Pegavost / sončne pege
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
verjetno ti je všeč fant, ki ima pegice in sedaj tukaj sprašuješ za mnenje.
poglej, če ti je tip res všeč, zagrabi priložnost. ne se odločat sedaj na podlagi naših mnenj ali boš z njim ali ne... kaj, če jih bo večina reklo, da jim fantje s pegicami niso všeč, ga boš pa odjebala.... oziroma obratno....
to je isto kot bi v izložbi vidla ful lepe čevlje in bi jih hotela imet, pa bi ti par kolegic reklo da jim niso všeč, jih ti ne bi šla kupit.... samo karikiram
skratka, hočem rečt, da je važno in šteje samo tisto kaj si ti misliš in kaj si ti želiš...
poglej, če ti je tip res všeč, zagrabi priložnost. ne se odločat sedaj na podlagi naših mnenj ali boš z njim ali ne... kaj, če jih bo večina reklo, da jim fantje s pegicami niso všeč, ga boš pa odjebala.... oziroma obratno....
to je isto kot bi v izložbi vidla ful lepe čevlje in bi jih hotela imet, pa bi ti par kolegic reklo da jim niso všeč, jih ti ne bi šla kupit.... samo karikiram
skratka, hočem rečt, da je važno in šteje samo tisto kaj si ti misliš in kaj si ti želiš...
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Mene ne motijo, niti znamenja, nič podobnega temu. Se mi zdi da, da človeka spoznaš s tem, je tak kot je, vedno je bil in to človek avtomatsko "sprejme", sploh ne opazi.
Mene pa še vedno skrbi, če druge moti, k mam jaz na obrazu 'normalno' veliko piko, sam je edina (ostale so čist blede) in izstopa.
Mene pa še vedno skrbi, če druge moti, k mam jaz na obrazu 'normalno' veliko piko, sam je edina (ostale so čist blede) in izstopa.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- enaaa*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
meni so pege zeloooo lepe. na moških in na ženskah.
Feist, dvomim da druge moti tvoja lepotna pika dosti žensk ima na obrazu kakšno pa še nisem vidla kakšne ki bi me motila. kvečjemu te naredi posebno
Feist, dvomim da druge moti tvoja lepotna pika dosti žensk ima na obrazu kakšno pa še nisem vidla kakšne ki bi me motila. kvečjemu te naredi posebno
What makes you different..
Makes you beautiful
Makes you beautiful
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
zelo me motijo. ljudje s pegicami ze na pogled delujejo nekoliko posebni in tudi v resnici so .. poznam jih par, vsak za sebe je razred zase (noben v pozitivem smislu) ... in mogoce zaradi tega posplosujem na celotno populacijo s pegami. ne maram pegastih ljudi ...
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
*frisko* napisal/-a:zelo me motijo. ljudje s pegicami ze na pogled delujejo nekoliko posebni in tudi v resnici so .. poznam jih par, vsak za sebe je razred zase (noben v pozitivem smislu) ... in mogoce zaradi tega posplosujem na celotno populacijo s pegami. ne maram pegastih ljudi ...
Kako lahko rečeš, da so ljudje s pegami posebni v negativnem smislu, a poznaš 2 milijona ljudi v Sloveniji ali še hujše na vsem svetu in veš za vsakega, ki ima od teh pegice, da je čudn in posebn. Sploh ne razumem kako lahko sodiš nekoga po pegavosti.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
*pikapoka* napisal/-a:Kako lahko rečeš, da so ljudje s pegami posebni v negativnem smislu
preprosto .. enostavno jih ne maram. s tistimi nekaj, ki jih poznam, se ne razumem dobro in pac so mi antipaticni. mogoce se ze zato v odnosih z njimi ne trudim, da bi jih sploh kdaj vzljubila ... vprasanje je bilo, ce nas pege motijo in odgovorila sem, da me ... jebat ga
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
*frisko* napisal/-a:*pikapoka* napisal/-a:Kako lahko rečeš, da so ljudje s pegami posebni v negativnem smislu
preprosto .. enostavno jih ne maram. s tistimi nekaj, ki jih poznam, se ne razumem dobro in pac so mi antipaticni. mogoce se ze zato v odnosih z njimi ne trudim, da bi jih sploh kdaj vzljubila ... vprasanje je bilo, ce nas pege motijo in odgovorila sem, da me ... jebat ga
No se itak te ne mislim obsojat, pač vsak ima svoje mnenje, sam mal me je šokiral, ko sm tvoj post prebrala, ker kar jst poznam ljudi s pegicami so vsi takšni sončki:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]