Nohti na nogah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Se strinjam, meni se zdi francoska na nogah res ogabna, kot neki kremplji Zgolj nude lakec mi je pa všeč.
Drugače pa meni pri odprtih čevljih veliiiiko dlje zdrži lakec kot pri zaprtih (saj je logično, pri zaprti obutvi se dotika oz. drgne obuvala, pri sandalih je pa lepo nedotaknjen ). Imam pa najraje ciklamen lak zadnje čase
Drugače pa meni pri odprtih čevljih veliiiiko dlje zdrži lakec kot pri zaprtih (saj je logično, pri zaprti obutvi se dotika oz. drgne obuvala, pri sandalih je pa lepo nedotaknjen ). Imam pa najraje ciklamen lak zadnje čase
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^se moram strinjat, lih rdeča se mi zdi najmanj všečna za na noge
Imam pa zdej že 3 tedne Barry M "bright purple", s čist preveč "narastka", hehe.
Aja, hehe, ker jz pa lih obratno to doživljam - sem bolj štoraste sorte in sem prepričana, da bi se z vsem mojim brcanjem in spotikanjem še prej okrušil (nogavice, ki jih obvezno nosim skoraj celo leto, pa nimajo kej bit tolk agresivne, da bi se kej drgnilo).dot napisal/-a:Drugače pa meni pri odprtih čevljih veliiiiko dlje zdrži lakec kot pri zaprtih (saj je logično, pri zaprti obutvi se dotika oz. drgne obuvala, pri sandalih je pa lepo nedotaknjen )
Imam pa zdej že 3 tedne Barry M "bright purple", s čist preveč "narastka", hehe.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni je francoska manikura na nogah všeč, a pod pogojem, da je narejena na naravnih nohtih, saj gelirani na nogah ne pridejo lepo do izraza (vsaj po mojem okusu). Jaz mam na nogah najraje francosko, a s tanko belo konico, nohti pa so normalne dolžine. Če ne to, pa nude/rahlo roza (rose) lak, poleti izjemoma kakšen bolj vpadljiv odtenek. Me pa včasih "utrga" in si dam kakšnega temno rdečega, ker mi deluje zelo ženstveno. Največkrat sem pa poleti imela takega roza ali lila/španski bezeg odtenek.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Tule pa že dolgo nihče ni nič objavil
Jaz bi se pa počutila poleti! razgaljeno če ne bi imela nohtov na nogah nalakiranih, nohte na rokah pa bi imela. Te pa imam tako vedno nalakirane. Ponavadi imam na nogah isto barvo kot na rokah. Najlepši so mi pa taki svetlo roza, koralni...
Jaz bi se pa počutila poleti! razgaljeno če ne bi imela nohtov na nogah nalakiranih, nohte na rokah pa bi imela. Te pa imam tako vedno nalakirane. Ponavadi imam na nogah isto barvo kot na rokah. Najlepši so mi pa taki svetlo roza, koralni...
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
nohti na nogah morjo bit zame obvezno!!! nalakirani, ponavadi so v roza ali rdečem odtenku. Na obeh palcih imam ponavadi na sredini kakšno minuaturno poslikavo - ponavadi kar nalepkica.
Mi je pa res grdo za videt dolge nohte na nogah
Mi je pa res grdo za videt dolge nohte na nogah
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Jaz si zdaj delam neke terapije, ko mam cele "glutave" nohte od čevljev, ki so me tišali, ampak načeloma pa vedno.
Če pa grem na bazen al pa kaj takega pa itak vedn.
Če pa grem na bazen al pa kaj takega pa itak vedn.
I like to see my money ... hanging in my closet.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Jaz imam pogosto tudi pozimi, le če imam kakšne take škornje, da se mi takoj začne krušit, včasih izgubim živce in vse skupaj odstranim ali pa uporabim prozoren lakec Mi pa ni preveč všeč, če je ista barva na rokah in nogah, malo pretirano mi izgleda (ponavadi imam na nogah raje kaj manj vpadljivega, ker tudi najlepše izpade in optično ne poveča stopal , na rokah pa vse mogoče)... in kakor vidim trende, je tudi že par let moderno to, da se barvi razlikujeta, podobno kot pri obleki (pred leti je veljalo nenapisano pravilo, da naj bi se barva obleke in nohtov ujemali, npr. vse rdeče, prav tako z nohti na nogah... zdaj pa večinoma obratno). Meni je prav, čeprav načeloma se ne oziram na trende, nosim, kar meni pristaja
- ninochka23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2019
Meni je ful dobro, da imam vedno urejene nohte tako na rokah kot tudi na nogah. K pedikerki hodim cca 1x mesečno, mogoče pozimi mal bolj poredko, na primer 1x na mesec in pol do 2 meseca. Si pa tudi sama doma uredim nohte, če je treba. Spomladi pa obvezno redno hodim na pedikuro, do poletja, da so moji nohtki urejeni in zrihtani za poletne sandale. Zadnje čase hodim v salon Pedivita v Ljubljani - Pedikura Ljubljana- mi res odgovarja, ker se ful potrudijo in je ful sproščeno vzdušje .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov