Od kje denar za kozmetiko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Mah, dejstvo da se nekdo hvali s tem, da krade (pa naj bo za 2€, 12€ al pa 50€) je žalostno. Rajši nimam nič kot da bi ukradla.
- schlampe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2011
Od kje denar? Delam
Včasih sem si kupovala vse živo ker sem izdelke probavala in preskušala, kater mi paše od negovalne do mejkapa, ta faza je mimo in zdej si nabavljam iste stvari - razen tušgele - te pač še vedno kupim različne, čeprav imam tri najljubše..
Včasih sem si kupovala vse živo ker sem izdelke probavala in preskušala, kater mi paše od negovalne do mejkapa, ta faza je mimo in zdej si nabavljam iste stvari - razen tušgele - te pač še vedno kupim različne, čeprav imam tri najljubše..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
dekorativne kozmetike imam ful malo in je tudi ful malo uporabljam, tako da porabim mogoče 30€ na leto za dekorativno kozmetiko.
glede tušgelov in podobnega sem tudi kr varčna, ker mi zadostuje en tuš gel, ena krema za telo in en šampon.
dosti tega dobim v dar za kaka novoletna darila (moja nona to ful rada kupuje), tako da res malo kupujem teh zadev.
še največji stošek je krema, ki pa stane cca 13€, kar spet ni tak dnar.
če zabijem 50€ za kozmetiko na leto, sem še dosti rekla.
denar gre pa od honorarjev.
glede tušgelov in podobnega sem tudi kr varčna, ker mi zadostuje en tuš gel, ena krema za telo in en šampon.
dosti tega dobim v dar za kaka novoletna darila (moja nona to ful rada kupuje), tako da res malo kupujem teh zadev.
še največji stošek je krema, ki pa stane cca 13€, kar spet ni tak dnar.
če zabijem 50€ za kozmetiko na leto, sem še dosti rekla.
denar gre pa od honorarjev.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov