Samoporjavitvena krema

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 03. Apr. 2007 20:31

:lol: v ceni sem se zatipkala...
25 € oz. manj ko 6 čukov
onna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onna » 03. Apr. 2007 20:43

no 25evrov se lepš sliši :D sm že misla, da bom morala 50 seč v žep, zdj bom ziher šla po njo... sam jz se bom odločla za telo tk da ta je verjetn dražja al pa ne? Drugač pa res hvala za hitre informacije.
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 03. Apr. 2007 20:59

Te Diorjeve kreme pa ne poznam. Jaz sem imela eno drugo, ki ni bila bronz.

Izabela, mi lahko poveš, če je že obarvana s kakšnim zlatim leskom ali je navadna krema, ki čez nekaj ur pride do izraza.
Jaz imam namreč raje navadne kreme, ki jih uporabljam namesto nočne.
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 03. Apr. 2007 23:09

Ja, ta krema je samoporjavitvena in pride šele čez nekaj ur do izraza, ampak že po eni uri je viden rezultat, končni efekt pa čez kakšne tri ure. Obstaja pa res kolkor se spomnim različica iste kreme z bleščicami, ampak to bi bolj prišlo v poštev za posebne priložnosti, ker sredi belega običajnega dne res ne bi rada hodila okrog kot novoletna jelka... :tannenbaum:
Uporabniški avatar
*TIHANA*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *TIHANA* » 06. Apr. 2007 8:34

Začela uporabljat Dove Summer Glow z blescicami...

Dejansko je bil razlog da sem si ga kupila -ker imam majcko z hudim dekoltejem in sem zelela poudarit dekolte da bo bolj glamurozno izpadlo. In je res...Crna majcka in rahlo porjavena koza, z okusnimi blescicami (niso fuull velike ali da bi se telo svetilo ze od dalec) in kos srebrnega nakita -vam povem, ucinek je bil tak da so vsi dol popadal.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 08. Apr. 2007 14:17

tiste k uporablaste take kreme...seveda si opereste roke po uporabi...moja sošolka je dobila prow ravno črto od konca dlani...dlan ma prow beeelooo, ostalo pa zlatkasto...
vam ni grdo videt?in še ta barva od krem sploh ni lepa...se vidi d ni narawna...pa pardon usem k to uporablaste...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 08. Apr. 2007 14:26

^^Ja, meni je tudi to problem ... po uporabi moraš umiti dlani in jaz si pač ne znam umiti samo spodnjega dela dlani. Potem se pa pozna črta na zapestju :?
Po moje bi bilo najbolje, da prepričam tipa, da mi namaže zgornji del dlani ...
Sicer pa imam trenutno od Dove za svetlo kožo in mi je zelo lep odtenek ... sploh ne umeten.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinkica* » 08. Apr. 2007 16:52

no js sm mela lani to kremo od Dove. rečem lahk sam to da sm bla res grozna. sei odtenek je bil na začetku lep, pa sm bla zadovoljna kolk sm fajn porjavela, pol sm se šla pa zvečer tuširat sm bla pa popolnoma flekasta. pol sm se šla še pa enkrat gor s kremo namazat(sm mislila da bo pol boljš) je blo še pa sam hujš :oops: pa tam pri kolenih, gležnjih pa komolcih sm bla čist rumena. pol sm kr dolg rabla da sm vse spravla dol s sebe, flekci so se še pol kr dolg časa vidli. ljudje so si mislili da se verjetn nč ne umivam,pa še poletje je blo,tk da se je res vse vidlo ker sm bla skoz bl mal oblečena.nikol več se ne namažem s tem :!: :D
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 08. Apr. 2007 17:47

Samoporjavitvene kreme še nism uporabljala, pa me zanima, ko enkrat naneseš ... a se to pri naslednjem umivanju spere dol :?:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 08. Apr. 2007 18:13

ja kao d se čez čas spere...ne bi ti znala prow doro povedt...ma spere se pa itk, to si lhko gvišna...
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 10. Apr. 2007 15:13

spellca napisal/-a:Uporablja katera Johnson Holiday Skin? Men je ful dober, ampak se mi od njega nenormalno nohti cepijo :? Ima se katera ta problem?

jst mam to...sam se ne namažem nikoli več :roll: ...sm bla ene 3x flekasta... nevem a je fora v kremi oz. mleku... al se pa ne znam enakomerno namazat :oops:

pa še pol čez neki časa ko namažeš dobi tak čuden vonj...vsaj men ni všeč...

kar se pa tiče nohtov...a si ziher, da je to od tega? ...drugač proti cepljenju nohtov maš v lekarni tabletke... če pa ne pomagajo pa h dermatologu...
Uporabniški avatar
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bluestocking » 10. Apr. 2007 16:04

Jaz pa pravim takole. Za obraz, vrat in dekolte je samoporjavitvena krema nekaj najboljšega. Jaz nič ne pridem flekasta niti nenaravna.

Po telesu pa je malo drugače. Za posebne priložnosti (1-2 dneva v tednu) je še primerna, da bi bil pa non stop rjav s samoporjavitvenimi kremami, pa ni mogoče, ker se koža neenakomerno menja.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 13. Apr. 2007 16:36

spellca napisal/-a:Uporablja katera Johnson Holiday Skin? Men je ful dober, ampak se mi od njega nenormalno nohti cepijo :? Ima se katera ta problem?
Jaz uporabljam. Mam tistega za ponoči in tistega za svetlo kožo. Nimam nobenih flekov pa z nohti tudi nimam težav. Probaj se namazat brez da bi ti prišla krema na nohte, z rokavicami probaj če je res tako hudo :D
I laugh at gilded butterflies.
onna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onna » 13. Apr. 2007 18:20

živijo zdj sem tud sama probala samoporjavitveno kremo od Diorja in vam rečem, da me solarij več ne vidi, res sem zlo zadovolna.
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 14. Apr. 2007 18:27

Mene vsako leto zamikajo tele samopor. kreme, pa si je nikol ne upam kupit, ker ne vem če bi se mi uspelo izmazat brez flekov po telesu, neenakomernega nanosa, obarvanih dlak in spodnjega perila. Sončenju in solarijem se na veliko izogibam, ker je oboje ful škodljivo.
:?
...

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov