Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LeillaLee - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
Tud mene to zanima? Kolegica si namerava to kupiti, ker so jo že z reklamo prepričal? Mene morjo pa že preizkušene stranke:)
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Ce se mene kaj vprasa, so taki in podobni proizvodi bull shit....ce pa te ze zanima kako to deluje, pa pocakaj da si prijateljica to kupi, sproba in njo vprasaj ce res deluje. Preden tudi sama zagonis denar za stvar, ki sploh ne ves ce bo delovala
- hobotnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2010
Moje laično mnenje glede tega pripomočka
Dlačice so lahko precej tanke, pa tudi tiste ne toliko tanke so dovolj tanke, da jih te granule, ki jih ima pripomoček, dobesedno ogulijo in se dlačice pretržejo lahko tik ob koži. Ker so pa še te granulce naredijo piling kože in to je to. Po moje...
Kaj več morajo uporabnice povedat
Dlačice so lahko precej tanke, pa tudi tiste ne toliko tanke so dovolj tanke, da jih te granule, ki jih ima pripomoček, dobesedno ogulijo in se dlačice pretržejo lahko tik ob koži. Ker so pa še te granulce naredijo piling kože in to je to. Po moje...
Kaj več morajo uporabnice povedat
Ves čas bodi nasmejan pa bo vse fajn!
- hobotnica
- Sramežljivka
^^
Jst mislim, da če ni dlačica spuljena s korenino vred bodo dlake kar naprej rastle in pri britju je tako, da se dlačica potem samo še debeli...predvidevam da je potem enako s tem pripomočkom.
Jst mislim, da če ni dlačica spuljena s korenino vred bodo dlake kar naprej rastle in pri britju je tako, da se dlačica potem samo še debeli...predvidevam da je potem enako s tem pripomočkom.
- [mojca]
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2010
Jaz pa imam en drug problem: meni se pikice naredijo tam, notranja stran stegen pri bikini predelu in to me pa res moti. Pa ne vem kaj je za naredit v zvezi s tem uporabljam britvico in spenjen tušgel, občasno peno, ampak se mi zdi da je ob uporabi pene še slabše.
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Probaj tako da si pred britjem privoščiš kopel, po britju pa kožo splakneš z ledeno hladno vodo...če pa ne učinkuje pa poskusi z navadnim otroškim pudrom,pač ko končaš z britjem ga natreseš na pobriti del. Eno od teh dveh nasvetov ti mora pomagat,upam no=)
Aja pa še to...se briješ v smeri rasti ali v nasprotno smer?
jz mam pa tut eno vprašanje...kako se punce brijete tam spodaj...si vse pobrijete ali si naredite kakšno obliko?
Aja pa še to...se briješ v smeri rasti ali v nasprotno smer?
jz mam pa tut eno vprašanje...kako se punce brijete tam spodaj...si vse pobrijete ali si naredite kakšno obliko?
- hobotnica
- Sramežljivka
^^ Debelejša črtica, nekje za dva prsta, pretanke črte mi niso všeč ali pa v obliki trikotnika je čisto ok. Se pa ne preveč martram...k se mi ne da včasih tako da je ponavadi klasika...črta.
Kaj pa ti?
@[mojca]
Poskusi tole: stuširaj se, da bodo dlačice potem bolj mehke, zdrgni si malo kožo (tudi stara gre dol potem...+2 dobri deli ) nato se pobrij in namaži s hranilno ali vlažilno kremo, meni to pomaga. Vendar jaz se ne brijem, uporabljam depilator.
Kaj pa ti?
@[mojca]
Poskusi tole: stuširaj se, da bodo dlačice potem bolj mehke, zdrgni si malo kožo (tudi stara gre dol potem...+2 dobri deli ) nato se pobrij in namaži s hranilno ali vlažilno kremo, meni to pomaga. Vendar jaz se ne brijem, uporabljam depilator.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
glede britja in pikic:
tudi sama sem imela dolgo ta problem...in ga imam se danes vcasih, ampak sedaj si veliko vec delam pilingov koze pred takim posegom (britje), in pa uporabljam otroski puder, ki se mi zdi da res pomaga...
glede oblike odspodaj:
vecinoma se pobrijem na nulo (ne hodim na brazilsko, ker me je kar groza bolecine, pa tudi kozmeticarka mi jo je odsvetovala, ko je videla, kako nizek prag bolecine imam)....mi je nekak najleps, ali pa kdaj kako crtico pustim (sprememba pac )
tudi sama sem imela dolgo ta problem...in ga imam se danes vcasih, ampak sedaj si veliko vec delam pilingov koze pred takim posegom (britje), in pa uporabljam otroski puder, ki se mi zdi da res pomaga...
glede oblike odspodaj:
vecinoma se pobrijem na nulo (ne hodim na brazilsko, ker me je kar groza bolecine, pa tudi kozmeticarka mi jo je odsvetovala, ko je videla, kako nizek prag bolecine imam)....mi je nekak najleps, ali pa kdaj kako crtico pustim (sprememba pac )
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
meni pa je vrh glave vsega tega odstranjevanja dlak, ker sem že diplomirala iz vseh nasvetov in preparatov, pa se mi še vedno dlake vraščajo, pikice delajo, ko se pobrijem, sem gladka sam nekje pol dneva, pol pa fertik. zato sem šla na Parmovo v dermatološki center, plačala 20€ za 15 min pogovora z zdravnico, katera mi je rekla, da so ji všeč moje dlake in da lahko grem pod laser drag špas, ampak imam nekaj denarja našparanega za ''hude'' čase in men se zdijo dost hudi časi, da ga zapravim na teh kocinah
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
Ja jst tut razmisljam o laserju in ga bom, ko bo denar za to, tudi uresnicila....na bikini predelu in nogah.
Drugace pa sem velikokrat slisala, da je fajn, ce gres na laser v kak dermatoloski center in ne h kozmeticarki. samo toliko v vednost....ko boste izbirale h komu it...
Drugace pa sem velikokrat slisala, da je fajn, ce gres na laser v kak dermatoloski center in ne h kozmeticarki. samo toliko v vednost....ko boste izbirale h komu it...
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
FoxyMegan napisal/-a:Kok boš pa dala potem za laser?
400€ za en poseg na celih nogah, vzela bom paket, plačaš 4, dobiš 6, upam, da bo to dosti, drugače pa maš nad 6 posegi 50% popust. meni se zdi vredno, ker mi res čisto nič druzga ne pomaga, poleg tega pa mi je najbolj žal, da sem si kupla epilator, ker so se mi od tega puljenja naredile take pikice, ki sploh ne grejo stran! no, zdravnica mi je rekla, da bo šlo ščasoma stran, zdaj se že kakšno leto ne epiliram, je malo bolje, ampak še vedno so pikice.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov