Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
^^Ne vem, če ma to veze s temi pikicami, samo laser baje dobr deluje tud na kožo v smislu, da ti jo nekak "prenovi", pol maš tako gladko, mehko kožo, kt da bi bla nova.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
arrow napisal/-a:^^Ne vem, če ma to veze s temi pikicami, samo laser baje dobr deluje tud na kožo v smislu, da ti jo nekak "prenovi", pol maš tako gladko, mehko kožo, kt da bi bla nova.
tud jaz si sama tko nekak razlagam, čeprav ta laser na kerga hodim (aleksandritni) naj bi deloval samo na dlake. zdravnico sem vprašala, pa mi je samo rekla, da bodo z laserjem izginile. pomoje imam vnete dlačne mešičke in bo vnetje izginilo, ko ne bo več dlak. ne vem, uglavnem, je že bolje, pa sem imela samo dva tretmaja
- laguna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2011
jst mam tud probleme z pikicami.in pol je ful bedno poleti tko da britvica mi sploh ne odgovarja,probala sm z depilacijsko kremo k si pol s palčko postrgaš, pa je mogoče mal bolš,sam se mi zdi da se koža ful znuca,ker morš dejansko ful drgnt
tiste ki mate izkušnje z depilatorji, a so se vam nardile pikice?
tiste ki mate izkušnje z depilatorji, a so se vam nardile pikice?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]