Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Na kakšen način si odstranjujete dlake?

Britje.
409
80%
Depilacija.
46
9%
Voskanje.
56
11%
Skupaj glasov : 511

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 30. Jul. 2010 21:29

^^Ooo v nudistični kamp hodiš. Js sm preveč sramežljiva za to. :oops:

Pa te brazilska ful boli?
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 30. Jul. 2010 21:42

Povem čez par dni, ker grem na drugačno "tehniko" kot lansko leto in sem tudi že mal pozabila. Lani sem pa dobila ledene obkladke med brazilsko, ker je bilo kar vneto. Poseg je trajal okrog 40 minut, letos menda samo 10 minutk, tako da ti še povem. Ni pa nedolžno, saj zame ne, ker imam močne dlake :)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 30. Jul. 2010 21:54

No poročaj potem. Jaz bi pomoje zvezde vidla :D
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 31. Jul. 2010 8:47

Ajča napisal/-a:Povem čez par dni, ker grem na drugačno "tehniko" kot lansko leto in sem tudi že mal pozabila. Lani sem pa dobila ledene obkladke med brazilsko, ker je bilo kar vneto. Poseg je trajal okrog 40 minut, letos menda samo 10 minutk, tako da ti še povem. Ni pa nedolžno, saj zame ne, ker imam močne dlake :)

Prosim... 40 minut za brazilko?! Pri meni traja 10 minut in je to to... Brez kakih vnetij in vsega... Je pa res, da jaz hodim ze dve leti in imam zeloooooo razredčene. Pri meni britvica blizu ne pride več v življenju. Je pa res da more biti ženska, ki to dela zelo zverzirana. Enkrat sem šla k eni drugi kot ponavadi je pa dlje trajalo in je bilo precej bolj boleče.

Drugač pa za vse tiste ki pravite da bi zvezde vidle... Eno protibolečinsko tabletko kako urco prej, pa bo manj bolelo.

Jaz vem, da se mi to veliko bolj splača, kot pa britje...Da ne govorimo o gladki koži... Jaz se z britvico ne pobrijem spodaj več... Razmišljam o laserju, ampak je zaenkrat še prevelik strošek...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 31. Jul. 2010 11:09

bluebird pri laserski ni nobenga zagotovila, po kolkih tretmajih boš brez dlak, je full odvisno od posameznika. Pa še to ti ponavadi rečejo, da je cilj se znebiti 75% dlak in več, 100% redko. Odvisno je tudi na kakšen laser greš. Moja kolegica je šla na 2 različna in je bla razlika kar očitna. Dlake pod pazduho so se ji full razredčle, samo še ni končala vseh tretmajev, tko da ne vem kakšen bo končni rezultat. Je pa res, da se tud koža kar nekak obnovi, zdej nima nobenih problemov s kožo, ko se vmes pobrije, prej je mela pa zaradi občutljivosti kr dost. Spet je tud odvisno, a maš temne al svetle dlake, pa kakšen pigment kože maš.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pinanina » 03. Avg. 2010 9:01

Ajča napisal/-a:Po brazilski imam okoli 10 dni gladko. Na nogam mi vedno ostanejo neke dlakice oz. rastejo iz nevem kje, tako da se po parih dneh vseeno začnem brit, dlakic je čisto mal, ampak se moram, če želim, da so čisto gladke noge. Če ne bi hodila v nudistični kamp, verjetno tudi na brazilsko ne bi šla :)

Jaz grem tudi naslednji teden v nudistični kamp, pa me zanima če je veliko punc na nulo.Ali te kaj čudno gledajo, če si čist na nulo.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 03. Avg. 2010 9:28

Naredi tko, da se bos dobro pocutila....ce se drugace na nulo brijes, se daj tudi v tem primeru. Vsaj jaz bi tako naredila. Ali pa vsaj malo crtico pustis...

Drugace pa, glede na to, da je zadnje case tole ''britje na nulo'' full popularno, je pomoje tudi tam tega kar nekaj. Ljudem tam je pa biti nag itak nekaj normalnega, in se pomoje niti ne obremenjujejo prevec s tem, kaj sele da bi druge gledali kako majo drugi postimano.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 03. Avg. 2010 10:27

pinanina napisal/-a:Jaz grem tudi naslednji teden v nudistični kamp, pa me zanima če je veliko punc na nulo.Ali te kaj čudno gledajo, če si čist na nulo.

Sama sem bila nudistka (no, bila bi še zmeri, sam kaj, ko moj ni, sama pa ne grem) in bi ljudem, ki razmišljajo tako kot ti, prepovedala vstop v nudistične kampe. Nudizem je skoraj kot način življenja, in če te skrbi, kako te bodo drugi videli, pomeni, da boš tudi ti gledal njih. Ne sprejemaš telesa kot "danega" in ti vizualno preveč pomeni. Kar pa med nudiste in naturaliste pač ne paše.
Nudist po duši se ne bo nikoli spraševal, kakšen bo izpadel v tujih očeh, ker če bi bilo tako, ne bi bil nudist. Ko bo debatiral z nekom na nudistični plaži, njegovega golega telesa sploh ne bo opazil in mu ne bo dajal nekega pomena. Videl ga bo kot človeka, brez obleke sicer, vendar še vedno človeka. V celulit, dlake, sramne ustnice in velikost penisa se ne bo spuščal. Prav tako ne v način depilacije. Raznih voyagerjev in kvazi nudistov je pa že tako ali tako preveč na nudo plažah.

Noben nudist ne gleda drugega nudista. Ne čudno ne normalno. No, v vidno polje ti že pride, vendar ga samo opaziš, gledaš ne. Ker nisi tam, da vidiš ostala gola telesa, ampak zato, da lahko nemoteno uživaš in živiš brez čudnega občutka, ker nimaš na sebi obleke. In prva stvar, ki jo naredi nudist, preden nudist postane, je ta, da se sprijazni in sprejme svoje telo takšno, kot je.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pinanina » 03. Avg. 2010 11:08

Jaz sprejemam svoje telo, nimam nekih kompleksov...ne bi pa rada izstopala zaradi tega
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 03. Avg. 2010 13:34

Jaz se kar z britvico pobrijem in mi to najbolj odgovarja. Brez kakšne kreme ali pene, ker ta mi izzove alergijo.
Me pa zanima kako je z epilacijo, je s časom kaj manj dlak? Sicer imam to v mislih za noge.
Nivea
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 03. Avg. 2010 14:59

Manj dlak je na nekaterih področjih; če si pri epilaciji dosledna, so dlake tanjše... Če se na primer epiliraš trikrat letno, drugače pa briješ, ne bodo dlake nič manj močne. Če pa enkrat mesečno opraviš ta mučen postopek, je pa razlika očitna.

Jst sem se na svoje noge, bikini predel in podpazduhe ravno včeraj spravila z epilatorjem - po zeloooo dolgem času - in zraven blazno klela, sploh ko sem prišla na področje podpazduh... Ampak danes sem gladka kot že dolgo ne!! :P
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 03. Avg. 2010 17:08

barbie_girl_85 super si napisala :zustimm:. Pinanina nudistična plaža/kamp je ravno s tem namenom: da ne izstopaš s svojo obleko, s tem kar imaš,... Čisto vseeno je, kako si spodaj zrihtana: lahko imaš pradeževni gozd, črtico, nič, pobarvane dlake na rdečo - vseeno je :). Bodi takšna kot si
Konec OT
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 04. Avg. 2010 11:34

Torej danes sem bila na brazilski; trajalo je manj kot 8 min., bila je zelo hitra, tako da je bil sam trenutek-sekunda, da sem stisnila zobe, pač takrat ko je potegnila. Krvi je bilo kar dosti, ker imam močne dlakice, ampak v enem dnevu mislim, da se bo vse pomirilo. Me pa v primerjavi z lanskim letom, letos ni skor nič bolel.
Lažje prenašaš sunkovito bolečino (recimo 10×), kot 40 minutno mučenje in počasno puljenje :).
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Avg. 2010 12:08

^^Uf to je blo pa res hitro konec. Pa ti je vse dlake vn dobila?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 04. Avg. 2010 12:15

^^Auč :D to bi tud jaz šla, sam ful nimam poguma :)
Yada, yada, yada...

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov