Samoporjavitvena krema

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 22. Jun. 2006 22:53

Pih, js tut nikol več te kreme (Dove namreč)... Mam sicr že dost barve, sam k bi js zmer še več, sm si misnla, da škodt lih ne more in da mi bo sam mal "utrdil" že obstoječo barvo... Aha, my ass. :roll:
Po parih dnevih se mi je dol sprala in seveda ne enakomerno, use brisače plus bele modrčke sm mela rjave k bi bla umazana pa še svetle kocince mi je nek pobarval (kaaaaj?)... S tem da sm se namazala res sam parkat in še to zlo mal.
Ne vem kako vm rata... Js sm s temi zadevami opraula.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 23. Jun. 2006 6:04

Jaz si namažem le noge, če se mi ravno ljubi (največkrat se mi ne), tam nisem še imela problemov z lisami,
pa dvakrat sem se po obrazu in je blo tud čist lepo, je pa res, da sem po obrazu izredno pazila in se namazala z bolj malo količino kreme. :)
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 23. Jun. 2006 8:21

Jst se pa z to Dove kremco ne upam namazat po obrazu, ker je komedogena in se bojim da bi se mi pojavl mozolčki. Za obraz sem jst lorealovo kremo uporabljala, pa jo žal ni več v prodaji :roll: (vsaj jst jo nism nikjer več vidla)
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Jun. 2006 15:13

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 16. Sep. 2010 15:14, skupaj popravljeno 1 krat.
barbonete
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbonete » 29. Jun. 2006 21:01

jest tud zdj preizkušam dove :D prvi dan je še kjul pa nomo pol vidl kaj bo:P
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lindick » 04. Jul. 2006 14:11

jz vmes nism mela casa pa se nisem mazala(mela tud kak temnejs flek, ker nism dobr razmazala vcas) in se mi je spralo, bele modrce itak rjavo obarvalo pa hlacke...pa tud se neenakomerno spiralo...pa sem tud zgledala kot bi bila umazana...ampak vseen mislim, da ce bi kremo pac uporabljala na vsaka 2 dni recimo, da do tega neb prislo....jz sm pac nehala in po 10h dneh se mi spralo in sm spet bela kot jogurt...drug teden grem pa na morje:(...neb pa kožnega raka podpirala pa se s solarijem zajbavala, ker mam hudo obcutljivo kozo, ce sm v oblacnem vremenu predolg zuni, sploh se ne rabim prazit pa ze dobim alergijo na sonce, (kljub tabletam pa kremi proti alergiji), ker oblaki pac sevanja ne zadrzijo...tko da bom vrjetno spet poskusla s sommer glowe...ampak po moje bom zacela sele cez vikend...pa na morju bom tud uporabljala kremo, ki ma nekaj samoporjavitvenega ucinka...mah no...sporocim kak se (ne) bo obneslo vse skupi...
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
*Tasha*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2006
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a *Tasha* » 04. Jul. 2006 14:22

moja kolegica je bla čist zadovoljna z baleo (DM) in me je prepričala, da sem tud jst poskusla. In bla naudušena!
Se ne spomnem kk se imenuje, je pa v rumenkasti embalaži.
V kolekciji so kremca za telo in za obraz, v stilu Holliday skina od johnson-a. Sam men je pr H.Skinu koža ratala oranžkasta, pr tej pa ni tega problema ni :) in je ful pocen, za obe kremce sm dala jurja.
Priporočam!
barbonete
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbonete » 05. Jul. 2006 13:31

dove je carski!!! uporablam 2 tedna in nism nč lisasta, mm pa tako fajno barvo. res je d mm že itq barvo & mi krema sam poudar, mogoče zato nism lisasta....
Uporabniški avatar
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 2. 2006
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _kocka_ » 06. Jul. 2006 17:00

Js sem pa sedaj probala samoporjavitveni gel od Oriflama, pa sem ful zadovoljna (ful se lepo razmaze, plus nobenih lis, s tem, da si prej nism s pilingom umila) Mazem se pa samo po nogah.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 21. Jul. 2006 0:55

joj punce ubijem se vsak čas :cry: čez 22h grem na morje jaz pa sem cela lisasta .. uporabljala sem kremo DOVE .. to za postopno porjavitev .. in zdaj se grem tuširat in izpod tuša pridem cela felkasta .. :cry: :cry: :cry: pomagaajtee kaj naj naredim??? :cry:
prosim odgovore čimprej
obupana *C*
Uporabniški avatar
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 10. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ushergirl » 21. Jul. 2006 1:10

en dobr piling si nared pa limonin sok dodej zravn :? .
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 21. Jul. 2006 6:28

*ClaUdYka*a si se sam enkrat namazala? Sej se hitr spere....Pa tud ne vem kok je od enkrat prjel k jz mam isto Dove pa gre bl počas pa še spere se pol kmal... Sej bo šlo dol ;)
....non sholae sed vitae discimus....
Uporabniški avatar
*zoya*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *zoya* » 21. Jul. 2006 8:55

piling, jap :wink: pa na koncu si z eno frotirasto brisačo fajn otri kožo..te porjavitvene kreme ti obarvajo samo odmrle kožne celice, te ki so na površju..tko da jih boš s pilingom do jutri sigurno lepo odstranila :wink: sam ne bit pregroba do svoje kože
"Stvari niso nikoli slabe, takšen je lahko le tvoj pogled nanje."
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 21. Jul. 2006 10:31

jst mam doma pa eno kremo, ki sicer ni samoporjavitvena, ampak ti posesi, da hitrje dobis barvo. Mors jo sicer uporabljat s kremami s faktorjem. Je pa taka oranzna tuba, je reklama zdele full na TV. Meni je full pomagala, predvsem nikoli oz. tezko porjavim po nogah, zdej k sem se pa s to kremo mazala, imam pa barvico tudi po nogah. Aja, s tem, da sem se mazala s Vichyjevo 60 faktor (dekolte, rame, obraz), in s Avonovo 25 drugje.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
lil' me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lil' me » 21. Jul. 2006 11:39

ANSAF napisal/-a:jst mam doma pa eno kremo, ki sicer ni samoporjavitvena, ampak ti posesi, da hitrje dobis barvo. Mors jo sicer uporabljat s kremami s faktorjem. Je pa taka oranzna tuba, je reklama zdele full na TV. Meni je full pomagala, predvsem nikoli oz. tezko porjavim po nogah, zdej k sem se pa s to kremo mazala, imam pa barvico tudi po nogah. Aja, s tem, da sem se mazala s Vichyjevo 60 faktor (dekolte, rame, obraz), in s Avonovo 25 drugje.

Oo za to sm pa že slišala..ma ena kolegica sam še ni poročala kok je kej pomagal..morm prašat :D .Pa a to potem res pomaga če maš bolj svetlo kožo pa občutljivo?
Only God can judge me.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov