No poo metoda umivanja las (in nega kože "le" z vodo)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
- KatjaajtaK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2022
Pozdravljene,
vsakič ko uporabljam šampon, mi po določenem času ne ustreza več, tako da ga moram kar pogosto menjati. In tega imam počasi zadosti... Prej sem zasledila članek "Najboljša nega kože in las" pa me zanima ali je katera izmed vas že poizkusila s to "no poo" metodo in ali je res tako učinkovita na dolgi rok, ali je to le nek larifari?
Zanimivo se mi je zdelo, da naj tudi za nego kože ne bi potrebovale nobenih dodatkov, a meni se brez uporabe vlažilne kreme koža precej hitro začne sušiti...kakšne izkušnje oz. nasvet?
Lp,
Katja
vsakič ko uporabljam šampon, mi po določenem času ne ustreza več, tako da ga moram kar pogosto menjati. In tega imam počasi zadosti... Prej sem zasledila članek "Najboljša nega kože in las" pa me zanima ali je katera izmed vas že poizkusila s to "no poo" metodo in ali je res tako učinkovita na dolgi rok, ali je to le nek larifari?
Zanimivo se mi je zdelo, da naj tudi za nego kože ne bi potrebovale nobenih dodatkov, a meni se brez uporabe vlažilne kreme koža precej hitro začne sušiti...kakšne izkušnje oz. nasvet?
Lp,
Katja
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Nisem prebrala clanka, ampak a si res niso mogli izmisliti boljsga izraza kot no poo?
- KatjaajtaK
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2022
Hahahaha, res je
Tudi mene spominja na čisto nekaj drugega.
Tudi mene spominja na čisto nekaj drugega.
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]