Od kje denar za kozmetiko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bunncy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
kot večina pred mano, delam in pol si kupm res tisto najnujnejše k mi zmanka.. )
drugač pa velik dobim za darila kr pč smo tko zmenjeni vsakmu kupmo tist kar mu je všeč, si želi in vemo da nebomo zgrešl )
drugač pa predn kj rez dragega kupm, pa prvo po intrnetu pregledam če ni kje ta isti izdelek cenejsi
drugač pa velik dobim za darila kr pč smo tko zmenjeni vsakmu kupmo tist kar mu je všeč, si želi in vemo da nebomo zgrešl )
drugač pa predn kj rez dragega kupm, pa prvo po intrnetu pregledam če ni kje ta isti izdelek cenejsi
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Štipendija. Makeupa sicer ne uporabljam preveč, med tednom ponavadi sploh ne, edino puder ali pa korektor če je nujno. Za to tudi odštejem največ denarja. Drugače pa štipendijo zapravim bolj za obleke, ali pa gre za pijačke s frendicami, darila... Pa prevoz si tudi vsak vikend sama plačujem, ker tudi ni poceni, če moraš pol slovenije 2x na teden prevozit z vlakom + busi.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
jaz mogoče res malo preveč porabim za oblačila, obutev, ličila itd... ampak, mi je to fajn, uživam v preizkušanju, kombiniranju in rada se lepo oblečem, uredim.
dam pa zato dosti manj denarja za kako elektroniko, torej tv, mobitele, računalnike itd... vsak ma pač svoje neke želje in uporabi denar za svoje stvari.
dam pa zato dosti manj denarja za kako elektroniko, torej tv, mobitele, računalnike itd... vsak ma pač svoje neke želje in uporabi denar za svoje stvari.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jaz kake drage zadeve v bistvu pokradem. saj nisem zmešana, da bom dala za maskaro 12 eur, ali pa za svinčnik 8 eur.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Negovalno kozmetiko kupujem od Alverde, kar je zelo poceni. Malo več odštejem za sredstav za čiščenje obraza (kakšen gel), ki ga ponavadi kupujem v Orci. Dekorativne kozmetike ne uporabljam, razen pudra in mogoče kakšen blush tam pa tam. Denar pa dobim od tega, kar delam prek študenta, včasih mi fant kaj kupim, včasih mama ali pa ji ukradem kakšen evro
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
delusional napisal/-a:jaz kake drage zadeve v bistvu pokradem. saj nisem zmešana, da bom dala za maskaro 12 eur, ali pa za svinčnik 8 eur.
Če ti kraja laufa, zakaj bi kradla neke poceni zadeve? (čist tko vprašam, brez obsojanja)
Because I can.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^dobro vprašanje.
Tud men, pa sem škrta , se 12€ za maskaro ne zdi preveč.
Tud men, pa sem škrta , se 12€ za maskaro ne zdi preveč.
- peppermint
- Komunikatorka
delusional napisal/-a:jaz kake drage zadeve v bistvu pokradem. saj nisem zmešana, da bom dala za maskaro 12 eur, ali pa za svinčnik 8 eur.
rajši si kupi eno cenejšo, ne pa da dražje kradeš... ker verjemi, da večinoma plačaš firmo, ne pa kvalitete jaz si tut ne kupim nevem kak dragih lakov, senčil, pudrov, če vem, da si jih ne morem privoščit... jao, jao...
(zaradi takih torej so v drogerijeh vedno tak nadležni varnostniki):D
- peppermint
- Komunikatorka
essence jih ma po 2,5€
nivea jih ma tudi po 9 eurov, jaz mam dve od oriflame-a, ko sta po 7 evrov... sej se najde
nivea jih ma tudi po 9 eurov, jaz mam dve od oriflame-a, ko sta po 7 evrov... sej se najde
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Meni se tiste od essence posušijo po dveh tednih, pa so mi drugač krtačke in ostalo všeč... Sem pa enkrat dobila neko fensi za 40 eur za darilo in jo mogoče dvakrat sprobala - totalno neuporabna.
Ampak če bi kradla maskare, bi si najdla neko kakovostno in meni ustrezno, pa ne za 12 eur.
Ampak če bi kradla maskare, bi si najdla neko kakovostno in meni ustrezno, pa ne za 12 eur.
Because I can.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov