S čim ste se danes naličile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Oh, kakšen greh je tem forumu imeti lastno mnenje.
Poglejte ta primer (december 2008), pa mi povejte, če vam je na prvi sliki res veliko lepša - ker je pač 'naravna'. Meni ni (osebno mnenje):
http://www.lepotainstil.net/LepotainSti ... /index.htm
So pa seveda tudi takšne, ki hodijo (ali pa jih naličijo) kot maškare. To je pa drug ekstrem. Pa tudi vizažisti velikokrat brcnejo v temo in naredijo preveč umeten make up (primer stilska preobrazba - Maja), ni vse tako črno-belo.
Poglejte ta primer (december 2008), pa mi povejte, če vam je na prvi sliki res veliko lepša - ker je pač 'naravna'. Meni ni (osebno mnenje):
So pa seveda tudi takšne, ki hodijo (ali pa jih naličijo) kot maškare. To je pa drug ekstrem. Pa tudi vizažisti velikokrat brcnejo v temo in naredijo preveč umeten make up (primer stilska preobrazba - Maja), ni vse tako črno-belo.
-
ines-ka - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 2. 2009
- Kraj: okolica Lj.
včeraj ko smo praznovali 18let moje najboljše prijateljice, sem imela na sebi tekoči puder, puder v prahu, senčke v naravnih tonih + maskara
danes nič in tud ne nameravam imeti nič med počitnicami, razen če grem v Lj. malo
danes nič in tud ne nameravam imeti nič med počitnicami, razen če grem v Lj. malo
You may not be like me, but that's OK,this is me and this is how I stay.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
moj jutranji obred v kopalnici pa je:
- obraz si sperem samo z vodo, nobenih tonikov, nobenih krem...(morm nabavit kako, sam ko mi vse tk zmastijo kozo )
- potem puder maxfactor color adapt (zvestoba do groba!! uporabljam ga ze odkar je na policah, in ga ne zamenjam ! )
- bela barvica na notranji stani spodnjih trepalnic, temno siva na spodnji strani; ali samo crna; ALI nic!
- maskara (odvisno od priloznosti, mam jih ene 5 razlicnih - svetlo rjave, temno rjave, crne, z razlicnimi ucinki.... )
ustnice pa potem tekom dneva mazem z labelo. in to je vse, porabim pa tocno 3 minute
to je za na faks in pac za mesto itd, za zurat je enako, se nikoli ne mazem vec kot to. ce sm pa na kakih tabornih u naravi, na kakih tecajih... - uporabljam samo korektor in nc druga...za treninge pa sploh nic (itak! )
- obraz si sperem samo z vodo, nobenih tonikov, nobenih krem...(morm nabavit kako, sam ko mi vse tk zmastijo kozo )
- potem puder maxfactor color adapt (zvestoba do groba!! uporabljam ga ze odkar je na policah, in ga ne zamenjam ! )
- bela barvica na notranji stani spodnjih trepalnic, temno siva na spodnji strani; ali samo crna; ALI nic!
- maskara (odvisno od priloznosti, mam jih ene 5 razlicnih - svetlo rjave, temno rjave, crne, z razlicnimi ucinki.... )
ustnice pa potem tekom dneva mazem z labelo. in to je vse, porabim pa tocno 3 minute
to je za na faks in pac za mesto itd, za zurat je enako, se nikoli ne mazem vec kot to. ce sm pa na kakih tabornih u naravi, na kakih tecajih... - uporabljam samo korektor in nc druga...za treninge pa sploh nic (itak! )
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
UG84 napisal/-a:Oh, kakšen greh je tem forumu imeti lastno mnenje.
To je tipičen primer, kaj lahko naredi dobra fotografija. Malo poglej svetlobo, njeno držo ... Če bi se na prvi fotki malo lepše držala, malo nasmejala ... Bi bila lahko enako lušna kot na spodnji sliki.
Pa saj nima veze, meni se ženske na tvojih primerih pač zdijo preveč namazene. In na kraj pameti mi ne pade, da bi si vsak dan delala tako fasado.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Pa lepo sem napisala, da so nekatere preveč namazane in ravno za te 'preobrazbe' sem to mislila. Z izjemo primera, ki sem ga izpostavila.
Luč in postavitev gor ali dol, meni se zdi sprememba več kot očitna. Sploh če upoštevaš še frizuro in vse. Ampak govorimo o make-upu, zato sem se osredotočila samo na to.
Menej je prvenstveno zmotilo samo to, da bog ne daj da rečem, da se mi zdi lepše če je ženska (v pravi meri!) namazana. Ker to pa ne. Vse smo si zmeraj najbolj več takšne kot smo ko vstanemo zjutraj. Ja, zato pa je kozmetična industrija najolj donosna na svetu, ane? Skokica, mimogrede, to ne leti nate
Luč in postavitev gor ali dol, meni se zdi sprememba več kot očitna. Sploh če upoštevaš še frizuro in vse. Ampak govorimo o make-upu, zato sem se osredotočila samo na to.
Menej je prvenstveno zmotilo samo to, da bog ne daj da rečem, da se mi zdi lepše če je ženska (v pravi meri!) namazana. Ker to pa ne. Vse smo si zmeraj najbolj več takšne kot smo ko vstanemo zjutraj. Ja, zato pa je kozmetična industrija najolj donosna na svetu, ane? Skokica, mimogrede, to ne leti nate
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Pa saj jaz te čisto razumem in spoštujem tvoje mnenje. Sem prepričana, da bi bila tudi jaz sama nad sabo navdušena namazana, če bi me en profi v roke dobil. Ampak samo za en dan. Enostavno mi ni do tega, da bi imela te packarije na obrazu (najbrž bi govorila drugače, če bi imela težave s kožo in bi morala prekrivati nevšečnosti ). Sam ne vem pa zakaj se je treba za glavo držati, če ženska ni namazana, pa bi morala biti. Če se fajn počuti v svoji koži - hvala bogu!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
*skokica* napisal/-a:UG84 napisal/-a:Oh, kakšen greh je tem forumu imeti lastno mnenje.
To je tipičen primer, kaj lahko naredi dobra fotografija. Malo poglej svetlobo, njeno držo ... Če bi se na prvi fotki malo lepše držala, malo nasmejala ... Bi bila lahko enako lušna kot na spodnji sliki.
Pa saj nima veze, meni se ženske na tvojih primerih pač zdijo preveč namazene. In na kraj pameti mi ne pade, da bi si vsak dan delala tako fasado.
jz ne najdem decembra 08 ?
poglejte tole
hera HUGE sprememba, k da to ni ona wow
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Rajš povej mesec, ker samo prvo stran pokaže.
Pa sej če smo ene naličene še ne pomen, da delamo cele fasade na sebi. Pri meni večin folka še opazi ne, da imam puder na sebi in maskaro.
Pa sej če smo ene naličene še ne pomen, da delamo cele fasade na sebi. Pri meni večin folka še opazi ne, da imam puder na sebi in maskaro.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
AJA
junij 2008 si poglejte
decembra pa ne najdm hmmm
junij 2008 si poglejte
decembra pa ne najdm hmmm
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 24. Feb. 2009 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz še leto nazaj se sploh nisem ličla, sam včasih. Drugače pa nekje od lani pomladi/poleti naprej se počutim kot nekako "golo" če grem kam nenaličena
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Meni je tale iz junija krasna, ampak takrat ko se je sama ličila pa mi ni všeč, ker je odtenek pudra precej zgrešila.
December 08 je prvi na seznamu.
Točno tako.
December 08 je prvi na seznamu.
*mala* napisal/-a:^^ Rajš povej mesec, ker samo prvo stran pokaže. Pa sej če smo ene naličene še ne pomen, da delamo cele fasade na sebi. Pri meni večin folka še opazi ne, da imam puder na sebi in maskaro.
Točno tako.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
js sm se od 7 razeda pa do kksnga leta nazaj se kr dost licla, mislm ne tko da bi bla ful namazan, ampak tko da sm bla usak dan, pa kamrkol sm šla. Ličla sm se tko da noben sploh dojeu ni da se, so usi misll da se ne Zj sm se pa kr mal nehala, ker se mi ne da vsakič pa tud mam ful lepo polt, tko da se mi niti ni treba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov