Slike vaših nohtov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1365 prispevkov
• Stran 2 od 91
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 91
Naslednja
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Boa napisal/-a:Ja, take nalepkice so (fuuuul tanke, rabiš kar nekaj časa) in po si jih nalimaš gor, odrežeš kar je viška, nalimaš kristalčke in polakiraš s prozornim lakom. Prov dolgo ne zdrži (sploh kristalčki) ampak če hočeš narediti vtis potem je to to
Men ful dobro to zgleda...drugače si jaz delam francosko manikuro in dam kristalčke gor al pa kakšne nalepkice..Itak pa da delam v takem poklicu da se mi nohti lomijo če ne pazim dovolj in velikokrat mi čuden vse skup zgleda...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
mene pa sam neki zanima, gledam po slikcah da mate res lepo urejeno obnohtno kozico...men pa to res ne rata, niti s pilco niti z lakom in unimi palckami k zraun dubis... s cim vi to?!
drugac mam pa kratke, ker kadr sm mal pod stresom al pa ziucna nasankajo ravno nohti
drugac mam pa kratke, ker kadr sm mal pod stresom al pa ziucna nasankajo ravno nohti
Zivljenje je piskotek!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Uuu, Boa, vse tri slike izgledajo super!!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
purple_rain napisal/-a:Dejte mi prosim razložit kako lahko karkol delate s tko dolgimi nohit? Mene namreč blazno motijo, če so npr. samo par mm "čez" prst, al kako naj rečem. Kar skomina me, ko/če se kam zadanem z njimi.
same here... mene to tud blazn mot, pa še dokaj neestetsko se mi zdi, ker se ti pol vse nabira za nohti ... stvar okusa pač
The secret of success is consistency of purpose.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
CorfuGirl - Debatorica
*SweetGirl* napisal/-a:inaa napisal/-a:mene pa sam neki zanima, gledam po slikcah da mate res lepo urejeno obnohtno kozico...men pa to res ne rata, niti s pilco niti z lakom in unimi palckami k zraun dubis... s cim vi to?!
^^Jaz hodim na manikuro
Drugač pa zadnje čase večinoma nosim francosko (ampak na lepo, srednjo dolžino nohtov, ne na neke dolge kremplje) , poleti pa prozornega oz. kak nežen odtenek.. Za ven pa tu in tam živo rdečega
So mi pa umetni nohti oz. podaljšani z gelom ful grdi Sicer pa kakor komu paše
koliko stane približno manikura??
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
^ trenutno mam takole (home made francoska) - na sliki se bolj slabo vidi meja med belim robom in ostalim, drugače je bolj očitno takole mi je tudi najbolj všeč. Drugače, ko pa se mi ne da delat tega, mam pa gor lak v kakšnem pastelnem odtenku, redkeje kaj bolj izstopajočega. Pa tudi sama se z malo daljšimi nohti boljše počutim. Ko se mi kateri zlomi in moram postriči vse, je prav čuden občutek.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Jest kožico negujemtako da najprej nohte namočim če drugega ne vročo vodo da se zmehča, potem pa si namažemnohte z kremo in si kar z nohti potisnem kožico nazaj. Na koncu jo s tankimi škarjivami porežem!
p.s.: Danes so šli moji nohtki, ker sta se mi dva ob robu zalomila, sicer imam lepilo, samo sta bila preveč zalomljena! Prou teško mi je tipkat, ker nise navajena brez nohtov! Da ne govorim o tem da prsti zgledajo debelejši in krajši Dobr da mi hitro rastejo!
p.s.: Danes so šli moji nohtki, ker sta se mi dva ob robu zalomila, sicer imam lepilo, samo sta bila preveč zalomljena! Prou teško mi je tipkat, ker nise navajena brez nohtov! Da ne govorim o tem da prsti zgledajo debelejši in krajši Dobr da mi hitro rastejo!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
L°AbeiLLe - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2007
schpeltza napisal/-a:Jest kožico negujemtako da najprej nohte namočim če drugega ne vročo vodo da se zmehča, potem pa si namažemnohte z kremo in si kar z nohti potisnem kožico nazaj. Na koncu jo s tankimi škarjivami porežem!
Na splošno bi jz to odsvetovala [pa ne govorim tebi/zate schpeltza]! Lahko se ti kaj zagnoji itd.
@ inaa: Drugače se da kupit precej stvari za obnohtno kožico. Poglej malo pri essence.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Ja, vem da to ni dobro, samo pazim da se ne zarežem! Samo uni preparati pa kremce pa to pa men ne pomaga, se morm kr s škarjicami lotit!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
*SweetGirl* - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*SweetGirl* - Kofetarica
allessya napisal/-a:
^ trenutno mam takole (home made francoska) - na sliki se bolj slabo vidi meja med belim robom in ostalim, drugače je bolj očitno takole mi je tudi najbolj všeč. Drugače, ko pa se mi ne da delat tega, mam pa gor lak v kakšnem pastelnem odtenku, redkeje kaj bolj izstopajočega. Pa tudi sama se z malo daljšimi nohti boljše počutim. Ko se mi kateri zlomi in moram postriči vse, je prav čuden občutek.
če ne bi vedla, da so tvoji bi misla, da so moji haha Zelo lepo!
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
CorfuGirl - Debatorica
*SweetGirl* napisal/-a:Odvisno kam greš, od 10€ pa tam do 30€, mogoče tudi več
Veš vprašala sem zato ker sem bla pr eni pr nas in sem plačala nekje 15 evrov in potem pr ta drugi dosti več ...me je zanimalo kako je drugje
Prvi neprebran prispevek • 1365 prispevkov
• Stran 2 od 91
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 91
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov