S čim ste se danes naličile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 184 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Včeraj:
- Alima pure mineralni puder
- Alima pure mineralni blush
- Essence senčilo odtenek 15, 16 (KLIK)
- Alima pure odtenek Aubergine
- 100% pure maskara črni čaj
- Lavera balzam za ustnice malina
- Alima pure mineralni puder
- Alima pure mineralni blush
- Essence senčilo odtenek 15, 16 (KLIK)
- Alima pure odtenek Aubergine
- 100% pure maskara črni čaj
- Lavera balzam za ustnice malina
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
ne da se mi manjšat, zbrisano
p.s.: a ni fora majhnih slik še iz časov ko je bil dial-up pa je zato prepočasi odpiralo stran, sej drugače seveda da niso zdaj slikce take, da se razpotegnejo na celo stran, sam 300x300 pikslov ne naredi večje škode in manjše pregledljivosti foruma? Samo vprašam
p.s.: a ni fora majhnih slik še iz časov ko je bil dial-up pa je zato prepočasi odpiralo stran, sej drugače seveda da niso zdaj slikce take, da se razpotegnejo na celo stran, sam 300x300 pikslov ne naredi večje škode in manjše pregledljivosti foruma? Samo vprašam
Zadnjič spremenil Tammy_De, dne 30. Maj. 2010 22:34, skupaj popravljeno 3 krat.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Nisem vedla, kam bi dala pa bom vprašala kar tukaj.
A mi lahko katera predlaga, kakšen dober korektor/concealer, ki bi dobro prekrival podočnjake. Do sedaj sm mela enga od Artistry, a bi rada poskusila kaj novega. Cena ni pomembna, ker mi ni problem dat več za korektor, ker mam s podočnjaki res probleme.
Ličenja pa danes ni bilo, ker sem že cel dan doma za knigami
A mi lahko katera predlaga, kakšen dober korektor/concealer, ki bi dobro prekrival podočnjake. Do sedaj sm mela enga od Artistry, a bi rada poskusila kaj novega. Cena ni pomembna, ker mi ni problem dat več za korektor, ker mam s podočnjaki res probleme.
Ličenja pa danes ni bilo, ker sem že cel dan doma za knigami
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
*mala* napisal/-a:
A to se še dobi - in kje? Kakšna je tekstura? Cena? Točno nekaj takega bi rabila (zaščitni faktor!).
Danes sem gledala v Müllerju in ni bilo ničesar primernega/podobnega.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js sm tole nazadnje na letališču kupila (bil samo ene 15€), pri nas sploh ne spremljam preveč (sem jo pa pred parimi mesci zihr vidla v Mullerju, mogoče jo je zmanjkal...poglej med Clinique izdelki, ne med izdelki za na sonce). Meni je super, ker ni mastna in je malce obarvana, da izenači ten kože (ampak preveč pa spet ne). Pa še mineralne filtre ima, ki so mi precej ljubši kot kemični. Pri meni stalnica za poletje
Uporabljeno včeraj:
Uporabljeno včeraj:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
marjetica85 - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2014
Jaz pa sem uporabila, (kot vedno ) kremo Lagrend, malo pudra, eyeliner pa to je to
Prvi neprebran prispevek • 184 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov