Piercing
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 795 prispevkov
• Stran 51 od 53
•
Prejšnja
1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53
Naslednja
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Na otip me je bolelo oziroma je bilo občutljivo kak teden. Ampak nič kaj pretirano... Sem pa nosila cel teden flajšter čez (v lekarni sem kupila micropore obliž). Pa sem lepo zvečer razkužila z octeniseptom in zamenjala flajšter. Zjutraj pa enako.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- maichu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2012
_Rossika_ napisal/-a:Zivjo
mene pa zanima, ce ima katera slabe izkusnje s pirsingom v jeziku? namreč mika me,da bi si ga šla delat, pa mam trenutno še mal strahu
heii jaz ga mam v jeziku..mene ni skoraj nič bolelo..no rej je da sem kakšen teden jedla čokolino in take tekoče stvari ampak potem je super.jaz sem se ga tok navadla da mi je zdaj čudno če ga nimam notri =D
Življenje teče kot reka sanj,
ki ponikne, ko so sanje
že skoraj odkrite*
ki ponikne, ko so sanje
že skoraj odkrite*
- *inch*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
živjo
mene pa zanima, če kdo ve, ali si lahko dam v tragus piercing, ki je namenjen za brado (tista palčka, ki ima na eni strani ploščico, na drugo stran pa daš gor poljubno kroglico - https://www.bodymattersgold.com/image/c ... 60x326.jpg)?[/url]
mene pa zanima, če kdo ve, ali si lahko dam v tragus piercing, ki je namenjen za brado (tista palčka, ki ima na eni strani ploščico, na drugo stran pa daš gor poljubno kroglico - https://www.bodymattersgold.com/image/c ... 60x326.jpg)?[/url]
-
suzanne windlow - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2013
- Kraj: Simulator
Odvisno kje ga imaš
yes, I am avatar
Prvi neprebran prispevek • 795 prispevkov
• Stran 51 od 53
•
Prejšnja
1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53
Naslednja