Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js pa uporabljam moške britvice Cenejše so, pa še bolj ostre.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^tud jaz jih občasno uporabljam drgač mam pa od venus britvice že par let jih uporabljam tiste čist klasične. Zaj obstajajo menda že neke ko majo nevem kake dodatke pri glavi vse... kar pa mi ni blo všeč, ko sem sprobala.
Yada, yada, yada...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js pa na tele prisegam:
V največjem paketu (12 se mi zdi) okol 25€, pa imam vsaj za leto.
V največjem paketu (12 se mi zdi) okol 25€, pa imam vsaj za leto.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Zadnjic sem pri kozmeticarki vprasala koliko stane lasersko odstranjevanje bikini brazil (do pred par dni sploh nisem vedela, da to obstaja. Vedno sem mislila, da se da lasersko odstranit samo navaden bikini), pa mi je rekla okoli 750 eurov, 6 tretmajev.
Se vam to zdi veliko?? Kake izkusnje imate ve z laserskim odstranjevanjem, kake so cene v salonih, kjer ste si ve to dale nardit?
Se vam to zdi veliko?? Kake izkusnje imate ve z laserskim odstranjevanjem, kake so cene v salonih, kjer ste si ve to dale nardit?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
NOVO!
res se mi ne da vsega brat. imam samo eno vprašanje.
s čim se namažete po depilaciji/britju?
jaz bi rada kako olje, a sem čisto zmedena in ne vem kaj naj si kupim.
zdaj sem imela eno kremico, ki sem jo kupila pri kozmetičarki, a bi morda rajši s čim drugim poskusila.
res se mi ne da vsega brat. imam samo eno vprašanje.
s čim se namažete po depilaciji/britju?
jaz bi rada kako olje, a sem čisto zmedena in ne vem kaj naj si kupim.
zdaj sem imela eno kremico, ki sem jo kupila pri kozmetičarki, a bi morda rajši s čim drugim poskusila.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Jaz se ponavadi brijem zvečer/pred spanjem in se pol namažem s kakim maslom za telo ali kako bolj naravno hranilno kremo. Mam dost občutljivo kožo in se mi zdi, da mi pol še najbolj kak body butter paše gor. Če se pa kdaj brijem podnevi oz. da grem po britju ven se pa ponavadi namažem s Purely Skincare losjonom za po britju. Se zlo hitro vpije v kožo, tko da se ti po uporabi koža ne sveti in ne lima.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
ali si brijete ˝tisto področje˝?
Moj odgovor na anketo bi bil NE, ker mi niti v vagini niti v ritni luknji ne rastejo dlake
girl16 napisal/-a:ojla punce! a mi lahko poveste kako si brijete vagino in ritno luknjo?.
Moj odgovor na anketo bi bil NE, ker mi niti v vagini niti v ritni luknji ne rastejo dlake
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- bonbonchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
LOOOOL positive_vibration
Sicer pa sama trenutno uporabljam ene roza britvice iz Eurospina - presenetljivo dobre sem pričakovala da bo vse skupaj za stran vržt, pa sploh ne. Majo gumiran ročaj, premikajočo glavo in 3 rezila, in ker sem jaz totalen štor ko se brijem, sem pričakovala spet krvodajalsko akcijo pod tušem - ostala sem brez ene same praskice!!! Kar nisem mogla verjet.. Tako da ostajam pri teh. Fora je edino ker grem v Eurospin 1x na pol leta al pa še to ne...
+ Venuska je zakon.
Mažem se pa različno,posvoje se bojim s čemerkoli namazat tik po britju ker imam razdraženo kožo in potem se mi pojavijo take rdeče pikice. Nisem še našla kej pametnega... Niveino mleko z mandljem ali pa Fruttini lotion Strawberry - to dvoje mi je ok. Aja pa Balein lotion mleko in med - je tudi super, ker nič ne peče po britju.
Katera masla za telo pa uporabljate? (Ime firme)
Sicer pa sama trenutno uporabljam ene roza britvice iz Eurospina - presenetljivo dobre sem pričakovala da bo vse skupaj za stran vržt, pa sploh ne. Majo gumiran ročaj, premikajočo glavo in 3 rezila, in ker sem jaz totalen štor ko se brijem, sem pričakovala spet krvodajalsko akcijo pod tušem - ostala sem brez ene same praskice!!! Kar nisem mogla verjet.. Tako da ostajam pri teh. Fora je edino ker grem v Eurospin 1x na pol leta al pa še to ne...
+ Venuska je zakon.
Mažem se pa različno,posvoje se bojim s čemerkoli namazat tik po britju ker imam razdraženo kožo in potem se mi pojavijo take rdeče pikice. Nisem še našla kej pametnega... Niveino mleko z mandljem ali pa Fruttini lotion Strawberry - to dvoje mi je ok. Aja pa Balein lotion mleko in med - je tudi super, ker nič ne peče po britju.
Katera masla za telo pa uporabljate? (Ime firme)
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
hei imam eno vprašanje!
imam kar velik problem s temi dlakami saj vse dlake kar jih imam so večinoma črne.Prav tako mi ogromno težav predstavljajo na področju obraza a to še lahko kontroliram..
Zanima me krema Bioxet če deluje?
Naj bi z dolgotrajnim uporabljanjem te kreme ustavila rast dlačic.
imam kar velik problem s temi dlakami saj vse dlake kar jih imam so večinoma črne.Prav tako mi ogromno težav predstavljajo na področju obraza a to še lahko kontroliram..
Zanima me krema Bioxet če deluje?
Naj bi z dolgotrajnim uporabljanjem te kreme ustavila rast dlačic.
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
jaz tudi uporabljam samo britvico (rozno venus). namažem se pa s kremo za suho kožo oz. maslom za telo, na "tistem področju" pa z bepanthenom plus. zanekrat mi to čisto odgovarja dokler ne zberem poguma za obisk pri kozmetičarki
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
- hobotnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2010
femme: jaz ti raje priporočam, da obiščeš dermatologa in z njim poskusiš rešit te težave. Te bo lepo pregledal in ti pove kako se lotit težave. Za prekomerno poraščenost obstaja prav en medicinski izraz, jst ga sicer ne vem, sam ti pa vseeno priporočam dermatologa. Še zmeri lahko pa kasneje uporabiš tudi to kremco
Ves čas bodi nasmejan pa bo vse fajn!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov