Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Na kakšen način si odstranjujete dlake?

Britje.
409
80%
Depilacija.
46
9%
Voskanje.
56
11%
Skupaj glasov : 511

Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 13. Maj. 2011 16:33

Okey, enih par mi jih je še ostalo tak da bom drugič probala še mal pofenat pa bom vidla, če bo več učinka. Heheh :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 15. Maj. 2011 15:29

probaj še z Veet trakovi, meni so super
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 15. Maj. 2011 16:08

Aja? Pa ravno Veetove nisem hotla kupit ker sem slišala, da niso vredu pa sem zato vzela Balea =) No bomo vidli... če ne drugo mi pa epilator še zmeraj ostane :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 15. Maj. 2011 17:03

ja, sam vzemi čist navadne, ne tistih za občutljivo kožo in kar je še takih
Uporabniški avatar
nextGIRL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nextGIRL » 17. Maj. 2011 20:21

Prej sem prebrala, da je menda narobe če se briješ s peno na intimnem področju. Zakaj? Ma to kakšne stranske učinke? :eek:
iamlili
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a iamlili » 21. Maj. 2011 13:40

neki me zanima v zvezi s tole sladkorno depilacijo. danes sem sprobala. tam rečejo da je treba kuhat okoli25 minut. zdej men je tut pršlo precej redko pa kuhala sem krajkši čas, in ker sem bla nestrpna sem si takoj zlila po koži sam, ni čist nč deloval. sem misnla da je preredko pa sem dodala ful cukra da j je blo res fajn gosto in sp'et kuhala nekaj časa, pol ko sem pa dla hladit se je sladkor kristaliziral in je neuporabno. kaj sem nardila narobe? a bi mogoče mogla dlje časa kuhat?
Zadnjič spremenil iamlili, dne 16. Sep. 2011 8:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Maj. 2011 15:24

nextGIRL napisal/-a:Prej sem prebrala, da je menda narobe če se briješ s peno na intimnem področju. Zakaj? Ma to kakšne stranske učinke? :eek:

meni je pena preveč agresivna, da bi jo tam uporabljala. ne ne. na tisti del, ki ga še brijem (ker kar se le da podepiliram), nanesem kar gel za intimno umivanje. se dovolj speni. pa rešeno. brez pen in teh jajc.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 31. Maj. 2011 15:53

Živjo :)

Js mam tud eno vprašanje...dans sm se prvič opogumila in sm se lotila puljenja z epilatorjem namesto britja in zdej mam čist pikčaste noge...a je to neki čist normalnega al ma kera kak nasvet kako lahk to u bodoče preprečim? :D
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 31. Maj. 2011 15:56

Jah tud jaz sem mela na začetku po parih uporabah pa še zdaj mam ponavadi rdeče noge... ampak izgine po kakem dnevu. No jaz si ponavadi zvečer z epilatorjem ko se drug dan zbudim pa so noge že normalne :D S kako fajn kremo si namaži po britju al pa neko, ki ni agresivna.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 31. Maj. 2011 16:28

Super, hvala :) Upam, da jutr več ne bo tko grozn :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
tigra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tigra » 31. Maj. 2011 17:57

nevem sicer a bi to pasalo bolj v temo o kremah za telo za obcutljivo kozo ali sem, pa bom vprasala najprej tuki:))

torej, po britju nog predvsem zgornjega dela, se mi vedno naredijo rdece pikice ki ne zginejo dva dni. zgleda ne prevec fajn, sicer si potem na noge nanesem cisto malo pudra v prahu (ce imam gole noge) da se tiste pikice zakrijejo, ampak vseeno. kaj naj naredim glede tega, res mi gre blaznoooo na zivce?? :cry:
pa vidim punce ki majo gole noge tako lepe (res prav gledam a majo slucajno najlonke) in vcasih me prav ima, da bi kero vprasala kaj je njena skrivnost :D

aja, sicer uporabljam kombinacijo veet trakov z voskom, predvsem na spodnjem delu nog, tam je ok, samo sem in tja kaksna pikica kje.
za intimni predel se pa itak spravljam ze celo vecnost na brazilsko, ker mam britja poln kufr (edino cesar me je strah so potem vrasle dlake.. ker sem prebrala da se dostim puncam to naredi po brazilski).
living a life routinely can kill you at a very young age, a little bohemianism is good.
nikki™
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikki™ » 06. Jul. 2011 7:53

;)
Zadnjič spremenil nikki™, dne 29. Sep. 2011 15:35, skupaj popravljeno 1 krat.
. Fall in Love with yourself - and Live happily ever after ;] .
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 06. Jul. 2011 12:22

^^kolko sem vidla ma veet in Balea voskane trakove za bikini predel (trakovi so pač krajši od tistih za noge). Sam jaz bi ti vseeno raje priporočala kozmetični salon, še posebej če si misliš prvič voskat bikini predel al pa če nisi preveč spretna ker sama si ne moreš tak fajn kože napet in potegnit... da ne boš pol mela plavo-zeleno-vijolični bikini :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 06. Jul. 2011 16:56

za bikini (sploh brazilski) ti definitivno priporočam kozmetičarko, ker si vsaj prvič nikakor ne boš mogla sama tako lepo naredit, verjetno te bo tudi precej bolelo in bi sama najbrž dokaj hitro odnehala
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 13. Jul. 2011 10:08

Mene pa zanima, tiste ki se depilirate s strojčkom.. A je mela katera težave z vraščenimi dlakami,pa je zamenjala strojček in se je potem stanje na koži kaj izboljšalo? .. Js imam kar težave, pa sumim da bi morda bil tudi strojček kriv. STar je že precej let, včasih se pregreva.. Pa tudi noben piling mi ne pomaga na koži, rane mam skoz in to kar precej velike, tako da niti pod razne ne morem oblečt krila oz. kratkih hlač, kaj šele kopalk.. Kateri so po vašem mnenju najboljši?

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov