Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Na kakšen način si odstranjujete dlake?

Britje.
409
80%
Depilacija.
46
9%
Voskanje.
56
11%
Skupaj glasov : 511

justnevergiveup.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a justnevergiveup. » 21. Jul. 2010 16:50

ker je lih tema o tem.
Ali se vam tudi dogaja da vam ti voski veet ne odstranijo dlak?
danes sem prvič probala pa sem naredila vse po navodilih, pa mi sploh ni odstranilo dlak.
ali jevosek res zanič ali delam kaj narobe?
hvala za odgovore :)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 21. Jul. 2010 16:56

^^Glede na to, da se izdelki od Veeta najpogosteje znajdejo v temi " Odsvetujem --> slabe izkušnje s kozmetiko", je zelo verjetno krivda v izdelku in ne v tebi.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Jul. 2010 17:05

:gruebel: Na men OK deluje...resda tud ne uporabljam neki velikrat, no, ampak do zdej nobenih problemov.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 21. Jul. 2010 17:15

Ne bi vedla, jz mam strojček in z njim gre vse (no, vse glih ne...ampak pustimo podrobnosti :D ).
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 21. Jul. 2010 20:42

...
Zadnjič spremenil Feist., dne 09. Jun. 2013 9:28, skupaj popravljeno 1 krat.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
ronyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: bogu iza nogu

Neprebrana objavaNapisal/-a ronyka » 22. Jul. 2010 12:15

trakci iz milerja od cadeavere so men ful dobri pa še dost pocen so 3,45eura se mi zdi za 20trakcou
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 27. Jul. 2010 8:27

Vprašanje:

Mene pa zanima, kje v Mariboru delajo kvalitetno brazilko? Tokrat mi ne bo zneslo it k moji kozmetičarki, ker bom v Mb...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
backtopieces
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2010
Kraj: Ne daleč od tal

Neprebrana objavaNapisal/-a backtopieces » 27. Jul. 2010 8:46

Kako porihtam 'tam spodaj'?
Z voskom gre use. Pa ne samo tam, tudi noge, pazduhe..
nisem žiletke že dolgo v roki držala :D :P
bluebird
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bluebird » 30. Jul. 2010 16:52

jaz imam z dlakami večne probleme. kar je najhuje je to da imam temne in močne dlake ki rastejo s svetlobno hitrostjo in to tudi an stegnih kjer ima večina punc le nekaj drobnih svetlih in neopaznih dlačic. bolj kot se brijem hitreje mi rastejodlake. počutim se kot kakšen medved. zaradi dolgotrajnega britja so dlake že tako močne da tudi takoj po briju kožani gladka kot bi morala biti zaradi delov dlak ki ostanejo v notranjosti :cry: doma imam epilator en od brauma silk epil al neki tazga. uporabljam ga za epiliranje pod koleni pa pazduhe pa bikini, pos tegnih in muci pa ne zdžim ker preveč boli, sem že večkrat poskusila pa nisem zdržala do konca. da to še ni vse imam še probleme z mozoljčki in vraščenimi dlakami

sem razmišljala da bi mi bla edina rešitev lasersko odstranjevanje. čerprav je zelo drago ampak nekako se moram rešit tega problema. ima že katera izkušnje s tem? ali deluje? ker sem slišala da nekaterim ljudem tutdi zrastejo dlake nazaj po tem posegu in da samo nazegujejo ljudi
ali ima še katera podobne probkeme? drug teden se odpravljam na morje in me že grabi panika ...
aja pa še to, kako ve preverite ali ste odstranile vse dlake. pri meni je namreč tako da ko sem v kopalnici se nič ne vidi ko pa pridem ven na sopnčno svetlobo ugotovim da je pol nogwe še kosmate in prej sploh nisem opazila??
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 30. Jul. 2010 17:18

Najprej bi ti svetovala, da se nehaš brit! Ker dlake bodo vsakič znova močnejše...

Glede na to, da greš v kratkem na morje, bi ti jaz svetovala da greš na depilacijo h kozmetičarki. Prvič morda rezultat ne bo perfekten (ker imaš pač očitno zelo močne dlake), ampak boljše pa pomoje bo, kot da se boš na morju mogla brit vsak dan...

....potem pa začni šparat in pojdi na lasersko. Tudi sama o tem razmišljam. Baje predvidijo 6, 7 tretmajev....kasneje pa če ti zrastejo nazaj, se pač vrneš in ti nardijo še kak tretma več. Ne vem no....jaz bi tako naredila.
Nekje sem brala da je full vredu, da nič ne boli...potem pa po forumih spet berem druge zodbe: da peče, pa sploh ne odstrani vseh dlak in da tudi po 6 tretmajih ni mela čisto gladke kože, ampak ji je šlo ven šele polovica dlak. Ne vem....odvisno je vse odvisno od človeka do človeka.
Glede na to, da imaš ti kot praviš močne dlake full, bi sigurno rabla več tretmajev kot je normalno predvideno...
Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a eclipse. » 30. Jul. 2010 17:29

justnevergiveup. napisal/-a:ker je lih tema o tem.
Ali se vam tudi dogaja da vam ti voski veet ne odstranijo dlak?
danes sem prvič probala pa sem naredila vse po navodilih, pa mi sploh ni odstranilo dlak.
ali jevosek res zanič ali delam kaj narobe?
hvala za odgovore :)

Mislim, da ni problem v tebi ampak v trakovih :) Tudi jaz sem jih nekaj časa uporabljala in nikoli niso odstranili vseh dlak.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 30. Jul. 2010 17:47

haley napisal/-a:najbolj gladke noge imaš definitivno samo po britju!

Tudi jaz :) , kakor niso čist gladke, vem da moram "klinco" zamenjat. Naslednji teden me pa čaka brazilska, depilacija nog ter pod pazduho. Sem tolk srečna, da je ta teden mrzlo, da se dlakic ne vid.
Grem pa 1× letno pred morjem, da se ne ukvarjam s tem na morju
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 30. Jul. 2010 17:49

v-e-s-n-a napisal/-a:Glede na to, da greš v kratkem na morje, bi ti jaz svetovala da greš na depilacijo h kozmetičarki. Prvič morda rezultat ne bo perfekten (ker imaš pač očitno zelo močne dlake), ampak boljše pa pomoje bo, kot da se boš na morju mogla brit vsak dan...

Pravi, da gre drug teden na morje, tako da ne vem če ji bodo v tako kratkem času zrastle dlake, da gre na depilacijo. Vsaj meni rastejo zelo neenakomerno in bodo ene pokukale že naslednji dan ven, nekatere pa šele čez par dni in pol verjetno depilacija teh dlak ne bo odstranila in se bo verjetno še vseeno mogla brit vsak dan.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 30. Jul. 2010 17:51

Ajča napisal/-a:
haley napisal/-a:najbolj gladke noge imaš definitivno samo po britju!

Tudi jaz :) , kakor niso čist gladke, vem da moram "klinco" zamenjat. Naslednji teden me pa čaka brazilska, depilacija nog ter pod pazduho. Sem tolk srečna, da je ta teden mrzlo, da se dlakic ne vid.
Grem pa 1× letno pred morjem, da se ne ukvarjam s tem na morju

O fajn to...kuk časa pa maš pol gladko kožo, ko greš na depilacijo?
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 30. Jul. 2010 19:06

Po brazilski imam okoli 10 dni gladko. Na nogam mi vedno ostanejo neke dlakice oz. rastejo iz nevem kje, tako da se po parih dneh vseeno začnem brit, dlakic je čisto mal, ampak se moram, če želim, da so čisto gladke noge. Če ne bi hodila v nudistični kamp, verjetno tudi na brazilsko ne bi šla :)
A goal without a plan is just a wish.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov