 3eh dneh (slabi sliki, pa težko pravo barvo ujet):
Hvala purple_rain
Zadnjič spremenil *mala*, dne 27. Nov. 2010 15:55, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^se ne pusti slikat, ane.
Sicer pa lep, itak.
Sicer pa lep, itak.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 27. Nov. 2010 16:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ Zlata si [še vseeno upam, da se hecaš], ampak tega nisem sama nardila, to je lak tak.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Na željo purple_rain sicer je slaba fotka, ker ima moj mobitel zanič fotoaparat! Ko bo digi bom mal bolj sodelovala v teh temah. Sicer je pa to en nanos in je kr taprava barva na sličici, potem sem še enkrat nanesla, da je bolj krvavo rdeča..
Eno vprašanje: Essence matt lak- po kolkm času ga dam na noht? Včerej mi je kr raztopil to spodnjo plast barve in je vse blo šekasto..
It was forever..but it didnt last long..
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
rinca napisal/-a:^^no way, končno crackle polish, do katerega bom lahko prišla (upam). ful lepa kombinacija, moram čim prej v nabavo
edit: šele zdaj prebrala, da je maestra tole dobila na potovanju
Te lake imajo drugače pri nas v Nami, sem jih zadnjič vidla poleg tistih magnetnih lakov
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
pri meni je bil tako redek, da se sploh ni dalo debele plasti na noht nanest. potem sem hitro še eno plast nanesla da je blo vse šekasto, ampak ko popoka se itak ne vidi.
base coat je srebrn, sej ne da sem stala 15 min pred stojalom ker se nisem znala odločit katerega vzet
zelo mi je bil všeč tudi njihov jesenski odtenek hypnotic - wannabe chanel paradoxal. mogoče drugič
base coat je srebrn, sej ne da sem stala 15 min pred stojalom ker se nisem znala odločit katerega vzet
zelo mi je bil všeč tudi njihov jesenski odtenek hypnotic - wannabe chanel paradoxal. mogoče drugič
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov