Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- hobotnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2010
Sej jih je že dosti napisalo pa bom ponovila:
hribček z epilatorjem, ostalo pa z britvico + milo, do koder sežem po tem pa obvezno namazat z oljčnim oljem.
Pa se moj nič ne pritožuje če je kaka dlačica kje slučajno
hribček z epilatorjem, ostalo pa z britvico + milo, do koder sežem po tem pa obvezno namazat z oljčnim oljem.
Pa se moj nič ne pritožuje če je kaka dlačica kje slučajno
Ves čas bodi nasmejan pa bo vse fajn!
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
včeraj sem šla prvič na depilacijo. Brazilsko + spodnji del nog + pazduhe.
Pa sem nekako pričakovala da bom imela vse povsem gladko.
Ali vedno ostanejo kake dlake tu in tam ali je samo meni bolj slabo podepilirala?
Na bikini predelu pa so se mi začeli tudi delati mozolčki. Sem nekako mislila, da tega po depilaciji ni
Pa sem nekako pričakovala da bom imela vse povsem gladko.
Ali vedno ostanejo kake dlake tu in tam ali je samo meni bolj slabo podepilirala?
Na bikini predelu pa so se mi začeli tudi delati mozolčki. Sem nekako mislila, da tega po depilaciji ni
Don't worry, be happy!!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
hobotnica napisal/-a: ostalo pa z britvico + milo, do koder sežem po tem pa obvezno namazat z oljčnim oljem.
sicer me BK, ampak si že kdaj poslusila z moškim gelom za britje namesto z milom? pa po britju kakšna nivein balzam za po britju (bela embalaža)?
- hobotnica
- Sramežljivka
^^
Sem poskusila z gelom pa mi je čisto isto kot z milom. Po britju pa sem se namazala z niveinim balzamom, sam mi bolj odgovarja oljčno olje. Tako ali tako za vsako stvar skoraj rabim oljčno olje, ki je domače, pa še za vse možne kemije v ostalih kremah se ne bojim.
Sem poskusila z gelom pa mi je čisto isto kot z milom. Po britju pa sem se namazala z niveinim balzamom, sam mi bolj odgovarja oljčno olje. Tako ali tako za vsako stvar skoraj rabim oljčno olje, ki je domače, pa še za vse možne kemije v ostalih kremah se ne bojim.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:hobotnica napisal/-a: ostalo pa z britvico + milo, do koder sežem po tem pa obvezno namazat z oljčnim oljem.
sicer me BK, ampak si že kdaj poslusila z moškim gelom za britje namesto z milom? pa po britju kakšna nivein balzam za po britju (bela embalaža)?
ti se hecaš? a si poskusil aftershave kdaj nanesti na svoje premoženje... nivea balzam verjetno ni najbolj primeren za intimne predele, prav tako nisem prepričana da je oljčno olje.. Pri meni se najbolje obnese krema za intimne predele od oriflamea in dobro staro intimno milo carefree...
ps. brazilska je zakon!!!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Nesanica napisal/-a:
ti se hecaš? a si poskusil aftershave kdaj nanesti na svoje premoženje...
draga moja, jaz sem moški, mene žiletka (in posledično aftershave) pod vratom ne vidi...
sicer pa si brijem tudi glavo in uporabljam http://www.nivea.de/products/show/3713
mislim, da tale ne bi škodovala...
- hobotnica
- Sramežljivka
Nč se ne hecam, jst sm marsikaj provala (čeprav v mlajših letih ko sm bila tudi neumna da sem take stvari delala), da sm ugotovila kaj mi paše in paše mi čisto navadno milo in domače oljčno olje. Ne vem zakaj naj ne bi bilo primerno, če je primerno za v telo (kot hrana) je tudi za na telo (kot krema). S čim pa misliš, da so mazali stari ljudje dojenčke, ko ni bilo teh raznih mazil k so sedaj moderna? Vsaj jaz poznam ogromno starih mam ki so to delale da so zaščitile dojenčkovo ritko, pa se zgražajte kolikor hočete.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Jochie napisal/-a:draga moja, jaz sem moški, mene žiletka (in posledično aftershave) pod vratom ne vidi...
sicer pa si brijem tudi glavo in uporabljam http://www.nivea.de/products/show/3713
mislim, da tale ne bi škodovala...
haha... sej nisem rekla da se moraš obriti, samo nanesi aftershave tja dol če mislišda je rs tako nežen. pa ko prideš k sebi po šoku napiši kakšen je bil občutek.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]