Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Am. A to pomeni, da mora pol vedno kdo bit zraven, ko se to počne? Al valda sam tolk, dokler se sama ne navadi?LuvDancin napisal/-a:^^ Pa ne da se pod pazduho sama depileraš? Ne ne, to ne gre
Še eno vprašanje: a mi bo žal, če kupim najcenejšega na eBayu al me bo enako bolel s kakšnim 3x dražjim?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kar isto boli, bi rekla. Sem dala precej za svojega (čez trenutnih 100€), pa so mi solze tekle iz oči, ko prvič pulila. Tud tisti hladilni nastavek je kr neki, ker mene itak še 12 ur peklo in bla čisto rdeča.
Pa da ne omenjam kakšna zguba denarja je bila to, ker ga zaradi samih vraščenih dlak (sem mela čist grbaste noge) ne uporabljam sploh več!
Pa da ne omenjam kakšna zguba denarja je bila to, ker ga zaradi samih vraščenih dlak (sem mela čist grbaste noge) ne uporabljam sploh več!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
purple_rain napisal/-a:Še eno vprašanje: a mi bo žal, če kupim najcenejšega na eBayu al me bo enako bolel s kakšnim 3x dražjim?
Ne, isto je sprobala Remingtona za 20€ in Philipsa za 100€ - zaključek: oboje boli Itak se pa po neki časa navadš + dlake dejansko ratajo mn močne.
Live. Love. Surf.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
'k. Ker rajši vržem stran izdelek za 10,20€ kot 50€ (ma več sploh ne dam!), če mi ne bo ustrezal. (obstaja pa večja verjetnost, da bo cenejši prej razpadel...)
*mala*, ful ne pomagaš
Auč, grda izkušnja.
*mala*, ful ne pomagaš
Auč, grda izkušnja.
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
http://www.enaa.com/oddelki/zdravjeInLe ... _satinelle
A ima ktera izkušnje s telim depilatorjem?
(še vedno ne znam prilepit slikce )
A ima ktera izkušnje s telim depilatorjem?
(še vedno ne znam prilepit slikce )
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
purple_rain napisal/-a:Am. A to pomeni, da mora pol vedno kdo bit zraven, ko se to počne? Al valda sam tolk, dokler se sama ne navadi?LuvDancin napisal/-a:^^ Pa ne da se pod pazduho sama depileraš? Ne ne, to ne gre
Ja, jz mam vedno nekoga zravn, da mi dol potegne. Ker ti sama ne moreš tok dobr nategnt kože, in je efekt manjši, boli pa velik bolj. Vsaj take so moje izkušnje z voskom pod pazduho, z epilatorjem je najbrž podobno.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
*mala* napisal/-a:Kar isto boli, bi rekla. Sem dala precej za svojega (čez trenutnih 100€), pa so mi solze tekle iz oči, ko prvič pulila. Tud tisti hladilni nastavek je kr neki, ker mene itak še 12 ur peklo in bla čisto rdeča.
Sama sem naročila SKIN DOCTORS INGROW GO LOTION, je mel kar dobre ocene (ti pa razžira kožo, tko da ni za pussyje), zdaj čakam, da sprobam.
Because I can.
- *njegova*princeska*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2009
Pozdravljene!
Ker imam iti na prvo depilacijo k kozmetičarki(noge,stegna,bikini,pazduhe),me zanima koliko morajo biti dolge dlačice?Oziroma kok dni pred depilacijo se ne smem pobriti?:oops:
Hvala za odgovor!
Ker imam iti na prvo depilacijo k kozmetičarki(noge,stegna,bikini,pazduhe),me zanima koliko morajo biti dolge dlačice?Oziroma kok dni pred depilacijo se ne smem pobriti?:oops:
Hvala za odgovor!
*al pa da mi je use*<3*
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^cca. 5mm.
Če so prekratke, ostanejo, ker jih vosek ne prime, če so pa predolge se pa lohk potrgajo+še bolj boli.
Če so prekratke, ostanejo, ker jih vosek ne prime, če so pa predolge se pa lohk potrgajo+še bolj boli.
Live. Love. Surf.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Jaz sem si mogla najmanj 10 dni pustiti, preden sem šla.
Zdaj si z epilatorjem "urejam" noge in pod pazduho, čez en mesec si bom pa še bikini predel (dobim nov epilator + manjši za bikini predel klik). Nimam pa nobenih problemov z vrašenim dlakam, če si 1×mesečno naredim grob piling po telesu
Zdaj si z epilatorjem "urejam" noge in pod pazduho, čez en mesec si bom pa še bikini predel (dobim nov epilator + manjši za bikini predel klik). Nimam pa nobenih problemov z vrašenim dlakam, če si 1×mesečno naredim grob piling po telesu
A goal without a plan is just a wish.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
purple_rain napisal/-a:Am. A to pomeni, da mora pol vedno kdo bit zraven, ko se to počne? Al valda sam tolk, dokler se sama ne navadi?LuvDancin napisal/-a:^^ Pa ne da se pod pazduho sama depileraš? Ne ne, to ne gre
Še eno vprašanje: a mi bo žal, če kupim najcenejšega na eBayu al me bo enako bolel s kakšnim 3x dražjim?
jst pa mislim, da gre tudi če si sam depiliraš. samo je ena fora: dlake morajo biti čim krajše, tolko kratke da jih depilator komaj zagrabi. tistih par, ki ostanejo in jih depilator ne more populiti, jih pa pač s pinceto.
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
Zanima me katera depilacijska krema je najboljša ČE sploh je za intimni predel?Bi uporabljala britvico pa mi vzame ogromna časa pa še naredijo se mi grozni srbeči mozoljčki po britju z britvico....torej kaj predlagate in kaj vi uporabljate da vam najbolj ustreza?
dozdaj sem uproabljala veet roza depilacijsko kremo pa mi je parkrat prišla skoraj notri, oz. bila je samo okoli na tisti tanki kožici in me je vse peklo še teden kasneje seks pa je bil skoraj da muka saj je bila koža vneta in zoprno pekočo boleča.
dozdaj sem uproabljala veet roza depilacijsko kremo pa mi je parkrat prišla skoraj notri, oz. bila je samo okoli na tisti tanki kožici in me je vse peklo še teden kasneje seks pa je bil skoraj da muka saj je bila koža vneta in zoprno pekočo boleča.
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]