Samoporjavitvena krema

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 26. Jul. 2006 18:46

Jst mam tut faktor 2, al pa sploh nič. Kr eno navadno kremo al pa olje za po telesu glih tolk, da je koža mastna, da se ne posuši od sonca.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 26. Jul. 2006 19:05

:eek:
Torej se pred soncem nič ne zaščititite?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Jul. 2006 11:00

<<<<
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 19. Sep. 2010 19:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 27. Jul. 2006 11:28

ma sej ni sam to fora, da nisi rdeča/opečena... :?
to pomeni, da niste zaščitene pred sevanjem UVA in UVB žarkov, kar pa lahko pusti na koži posledice, ki se pokažejo šele čez xy let v obliki raznih peg, flekov, koža postane usnjata na pogled in otip.

Pa saj itak ni važno, vsaka naj dela po svoji vesti,
samo čudi me, da ste tako malo (nekatere) osveščene v zvezi s problematiko škodljivosti sončnih žarkov.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 27. Jul. 2006 13:09

No po moje se malo pretirava s to zaščito predvsem s strani industrije ki ma interes čimveč tržit s temi kremami.
Tistim ki majo bolj hvaležno polt in jih ne opeče tako hitro so najbrž čisto dovolj malo nižji faktorji, ker tudi že do neke mere ščitijo kožo, če ne jih nebi izdelovali. Tisti 30+ so po moje za kake extremne primere blede kože ali kakih kožnih bolezni.
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 27. Jul. 2006 15:30

Jst pa vrjamem, da je zdej mogoče že lepo bit zagorel pa to, ampak ko bomo 30 in več se bomo pa, tut zarad včerišnjega sonca, začele hitreje starat in gubat. Posledice sončenja so namreč dolgoročne, vse se sešteva itd... ni za pretiravat. Jst sm vsemu temu začela verjet šele letos, ampak bolje pozno kot nikoli... Dejte se no s kremcami mazat!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 27. Jul. 2006 16:43

No saj...jaz mam 50 za obraz pa 8-15 za telo. Pa se mi to zdo dovolj.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 27. Jul. 2006 18:47

js mam že po naravi zelo temen ten. to pomeni, da me sonce ne opeče, če že, se nikoli ne lupim, postanem pol rjava in to. za primer-bla na kopališču cel dan, se mazala z faktorjem 8 sam po ramah in dekolteju (kolker ga je ven gledal) pa okol robov kopalk pa sm bla mal rdeča, čez dva dni rjava. no v glavnem, men vse samoporjavitvene kreme odgovarjajo. mam losjon od johnsonsa k skor nobenmu ne paše, men ful,...pa sploh mi ni treba ne pilinga delat, tut če mam malo kosmate nogice, nism nč flekasta....tak da ne vem. tut vonja sem se navadla. večinoma ga dam gor sredi dneva če sem doma in pol se zvečer preden kam grem ( al pa preden grem spat) stuširam. men ful dobr tut navlaži kožo. pa nič kej mi ne prime...ga mažem po celem telesu, pa so neposončeni deli kar skoz isti...tak da ne morem rečt da bi čutla kako posebno porjavelost................................joj kolk sm naklofala. :D
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
noele
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a noele » 02. Sep. 2006 11:32

Takole bom povedala glede samoporjavitvenih krem. Sama sem jih poskusila že nekaj pa vam zagotavljam, da so res dobre le tiste za katere daste mal več dinarčkov. Sem že mela L'oreal, pa od DM-a, pa od Johnsonna in so ble čisto z vsemi neke težave. Ali glede izpiranja, ko sem postala flekasta al glede mazanja, al glede tega da sem jih med švicanjem mela po celi obleki...v glavnem, zdej sem se odločila, da dam mal več in sem jo kupila od Piz Buina, je mal čez 4K ampak sem zelo zadovoljna. Spira se mi enakomerno poleg tega pa je tut nimam po vseh cunjah, aja pa primerna je tako za obraz in telo...no pa še por ne maši in ne smrdi. :wink: . Isto velja tut recimo za tisto od Diorja...super je, za kar mi je povedalo že kar nekaj kolegic.
Js sm odločena, da sedaj nikol več ne prestopim solarija, ker hočem, da je moja koža zdrava.
betuska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2006
Kraj: na sončni strani alp

Neprebrana objavaNapisal/-a betuska » 11. Sep. 2006 16:17

uporabljam autobronzat od vichy-ja... odtenek je lep, flekov ni, vonj mi je ušeč...je pa res da nardi kožo precej mastno, tko da se namažem pred spanjem in se zjutri stuširam...
Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 11. Sep. 2006 23:42

Uporablja katera Johnson Holiday Skin? Men je ful dober, ampak se mi od njega nenormalno nohti cepijo :? Ima se katera ta problem?
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lili01 » 02. Jan. 2007 21:26

ok bom potegnila tole temo iz naftalina.
zdej okol božiča sem si zaželela mal barve in sem si kupila Johnson`s body lotion-night. res sem se bala,da se bom zjutri zbudila in bom flekasta ko leopard, sam moram rečt, da niti enga fleka. tud zdej po dveh tednih je lepo enakomerna in kolegice niso sploh posumile,da bi lahko bilo kej drugca kot solarij. :D tko vsake 3 dni se na novo namažem.
Uporabniški avatar
lancy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2007
Kraj: ng/lj

Neprebrana objavaNapisal/-a lancy » 05. Jan. 2007 17:29

jaz pa raje v solarij hodim... enkrat na teden, pa se mi ful pozna... no, nism ful črna, sam tok da nism kot jogurt. kreme pa ne maram... k zadnjič je ena frendica bla vsa flekasta in je blo prou ogabno videt... :)
onna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onna » 03. Apr. 2007 19:59

evo zdj pa res ne vem za kero kremo, da se odločim :/ več berem o tem manj sem sigurna kero bi mela.... odločam se med Dior in Clarins. Če je že kera uporabljala tovrsne kreme naj mi pove kakšne je mela izkušnje. hvala
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 03. Apr. 2007 20:28

Jaz uporabljam samoporjavitveno za obraz Dior bronze, ki je prišla na trg lani spomladi in jo ne zamenjam za nič na svetu !!!! Po njej nisem flekasta, niti oranžna ne, ampak čist naravna, čeprav je moja polt bela kot jogurt ! In božansko diši, kako naj rečem, po morju, soncu, soli... Kadar se namažem z njo, postanem polna energije. Sem se že sprašvala, če ji niso dodane kakšne substance, hehe. Tudi cena je dokaj sprejemljiva, okrog 50 €. Sprobala sem pa še tester od Chanelove, božansko diši po čokoladi, barva enako fantastična kot pri Diorjevi, le cena too much....

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov