Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Na kakšen način si odstranjujete dlake?

Britje.
409
80%
Depilacija.
46
9%
Voskanje.
56
11%
Skupaj glasov : 511

nikki™
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikki™ » 11. Maj. 2011 9:12

:)
Zadnjič spremenil nikki™, dne 29. Sep. 2011 15:36, skupaj popravljeno 1 krat.
. Fall in Love with yourself - and Live happily ever after ;] .
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 11. Maj. 2011 10:21

Jst pa hodim na brazilsko v kranj, enkrat na mesec. Dragi je navdušen, cuz' its silky for a long time, pa tud dlake so že zredčene in mehke.. Za noge mam pa slik epil, pa sm tudi kar zadovoljna.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Dizzy.girl » 11. Maj. 2011 14:04

Dead_kid napisal/-a:Jst pa hodim na brazilsko v kranj, enkrat na mesec. Dragi je navdušen, cuz' its silky for a long time, pa tud dlake so že zredčene in mehke.. Za noge mam pa slik epil, pa sm tudi kar zadovoljna.

kam pa v kranju? se že nekaj časa opogumljam :)
Uporabniški avatar
Baaaby.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Baaaby. » 11. Maj. 2011 14:09

nikki™ napisal/-a:ej, nisem še nič zares začela s tem... to sem imela samo poskus za ene 10cm na nogi :D ostalo sem pa vrgla stran, ker nisem imela časa takrat... :)

haa, no jaz tudi morem probat prvič in bom po možnosti tudi probala bolj malo, ker me je strah kakšne packarije :D
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 11. Maj. 2011 19:09

Dizzy.girl napisal/-a:
Dead_kid napisal/-a:Jst pa hodim na brazilsko v kranj, enkrat na mesec. Dragi je navdušen, cuz' its silky for a long time, pa tud dlake so že zredčene in mehke.. Za noge mam pa slik epil, pa sm tudi kar zadovoljna.

japs, to tut mene zanima. :)
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 12. Maj. 2011 12:30

Dizzy.girl napisal/-a:

Hm, tm v šenčurju je, neka Špela dela ful dobro, ampak mislim, da ni ravno salon...
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 12. Maj. 2011 15:03

bi mi mogoče lahko na privat poslala njeno številko in zaupala ceno? :D
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 12. Maj. 2011 16:45

nikoli nisem mela nekega mnenja o epiliranju kr sem bla vedno prepričana, da mam itak čist prenizek prag bolečine za te zadeve.. (sploh po kakšnem smrtnoresnem pripovedovanju kolegic) ..no pred kratkim pa sem dobila en ful šikan philipsov epilator za darilo in sem rekla, ajde.. kar ne poznaš, te niti ne more bolet :D ma prav 2 večera psihičnih priprav sem rabla.. čist presrana se enga večera lotim procesa leta in........

okej, najprej sem misla, da zihr kaj narobe delam.. kr ni nevemkak bolelo. ampak noge so postajale gladkejše in gladkejše.. in ko sem si ogledala eno dlakco malo od bližje, se je dejansko vidla odebeljena koreninica. soooo..

ma pretiravajo eni :D saj ni blo preveč prijetno, priznam.. ampak daleč od nevzdržnega.. drug teden še probam pod pazduho, pol pa se odločim za končno oceno :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Baaaby.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Baaaby. » 12. Maj. 2011 17:24

it's me again. sem se danes lotila te egipčanske in mam vprašanje za tiste, ki so že probale.

pač ta masa sem jo pustila, dokler se ni malo ohladila. Ko sem jo probala je še malo pekla ampak sem vseeno nanesla na kožo in se mi je masa takoj strdila in nič ni pobralo. a ni mišljeno, da ostane več časa mehka.
a sem dala preveč sladkorja, ali premalo časa grela. kakšne ideje? :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 13. Maj. 2011 0:01

Sem si kupla Balea depilacijske trakove tiste ki majo že vosek gor pa pol 30 sekund segrevaš v rokah in sem totalno razočarana... sem kar dost časa porabla za to ko sem se trudla, da bi mi kaj dlak spipalo pa je bolj bogo šlo oz. skoraj nič (sem jih pa kupla ravno z namenom ker sem misla, da bom na času prihranla s tem ko bom naenkrat več dlak populila, ampak ne) na koncu sem vzela epilator kot vedno in kr z njim šla nad dlake, mi jih vsaj spuli :D Sam bikini predel je še vedno auuuuuč :?

Me pa zanima, če katera vosek uporablja... je boljše normalno vroč vosek uporabljat al tud ni nekega učinka kot s temi trakovi, ki so za moje pojme skoraj neuporabni?
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 13. Maj. 2011 0:55

Račka, ful dobro zate! Jaz moram priznat, da še po par letih moram stiskat zobe med depilacijo. Ni nevzdržno, okej. Ampak da ne boli, pa ne bom rekla, ker me boli.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 13. Maj. 2011 3:10

rachka_ napisal/-a:
ma pretiravajo eni :D saj ni blo preveč prijetno, priznam.. ampak daleč od nevzdržnega.. drug teden še probam pod pazduho, pol pa se odločim za končno oceno :)

mene na nogah nic ne boli, ze od samega zacetka. kvecjemu je bilo prvic in drugic mal neprijetno, potem je pa vedno lazje. po vec letih uporabe nic ne cutim.
ko sem pa prvic probala pod pazduho, sem pa mislila, da bom skup padla od bolecine in od takrat pazduham ne pridem vec blizu s cim drugim, kot z britvico.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 13. Maj. 2011 10:32

kikyca napisal/-a:Sem si kupla Balea depilacijske trakove tiste ki majo že vosek gor pa pol 30 sekund segrevaš v rokah in sem totalno razočarana... sem kar dost časa porabla za to ko sem se trudla, da bi mi kaj dlak spipalo pa je bolj bogo šlo oz. skoraj nič (sem jih pa kupla ravno z namenom ker sem misla, da bom na času prihranla s tem ko bom naenkrat več dlak populila, ampak ne) na koncu sem vzela epilator kot vedno in kr z njim šla nad dlake, mi jih vsaj spuli :D Sam bikini predel je še vedno auuuuuč :?

Me pa zanima, če katera vosek uporablja... je boljše normalno vroč vosek uporabljat al tud ni nekega učinka kot s temi trakovi, ki so za moje pojme skoraj neuporabni?

Pa si dost segrela trakove? Jst teh Balea sicer še nisem probala, ampak vem da men trakovi niso prjel, ker jih z dlanmi nisem dovolj segrela, tko da jih zdej kr mal pofenam :D Par sekund iz vsake strani, pol pa kdaj še tisto ta drugo polovičko še enkrat, če se je med uporabo prve preveč shladila.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 13. Maj. 2011 12:29

^^Ja ziher sem jih dovolj segrela. Sam se mi zdi, da so ti trakovi bolj primerni za tiste ki imajo bolj malo dlak :D jaz sem pa mela kar precej goste že ker že kar nekaj časa nisem uporabljala epilatora in sem jih sam brila tak da so mi kr močne in goste ratale... nič zdaj bom lepo kr z epilatorom, da jih mal razredčim. Sicer pa ko še piše na teh trakovih, da so za večkratno uporabo? Men se zdi, da so bolj za enkratno ker dejansko sam prvič potegne nekaj dlak ven. Če ga kasnej še uporabljaš pa nobene več... al mam sam jaz tak slabe izkušnje s temi trakovi.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 13. Maj. 2011 15:42

Ne sej tud jst nimam nekih full dobrih izkušenj, ampak ko mam kdaj predolge dlakce za epilator in se nočm brit jih uporabim. Jst mam en listek za ene 2 potega, s tem da pred drugim potegom ponavad še za sekundo pofenam, ker drugače res nič ne prime.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]