Samoporjavitvena krema

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 27. Apr. 2007 8:13

jaz sem uporabljala samo eno sezono..in sicer od nivee...to je že sicer 7 let nazaj..tako, da je vmes kaj napredovalo najbrž...no..in sem bila vsa flekasta..še zadnjič se mi je kolega smejal, ko sva se srečala...sem šla ravno iz solarija..pa je vprašal, če ne bi raje spet tiste kreme uporabila :lol:
res sem bil oranžna...pa prav lisasta kot kakšna krava...
tako da samoporjavitvene kreme..nikoli več!! :nein: :D
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 27. Apr. 2007 12:24

Od samoporjavitvenih krem nizkega cenovnega razreda je treba bežat stran, kolikor vas nesejo noge !!!! Efekt je vedno isti : oranžna barva in fleki. Dior in Chanel je pa druga pesem - čista desetka !
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 27. Apr. 2007 15:26

IZABELA napisal/-a:Od samoporjavitvenih krem nizkega cenovnega razreda je treba bežat stran, kolikor vas nesejo noge !!!! Efekt je vedno isti : oranžna barva in fleki. Dior in Chanel je pa druga pesem - čista desetka !
Se strinjam. Pri samoporjavitvenih kremah se ne splača šparat. Razen te Dove pa Johnson, ki niso v resnici samoporjavitvene ker dajo čisto malo barve.
I laugh at gilded butterflies.
leilla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a leilla » 30. Apr. 2007 11:07

jaz sem si nabavla losion od Dove in sem se včeraj prvič namazala...sem mislila da je to bolj res na bazi losiona... ampak sem se zjutraj pogledla v ogledalo in sem full rjava. Skoraj tako kot bi uporabljala kako samoporjavitveno kremo. Sem mislila da bo to res tako na easy in da se ne bo preveč vidlo, da nimam naravne barve....tako da zdaj ne bom več tega uporabljala, ker nočem biti flekasta po določenem času, ko bo to začelo odstopat (zarad umivanja...). Zato sem ravno kupila losion, da bi dobila res samo malo barve...drugače pa nisem nič flekasta...edino treba je paziti, kako si operete potem roke :)
Uporabniški avatar
Kala*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kala* » 30. Apr. 2007 13:55

Jaz sem nekajkrat uporabila Johnsonov holiday skin body lotion- nočni, pa se mi ni zdel v redu. Po njem si ful flekast, posebi če kje malo bolj na debelo namažeš ali pa ne razmažeš enakomerno.
Na meni ni učinkoval, tako da ne priporočam.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 30. Apr. 2007 18:07

leila, a si kupila tisto ta močnejšo varianto, ker sta dva namreč - en za svetlo kožo in drug z močnejšim učinkom?

Jaz imam ta svetlega, ker sm ful bela,
pa sm se zdej dvakrat zelo previdno namazala po obrazu in se skoraj nič ne opazi, no morda zgolj kot ena mlo temnejša senca, da nism res uno čist bela.
Pa mi je OK, se bom še mazala. :wink:
cebelicamaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelicamaja » 01. Maj. 2007 14:30

*tinkica* napisal/-a:no js sm mela lani to kremo od Dove. rečem lahk sam to da sm bla res grozna. sei odtenek je bil na začetku lep, pa sm bla zadovoljna kolk sm fajn porjavela, pol sm se šla pa zvečer tuširat sm bla pa popolnoma flekasta. pol sm se šla še pa enkrat gor s kremo namazat(sm mislila da bo pol boljš) je blo še pa sam hujš :oops: pa tam pri kolenih, gležnjih pa komolcih sm bla čist rumena. pol sm kr dolg rabla da sm vse spravla dol s sebe, flekci so se še pol kr dolg časa vidli. ljudje so si mislili da se verjetn nč ne umivam,pa še poletje je blo,tk da se je res vse vidlo ker sm bla skoz bl mal oblečena.nikol več se ne namažem s tem :!: :D

joj no js sm se uceri s to kremo namazala... pa newem kaj mi je blo namazala sm se tud po obrazu!!! zaenkat je se use uredu, a mislte da bom mela kmau flekast fris???? joj no kaj je z mano'?? kaj nej zj nardim :?
cebelicamaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelicamaja » 01. Maj. 2007 14:33

Mimi_M napisal/-a:leila, a si kupila tisto ta močnejšo varianto, ker sta dva namreč - en za svetlo kožo in drug z močnejšim učinkom?

Jaz imam ta svetlega, ker sm ful bela,
pa sm se zdej dvakrat zelo previdno namazala po obrazu in se skoraj nič ne opazi, no morda zgolj kot ena mlo temnejša senca, da nism res uno čist bela.
Pa mi je OK, se bom še mazala. :wink:

js mam za svetlo in normalno polt... sm ponaravi mal temnejsa, sam se mi se usen kr sot pozna :? pa mi je zaenkat se fuuul usec sam me zanima kaj bo ker sm se namazala po vratu in obrazu :oops:
Uporabniški avatar
Veverička
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Veverička » 02. Maj. 2007 17:07

Jaz sem si kupila tale Dove (za svetlo kožo) in se ga nikoli več ne dotaknem. Mogoče kateri odgovarja, meni očitno ne. Namazala sem se samo 2-krat in sem se prav trudila, da bi mazala čimbolj enakomerno. Prvo kot prvo sem bila vsa flekasta; na določenih delih telesa sem skor da s sirkovo krtačo mogla drgnit, da je dol šlo :D Pa pri meni je bil še ta problem, da mi je kožo full preveč potemnil; res čudno, ker vas večina govori, da se bolj malo pozna. Jaz sem se namazala dvakrat pa sem iz snežno bele kože (res sem ekstremno bela) prišla na zamorca (če mal pretiravam) :). Poleg tega je pa še sama barva zgledala full umetno...Sem se sedaj odločla, da bo raje lepo bela kot grdo rjava :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Maj. 2007 21:53

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 06. Maj. 2007 15:51

ma meni je od Dove kar uredu. 2x sem se namazala in se je poznalo, tudi na obrazu. je pa res da sem jo dala že na mal porjavelo kožo. če pogledam notranje strani rok, ki so bolj bele, se mi ne zdi kej preveč umetno in rumeno. pa ne smete si na debelo mazat, tak ko je ena nardila. namažeš kot navadno kremo in počakaš da se vpije. me pa bolj zanima, kaj ta stvar povzroči v koži, da potemni?
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 06. Maj. 2007 20:54

men pa usi ful lepo primejo in nikol nism flekasta. trenutn mam garnierjevega, uporablam pa tut od johnsonsa. res je da mam za temno kožo pa a ga zmer uporablam po sončenju-ker se me sonce ful prime, se me tudi to očitno...tko da nobenih prtožb; namesto chanelove samoporjavitvene si raje kupim njihov parfum
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
leilla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a leilla » 06. Maj. 2007 21:45

Mimi_M....kupla sem ono za svetlo kožo (sem mogla iti še enkrat pogledat, da se nisem slučajno zmotla:) drugače pa očitno enim bolj prime, enim manj. jaz se po tistem nisem več namazala, sem pa opazla, da ko sem se tuširala in potem zbrisala, da je barva kar izginjala (ne da bi se poznalo na brisači, ampak verjetno od drgnjenja, potenja....). bom se poskusila še enkrat namazat, ampak takrat, ko bom sigurna, da mi cel teden ne bo treba nikamor it, da me slučajno kdo ne vidi :D
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 07. Maj. 2007 11:11

Mene pa zanima kako flekce odstrante?A to z limono pa soljo še velja?
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a In Love Girl » 09. Maj. 2007 19:49

Morda kera ve kolk približno stanejo tele mal bolše kreme za porjavitev npr. od Chanela, Diorja..za obraz? Verjetno niso tolk drage kot tiste za telo sj jih je tut mal manj noter, kajne?
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov