Puder

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 22. Maj. 2011 16:37

meni so mineralni zakon. je pa res, da niso najbolj prekrivni in zraven porabim več korektorja kot pri tekočih. imam ga pa za relativno malo časa, ker ga je za boljšo prekrivnost treba več nanest. ga kupim nekje 2-3x na leto.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 31. Maj. 2011 6:57

Ne vem, če je že katera vprašala ampak...katere pudre najbolj priporočate za poletje?mineralnega sem probala ampak mi ni bil všeč... :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 31. Maj. 2011 7:06

Za poletje je men najbolj fajn kar samo obarvana krema, ce ne rabis ful prekrivnosti.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 31. Maj. 2011 7:10

Mislim, da mi to ne bi bilo dovolj...mam kr neenakomerno kožo, tko da rabim neki da bolj prekrije nepravilnosti... :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
tigra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tigra » 31. Maj. 2011 10:06

meni najboljsi puder je definitivno Revlon, pa sem jih sprobala ze malo morje, cez Revlon (photo ready) ga ni;)) ni pa nekaj ful prekriven, bolj izenaci ten polti kot dejansko prekrije kozo.
obarvane kremce mi pa niso, ker mam obcutek maske...vsaj za eno Niveino lahko to recem.
living a life routinely can kill you at a very young age, a little bohemianism is good.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 01. Jun. 2011 8:07

Ce rabis prekrivnost, potem bos to bolj tezko nasla med lazjimi, "poletnimi" pudri, ker tisti prekrivni so ponavadi kar "tezki". Zakaj ti mineralni ne ustreza? Kaksen tip koze mas?
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 01. Jun. 2011 23:56

Meni je bil vcasih vsec Revlonov Colorstay (Photo ready ima sicer zame idealen odtenek, ampak iz moje koze naredi katastrofo), ker je lepo prekriven, naredi lep finish, skratka ni da ni. Me je pa vedno motilo, da je pretezek.

No, potem sem pa odkrila Bourjois Healthy Mix, ki ima vse, kar hocem od pudra, pa se tako lahek je, da sem dejansko ze nekajkrat pozabila, da ga imam na sebi. :gut:
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 02. Jun. 2011 7:41

CaliLove, moja koža je katastrofa...imam zelo suho kožo in imam eno kremo od nive-e, ki mi je sicer res fajn, je koža res lepša, ampak pol k sm dala gor ta puder, je bla čez neki časa katastrofa...kot da bi se mi dobesedno topil na obrazu in je zgledal prav grdo...sm pa učeri po nasvetu prodajalke kupila od bourjois-a eno podlago bio (ne vem točno kako se reče) in zaenkrat zgleda uredu...čeprav prekrivna lih ni, moram mal več korektorja dat, ampak je pa res lahka in mi je res ušeč (bom vidla čez par ur kako bo zgledal) :)
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 02. Jun. 2011 7:54

Moram pa še povedat, čeprav je mal off topic sm vprašala še prodajko, če mi lahko svetuje, katera krema bi bila mogoče primernejša, ker mam zelo neenakomerno kožo, tud kšni mozolčki se mi nardijo na čelu in bradi, drugače je pa koža zelo suha, da včasih prav izgleda kot da se lušči...in mi gospa ni znala pokazat niti ene kreme ki bi bla za mene...sm kr debelo pogledala...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Jun. 2011 8:25

Samo stran od znamk kot so Nivea, Loreal. V tem razredu je se najboljsi Garnier. Tud Alverde ima kul kreme- ce je se kaksna brez alkohola. Preveri komentarje na kozmetometru na Planetu lepote.

Meni so pudri od Bourjois super, res ne cutim da jih imam (v primerjavi z maskami od kakega MaxFactorja, itd). Trenutno pa navdusena nad MAC.
Uporabljam sedaj pa le obarvano kremo od Clinique + korektor in mi je cist dovolj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 02. Jun. 2011 8:57

HopeStar357 napisal/-a:CaliLove, moja koža je katastrofa...imam zelo suho kožo in imam eno kremo od nive-e, ki mi je sicer res fajn, je koža res lepša, ampak pol k sm dala gor ta puder, je bla čez neki časa katastrofa...kot da bi se mi dobesedno topil na obrazu in je zgledal prav grdo...

Cudno, mineralni se ponavadi ok obnesejo na suhi in normalni kozi. Prej se stopijo na mastni kot na suhi, ker mastna koza izloca bistveno vec mascobe.

HopeStar357 napisal/-a:.in mi gospa ni znala pokazat niti ene kreme ki bi bla za mene...sm kr debelo pogledala...

Mah te so-called svetovalke v drogerijah, se posebej kaksnih Mullerjih in podobno, nimajo pojma. Ko vprasas, ce je nekaj ok, bojo itak rekle da ja. Ce pa rabis mal bolj individualno svetovanje, pa nikol ne vejo kaj svetovat. Kot je predlagala *mala*, preveri Planet lepote, tam so mnenja uporabnic, ki so izdelke dejansko sprobale in vejo mal vec povedat.

*mala* napisal/-a:Samo stran od znamk kot so Nivea, Loreal.

Se strinjam. Crap, da ni vecjega.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 02. Jun. 2011 9:38

Sej to mi je čist logično, da bi se nej prej "stopil" na mastni koži..sam js ne vem kaj je z mojo kožo, k tud mozolčki se ponavadi delajo bolj na mastni koži, in men se po čeli in bradi dost krat delajo...ličnice in so pa čist suhe in nos isto...drugače pa, kozmetika od nive-e je tud men zanič, sam ta krema mi je bla pa kr uredu...bo pa baje nivea šla u dm-u iz prodaje, je rekla včeri prodajalka... :)
bom pa pogledla na Planet lepote, hvala :)
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 02. Jun. 2011 13:27

Meni osebno res odgovarja Max Factorjev Age Renew. Najsvetlejši odtenek (warm almond) je čisti jackpot za mojo kožo, ful je lepo mazljiv, lahek in svilnat, ne izsušuje kože, pa tudi embalaže je higienična in praktična - na pumpico, tako da ga resnično malo porabim. Prekrivnost nekje srednja.
Sicer sem pa tudi jaz prejšnji mesec prešaltala na Cliniquovo spf25 obarvano kremo in sem ter tja kak korektor.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 29. Jul. 2011 9:02

Glede mineralnih pudrov...A to lahko v trgovini (na spletu sem gledala Alima pudre, ki ji ma Orca) probaš različne odtenke pa ti razložijo kako se to pravilno nanaša? Pa koliko je približno cena teh pudrov in čopičev zraven?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 29. Jul. 2011 9:07

Seveda. POnavadi imajo možnost date brezplačno naličijo, OrCa ima to ziher. Prideš tja, poveš da ne veš kaj dosti o tem, da pač ne veš če bi to bilo zate in probaš.

Zraven pa dobiš seveda kup nasvetov. :)

Cena..oh upam,d a ne bom prveč sfalila, ampak puder je ene 28 eur, čopič pa okol 30 eur.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov