Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
ma ja men tut nikol ne rata lepe oblike..kako vm punce to rata? si kera čist pobrije? kakšne oblike mate kej drugač? najbolj me pa zanima tko,kaj majo fantje radi?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Važno je, ka je tebi všeč. Meni na nulo ni kul, se počutim ko ena 12-letnica pol.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- speliika<3
- Komunikatorka
ja sej jz isto sam glih lepe oblike mi ne rata hehe
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Tiste ki vam ne ratajo lepe oblike, sprobajte one šablone za britje, ko se dobijo v DM-u (vsaj tam sem jih že vidla)
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- Daššaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2011
Pozdravljene...sem popolnoma nova (berem veliko pišem malo ))) in ful ful dober forum
Jaz sem se brila vse dokler nisem za hec probala brazilsko depilacijo. Boli bolj kot želetka ampak je vsaj dva tedna vse gladko. Sem ena redkih ali je večina za depilacijo?
Jaz sem se brila vse dokler nisem za hec probala brazilsko depilacijo. Boli bolj kot želetka ampak je vsaj dva tedna vse gladko. Sem ena redkih ali je večina za depilacijo?
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Pa ni nujno, da je lih nerodna, mogoče je bolj kot boli mislila, da peče. Jst mam npr. tok občutljivo kožo, da ko grem z želetko v nasprotno smer rasti, mi iz full pikic prteče kri, kar posledično full peče, da o tem kok se je težko dobr spedenat sploh ne govorim.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
enako kot arrow. Groza je vsakič ko si jo moram urediti, ker peče, kri teče.. svega i svašta..Js nevem a se mi bo koža spodaj sploh kdaj navadla
Glede drugih delov nimam problemov. Noge si depiliram za bikini predel nimam jajc.
Glede drugih delov nimam problemov. Noge si depiliram za bikini predel nimam jajc.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Daššaa napisal/-a:Pozdravljene...sem popolnoma nova (berem veliko pišem malo ))) in ful ful dober forum
S časom je tudi bolečina manjša... Jaz z žiletko ne grem več "tja dol"
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- speliika<3
- Komunikatorka
zakaj si sploh brijete v nasprotno smer? tam dol se vedno brije v smeri rasti dlačic,nč čudnega da pol kri teče
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov