Povečanje trepalnic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nektarina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2015
Perfect Look, hvala za odgovor. Mislim, da so mi takrat dodatno izpadale zaradi umetnih trepalnic. Od takrat jih nisem več uporabljala, trepalnice pa so si opomogle s pomočjo mandljevega olja, dodatno pa sem jih nato okrepila še s serumom Lux Factor, ki mi je res pomagal in ojačal trepalnice. Zdaj so še lepše kot prej
- Westi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2015
Sandra_M napisal/-a:Westi, hvala za dodatne informacije. Bom razmislila in se še malo pozanimala o serumih. Najprej pa sprobala ricinusovo olje, je le ceneje Se res serum lahko uporablja tudi na obrveh? Ful fajn, da lahko hkrati še za obrvi poskrbiš, moje so čisto presvetle in si jih skos barvam, senčim.. Hvala in lp.
Jaaa, d best je tudi za obrvi, prav lepo ti jih zgosti in potemni. Kako ti gre, drugače? Uporabljaš ricinusovo olje ali si že prešaltala na serum?
- Sandra_M
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2016
Westi, trenutno uporabljam ricinusovo olje, zdaj sem ga začela še na obrveh.. Je kar fajn, opažam, da trepalnice manj izpadajo in so malo močnejše, a mislim, da bom kmalu preizkusila še serum, ker želim še boljši učinek in spremembo. Samo še odločiti se moram, katerega izbrati .)
- Sandra_M
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2016
Westi, trenutno uporabljam ricinusovo olje, zdaj sem ga začela še na obrveh.. Je kar fajn, opažam, da trepalnice manj izpadajo in so malo močnejše, a mislim, da bom kmalu preizkusila še serum, ker želim še boljši učinek in spremembo. Samo še odločiti se moram, katerega izbrati .)
- Westi
- Sramežljivka
Ja, še sem zvesta uporabnica Zdaj že kar nekaj časa uporabljam, obrvi in trepalnice zgledajo d best, super pa je, ker ne rabim več vsak dan uporabljati in ga imam za dlje časa.. sem bila pa na začetku zelo pridna in vsak dan uporabljala
- Westi
- Sramežljivka
Ti trepalnice izpadajo, imaš presvetle, preredke,..? Zdaj kakšnega velikega učinka do poletja ne boš mogla doseči, ampak lahko vseeno pričneš z nego, zakaj pa ne. JAz imam super izkušnje s serumi, uporabljam Lux Factor, učinek je res neverjeten. Olja so tudi ok, predvsem za nego in lesk, ampak če si želiš konkreten in dolgoročni učinek, priporočam uporabo seruma. Trepalnice bodo gostejše, temnejše, daljše pa še manj bodo izpadale. In ne, nič ne draži oči, tako da nič skrbet
- Westi
- Sramežljivka
Jaz že od začetka uporabljam Lux Factor serum, tako da ti lahko priporočam le tega, ker ostalih nisem sprobala. Meni zelo odgovarja, zato ga tudi še naprej uporabljam. Spremembe boš hitro opazila, predvsem pri izpadanju, ker ga bo manj, trepalnice bodo bolj močne, po redni uporabi se pa čez mesec ali dva tudi konkretno že vidi, da so trepalnice daljše in temnejše. Meni je super in ti ga priporočam. D best je tudi, ker ga čez čas ne rabiš uporabljati več vsak dan, le cca dvakrat na teden, da vzdržuješ.. Če te še kaj zanima, pa vprašaj. Lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov