S čim ste se danes naličile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Če prebereš naslov, kaj pod njim razumeš?
Meni je (pa to že nevemkterič ponavljam) zanimivo brat kaj uporabljajo druge. Ker potem lažje vprašam kako je z nečim kdo zadovoljen al pa kako to uporablja, kot pa da grem na blef nekaj kupit, pa potem nisem zadovoljna.
Lej, če se ti zdi tema bedna in ne vredna sodelovanja, te lepo lepo prosim NE sodeluj in se vzdrži komentarjev, ki ne sodijo sem. Prosim.
Meni je (pa to že nevemkterič ponavljam) zanimivo brat kaj uporabljajo druge. Ker potem lažje vprašam kako je z nečim kdo zadovoljen al pa kako to uporablja, kot pa da grem na blef nekaj kupit, pa potem nisem zadovoljna.
Lej, če se ti zdi tema bedna in ne vredna sodelovanja, te lepo lepo prosim NE sodeluj in se vzdrži komentarjev, ki ne sodijo sem. Prosim.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
densy napisal/-a:kalanhoja a nisi prebrala naslova teme?? noooo in kakšen drugačen namen ti vidiš v njem, kot da punca napiše s čim se je namazala??
Sem, ampak a je to mišljeno za tisti dan, ko slučajno uletiš v to temo, ali naj to zdaj pišemo vsak dan? Drugače sem vpr. avtorico, ker najbrž ona sama najbolj ve kaj je mislila.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
UG84 napisal/-a:Če prebereš naslov, kaj pod njim razumeš?
Kdo pa je napisal, da je tema nevredna sodelovanja? Če pa hočemo izvedet kako je kdo s čim zadovoljen potem je bolje, da pišemo o kvaliteti, izkušnjah, ceni izdelkov, ne pa s čim smo se naličile.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Nekako se predvideva, da se ne mažeš s stvarmi, ki ti ne odgovarjajo.
Ti sicer lahko na primer vpadeš pa vprašaš "Kako pa to namažeš/ kaj narediš da je bolj obstojna ta tvoja senčka ipd"o temo[/b], ne moremo pa tukaj ocenjevati lastnih izdelkov - za to bi rabili novo temo razen če že ni kje odprta.
Zato sem pa poudarila v enem od prejšnjih postov, da nima smisla pisat danes sem uporabila maskaro, puder in korektor, ampak je treba napisat katero maskaro, kater puder (še odtenek na primer), kater korektor. Šele to potem koristi nekomu drugemu (ki bi morda to maskaro rad probal in vpraša če je ql.
Ti sicer lahko na primer vpadeš pa vprašaš "Kako pa to namažeš/ kaj narediš da je bolj obstojna ta tvoja senčka ipd"o temo[/b], ne moremo pa tukaj ocenjevati lastnih izdelkov - za to bi rabili novo temo razen če že ni kje odprta.
Zato sem pa poudarila v enem od prejšnjih postov, da nima smisla pisat danes sem uporabila maskaro, puder in korektor, ampak je treba napisat katero maskaro, kater puder (še odtenek na primer), kater korektor. Šele to potem koristi nekomu drugemu (ki bi morda to maskaro rad probal in vpraša če je ql.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
-maskara cover girl (black),
-korektor(s-he-nujno potreben, ker sem rdeča pod nosom od robcev),
-mineralne senčke(za podlogo siva, gor vijola, za highlighter pa čisto svetla, imenuje se baby-roses-->toliko jih je zato, ker jih lahko mešaš, dodajaš in ustvarjaš svoje odtenke),
pred vsem tem pa seveda krema, zaenkrat od balee:young, soft+care...
to pride gor čez kakih 20 min, ko grem iz bajte.drugače pa pride gor še puder če se mi da(loreal,krema+puder v enem...moram pogledati kako se reče9,zdaj pa ne, ker sem prehlajena...
-korektor(s-he-nujno potreben, ker sem rdeča pod nosom od robcev),
-mineralne senčke(za podlogo siva, gor vijola, za highlighter pa čisto svetla, imenuje se baby-roses-->toliko jih je zato, ker jih lahko mešaš, dodajaš in ustvarjaš svoje odtenke),
pred vsem tem pa seveda krema, zaenkrat od balee:young, soft+care...
to pride gor čez kakih 20 min, ko grem iz bajte.drugače pa pride gor še puder če se mi da(loreal,krema+puder v enem...moram pogledati kako se reče9,zdaj pa ne, ker sem prehlajena...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
v bistvu moram vprašati fantovo sestro če hočeš,ker mi jih je naročila iz tujine preko neta.so pa res super:če hočeš svetle, si narediš svetle, če hočeš temne, si narediš temne, lahko tudi žive itd.če pa daš malo senčke in vode, pa dobiš res zelo živo barvo ven, pri sivi npr. metal, pri vijoli res res živo, tako da se lahko greš umetnika.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
fun napisal/-a:Jaz se bom danes ko se spravim v kopalnico:
- labello pink grapefruit
Tale labella je meni ziher od kar je prisla ven cista odvisnost..
Jo porabim cca 1 na dva meseca in do sedaj sem kupila ze 3. ali celo 4. ..
In mi je super! Diiisiii (ampak se navadis), dovolj vlazi in zlahka te zasvoji.. Krasna je!
Mene zanima ce ima katera izkusnje z contour & blush paleto od costal scents?
In ce katera uporablja LimeCrime make up.
Danes sem si dala normalno Revlonov puder color Stay, ker sem bila neki flekasta.. bah?
Nova maskara od l'oreala s kolagenom,
blusher deborah (tisti ki ima tri blushe v enem: svetel, temnejsi in temen),
in probala sem se nalicit s to paletko z osvetljevalcem ipd,
na koncu sem uporabila za obrvi se od essence prosojno maskaro za obrvi al karkoli ze je?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov