Slabe izkušnje s kozmetiko

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tejcuu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejcuu » 01. Sep. 2010 14:24

Jaz sem nekaj časa nazaj kupila Essence puder imenuje se pa soft touch mousse make-up barva je pa 01 matt sand. No in jaz to lepo začnem uporabljati.. aja še to preden povem kaj je bilo sama imam velike težave z mozolji in mastno kožo! IN KAJ SE JE ZGODILO?! Dobila se toliko mozoljev in še bolj mastno kožo.. pa tudi njihov puder mosaic je nula! Essence kozmetika me res več na zanima! :x
Uporabniški avatar
GumSpirit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a GumSpirit » 01. Sep. 2010 16:32

šampon syoss je tudi meni naredil slamnate lase - moja prijateljica pa ga še vedno z veseljem uporabla!? - tako, da je verjetno zelo odvisno od las, a pohvale res redko slišim.
puder essence, tudi tega imam sama. Nimam sicer zelo mastne kože in tudi ne vem, da bi mi jo le ta povzročil, a na splošno nisem zadovoljna z nanašanjem ipd. Raje odštejem malo več in za bolj kvalitetno robo.
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 02. Sep. 2010 18:45

js sm pa mela od syossa takoj mastne lase :flop:
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
cO.okie<3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a cO.okie<3 » 14. Okt. 2010 16:58

jst sem imela zgleda alergijo na syoss, moji lasje so bili takoj mastni, lasišče pa joj, da sploh ne govorim :/ :flop: takoj ko sem ga nehala uporabljat, je bilo spet use okej :)
Uporabniški avatar
Hailey
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Hailey » 14. Okt. 2010 19:02

lovefrance napisal/-a:odsvetujem masko za obraz Balea Aftr sun :!:
koža me je po 5 min začela pečt in še ko sem masko odstranla z vodo (pa naj se sploh ne bi izpirala, ker je bolj krema), sem mela rdečo kožo, kot da bi me neki opeklo :(

Mogoče maš alergijo na kako sestavino. Js je sicer nism uporablala, sm pa eno drugo baleino, in je bla prou fajn, vse normalno, edino mal fejst mastna (drugač sm pa tak največja navdušenka nad baleo - moja dijaška denarnica mi ne dopušča kaj preveč 'finejše' kozmetike).

Drugače pa se strinjam tut za Veet lističe, totalna katastrofa + težko jih je 'segret' med rokami, ti pa na koži ostane več voska kot če bi si ga zanalašč napacala gor. Če govorimo o istih, seveda.

Js sm pa naravnost razočarana nad šamponi za lase Johnson. Pred leti, se pravi kr konkretno nazaj so bli še tak fajn, pa super lasje pa vse, zdej mam pa popolno slamo na glavi, nemogoče kako fejst jih izsuši.
In pa alverde ognjič 'krema' za odstranjevanje očesnih ličil; pocast ko v/o krema, katastrofalno za nanašat in odstranjevat, rabim si pomagat s palčko za ušesa da maskaro sploh spravim dol in peče (baje da je primerno za uporabnike kontaktih leč - no, ni).

Syoss pa kr neki mojih kolegic hvali, kok zelo fajn je tista njihova maska, da maš potem super lase in oh in sploh.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 14. Okt. 2010 19:06

Syoss sem bila enkrat "prisiljena" uporabiti in raje si las ne umijem, kot pa da si s tem ****. Jih poznam še par, ki so kar stran vrgle celo kolekcijo, ker so lase slamnaste naredile, lasišče srbeče, mastno,.. itd.
(trenutno sem se ustalila pri Alverde kolekciji za lase, mi odgovarja :) )
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Br00tal
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Br00tal » 24. Okt. 2010 12:31

Syoss tud meni ne leži. Šampona hvala bogu nisem uporabla, ker je bil že lak dost zgovoren. :?

Odsvetujem skoraj vse ličila od Nivea. :) Naredijo mi mastno kožo, zamašijo pore, da ne govorimo o neučinkih maskar.
Dogs never bite me. Just humans.
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 31. Okt. 2010 21:25

Tejcuu napisal/-a:Jaz sem nekaj časa nazaj kupila Essence puder imenuje se pa soft touch mousse make-up barva je pa 01 matt sand. No in jaz to lepo začnem uporabljati.. aja še to preden povem kaj je bilo sama imam velike težave z mozolji in mastno kožo! IN KAJ SE JE ZGODILO?! Dobila se toliko mozoljev in še bolj mastno kožo.. pa tudi njihov puder mosaic je nula! Essence kozmetika me res več na zanima! :x

Zanimivo, tudi jaz imam ta puder, najsvetlejši odtenek, pa mi je zlo fajn. Dobra (in poceni) alternativa za L'Oreal mattemorphose, ki se ga pri nas ne dobi.
Mogoče pa niso mozolji zaradi pudra? No, itak, koža je različna pri vsakem posamezniku :)
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 31. Okt. 2010 21:29

No, mene je razočaral eyeliner od Bourjois, tist v 'flomastru'. Za 12€ bi le pričakovala eno ornk zadevo, me je prodajalka mal okrog prnesla. :D
Ne vem, a je problem samo v tem mojem, sam ful je suha konica, težko se kaj nanese sploh na oči.
Predvčerajšnim sem kupila eno podobno stvar od essence za 2,5€ in je neprimerno boljše. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Okt. 2010 21:32

Js bi pa skritizirala šampon od Head & Shoulders (eden 2v1, modre barve). Uporabila parkrat od mami, ker mi mojega zmanjkalo. Dobila sem prhljaj in lasične me je srbelo kot noro (sem že mislna da mam bolhe :D).

+ Vichy Normaderm, če slučajno še nisem omenila, mi je bil obupen, pa ga uporabljala kar nekaj časa :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mortisha » 18. Nov. 2010 23:57

Js sm uporabljala vichy(za matirat pa dnevno nego) neki let nazaj- mam mastno kožo nasploh, ampak po nekajmesečni uporabi se mi je začela koža sušit in luskat...najprej se mi je zdel wuau lej k ni več mastna..heh...pol pa porajtaš kašno s**** je tale vichy ! :|
Pa sej folk jih je mal "porajtu" k morjo tok reklamirat pa promovirat-pa povsod slišš reklamo, nj vas ne zavede ker je v lekarniški :rolleyes: prodaji seveda
sanyka1982
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sanyka1982 » 20. Nov. 2010 21:54

Js pa imam eno vprašanje.... nevem zakaj se mi to dogaja...

Kupila sem si obarvano kremo od Nive, pred tednom pa še tekoči puder od Bourjois bio detox organic. Dogaja se mi to da ko se namažem se mi krema / puder začne spreminjati v takšne svaljke... ne morem razmazati... isto ali mažem s prsti ali gobico... nevem za kaj se to dogaja. Sploh se ne razmaže, enostavno se "odlušči".

Ima še kdo takšne tegobe?:)
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 21. Nov. 2010 12:44

kaj pa če je kakšen star puder? mislim, sej ti si ga verjetno pred kratkim kupla, ampak... mogoče je bil dalj časa v trgovini. ker meni se je to zgodilo enkrat pri starem pudru.
summersummer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a summersummer » 21. Nov. 2010 15:22

Geli za tuširanje Body & Soul iz Mullerja. Vsakič me premami vonj, pol mam pa občutek, kot da se samo z vodo tuširam.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 28. Nov. 2010 12:07

sanyka1982 napisal/-a:Js pa imam eno vprašanje.... nevem zakaj se mi to dogaja...

Kupila sem si obarvano kremo od Nive, pred tednom pa še tekoči puder od Bourjois bio detox organic. Dogaja se mi to da ko se namažem se mi krema / puder začne spreminjati v takšne svaljke... ne morem razmazati... isto ali mažem s prsti ali gobico... nevem za kaj se to dogaja. Sploh se ne razmaže, enostavno se "odlušči".

Ima še kdo takšne tegobe?:)

Js tudi uporabljam tole obarvano kremo od Nivee in je zelo gosta in se jo težko razmaže. Zato jo vedno, preden jo dam na obraz, na roki zmešam skupaj z navadno kremo za obraz in se veliko lažje razmaže. Mogoče bi to odpravilo luščenje. Pa glej, da uporabiš dovolj dobro hranilno kremo, če imaš suho kožo.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov