Pegavost / sončne pege
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Bageera napisal/-a:Men so pa kar všeč postale. V bistvu nisem nikol misnla, da bom to rekla, ampak po novem mi je ful všeč, če ima kakšna punca pegice po hrbtu na primer tista punca, k je na jumbo plakatih pa zraven piše neki v stilu - zaznamovana? popolna? (al nekaj takega.) Res mi je všeč tista bejbika. No, pa tut moje pege se mi ne zdijo več tok zlo grozne, ampak samo še mal grozne
Anonymous napisal/-a:Jaaa men je tud una dobra na plakatu k je polna pegic hihi
Men je tud tista puncka vsec ... sam ona ma drugacne pegice - te pegice so tudi meni kjut.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Ja jaz imam tudi pegice. Me nič ne motijo, pa tudi nevem kako všeč mi niso...pač mi je čisto vseeno ali jih imam ali ne.Ampak sem jih pa sprejela
Drugače pa tudi vsi pravijo, da me full luštno naredijo
Drugače pa tudi vsi pravijo, da me full luštno naredijo
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Tudi jaz imam pegice (pozimi manj, poleti več - predel nosu)... in tudi jaz jih sovražim iz dna srca... Sprobala sem že veliko pudrov, ampak noben ne prekrije nevemkako - razen če se pošteno napacaš po frisu, ampak to je pol že neestetsko...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst mam tudi pegice...sploh poleti imam kar izrazite pa mi niso najbolj všeč Ampak sem se jih navadila, sej nimam kaj narest...srečna sm pa da nism čist pegasta po telesu kot so npr. kake ženske v telenovelah, ko imajo ful izrazite pege po celem telesu. To mi pa ni lepo.
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz imam pegice po nosku..pa se ne obremenjujem z njimi...jih imam rada..ker so moje...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Pegice so simpatične in kjut tistim ,ki jih nimajo. Tisti, ko jih mamo fa ogromno pa niso glih najbolj pri srcu...ena nadloga več, ki prav nič lepo ne izgleda poleti, ko se daš v kopalke in zgledaš tk, kot da bi imel neko kožno bolezen...men so pegice grde, pa čeprav jih mam tolko, da se jih nikoli ne bom znebila
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Meni nastanejo pegice na nosu poleti zaradi sončka. So mi pa čisto luškane... Še posebno na drugih.
-
*Marshy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: KrAiNsTeRdAm
Moje pege so večino leta komaj opazne...ko se pa pokaže sonce, jih mam pa kar dost...pa ponavadi sem rdečkasta med pegami...zato se pa ne maram več sončit, ko sem na morju ali pa v toplicah....mislim to samo na obrazu
Nič ni tako močno kot sanje, kako ustvarjati prihodnost.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Men se pa pegice pojavjo samo polet k sem velik na sončku noo nimam jih zdej tist ogromno...par pikic po nosku
Mi je prou všeč...
Mi je prou všeč...
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Kdo je na strani