Nohti na nogah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
jaz mam pa vedno nalakirane, ker imam take čudne nohte, ki mi sploh ne zgledajo lepi..mi nalakirani zgledajo lepše..zakrijem tiste napake
- Kampara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2012
Najbolj enostavno mi je met naravne - hranilna podlaga od Micro Cella pa čez prozoren ali pa un belilni od Essence, samo ga trenutno ni nikjer dobit.
Včasih me pa zagrabi in si nalakiram čez s kakšnim barvnim - oranžen, rdeč, vijoličast, perla.
Včasih me pa zagrabi in si nalakiram čez s kakšnim barvnim - oranžen, rdeč, vijoličast, perla.
-
Mucka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2010
Meni je na nohtih na nogah najlepša francoska manikura. Drugače pa si vsak teden odstranim trdo kožo (če je potrebno, če ni pa na dva tedna) pozimi si nohte nalakiram z bolj nežnimi, pastelnimi barvami. Poleti pa kot sem že rekla ali francosko (meni najljubšo) ali pa z kakšno temno rdečo, rjavo barvo. Si pa vsak dan stopala namažem z vlažilno kremo (pozimi malo bolj mastno kotpoleti). Tu pa tam pa si privoščim kakšno nego v salonu ali pa kopel doma.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jaz se pa po novem navdušujem nad shellac-om. barve so krasne in drži kot se sliši. po tednu morja mam še zdaj brezhibno. pa še gel ni. in finančno se absolutno splača. drži tudi po tri tedne.
sicer pa - BARVE!!! od a do ž.
sicer pa - BARVE!!! od a do ž.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hmm, ampak na nogah, je splošno znano, laki že itak dlje časa zdržijo? No, mogoče meni res dlje, ker se fuuul izogibam odprtim čevljem
(al si hotela pač splošno o lakih govort?)
Francoska na nogah mi je pa...huh, ne, no; dejte rajš barve
(al si hotela pač splošno o lakih govort?)
Francoska na nogah mi je pa...huh, ne, no; dejte rajš barve
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov