Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Limona baje pomaga, ampak ti tudi poškoduje lase (jih naredi bolj suhe). Druga stvar, ki naj bi še pomagala, je klor (pač če veliko plavaš v bazenu ).
Kar se pa tiče razcepljenih konic, jaz se grem postrič takoj, ko jih opazim. Je najbolj učinkovito, pa potem še zelo hitro lasje zrastejo nazaj
Kar se pa tiče razcepljenih konic, jaz se grem postrič takoj, ko jih opazim. Je najbolj učinkovito, pa potem še zelo hitro lasje zrastejo nazaj
Every rose has its thorn
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Pika85 napisal/-a:Katere izdelke uporabljate za zaščito las pred sušenjem s fenom oz. likanjem, da vam lasje res lepo dišijo? jaz trenutno uporabljam od Loreala hot glatt, saj je učinkovit, vendar mi ne diši glih...
Jaz imam Actyva nutrizione instantanea cream. Lepo diši, vendar pa na laseh ne pusti vonja. Sicer pa sem kupila pri frizerki, stane pa okrog 10€
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Pika85, če želiš, da ti lasje dišijo kot da bi bili sveži iz frizerskega salona, je edina možnost za tebe Keune. Zelo frizerski vonj
V moji omari se najde na primer Keune Care Line Thermal protector (tonik):
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Punce, rabim nasvet za po vaših izkušnjah najučinkovitejšo zaščito pred toplotno obdelavo las.
Pri meni gre samo za likanje, ampak ker se barvam na rdeče, so prameni že po trikratnem likanju oranžni in ne rdeči. Plus lasje se izsušijo in tko naprej... Kakšna ideja?
Pri meni gre samo za likanje, ampak ker se barvam na rdeče, so prameni že po trikratnem likanju oranžni in ne rdeči. Plus lasje se izsušijo in tko naprej... Kakšna ideja?
Because I can.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tananda napisal/-a:Punce, rabim nasvet za po vaših izkušnjah najučinkovitejšo zaščito pred toplotno obdelavo las.
Tananda napisal/-a:Se mi ne zdijo preveč bogi, mam lepe zdrave lase in bi rada, da taki ostanejo, zato sprašujem za nasvet.
Res nisem ekspert, ampak men tole nč kej "lepo in zdravo" ne deluje.
Ni mi jasno, zakaj vam je enim puncam tko težko tele svoje obrede/rituale/ne-vem-kako-nej-temu-rečem občasno mal prekinit al pa manj pogosto izvajat, če vidte, da pravzaprav bolj škoduje kot pomaga lasem?
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Ok, mogoče ni najbolj jasno napisano.
Imam pobarvane lase. Likam jih 1x na teden. Po treh tednih, torej trikratnem likanju, se na pramenih, ki jih potegnem skozi likalnik, vidijo prehodi med rdečo in oranžkasto barvo.
Lasje se mi ne cepijo, niso suhi in uničeni, lepo skrbim za njih in tako naprej (da ne bo katera Društva za zaščito las klicala al pa kaj ).
Rada bi si kupila nek sprej/mazilo (ne spoznam se dobro na te zadeve), ki ščiti lase med likanjem, ker sm slišala, da to obstaja.
Sicer pa ful lepo, da vas tako skrbi dobrobit mojih las.
Imam pobarvane lase. Likam jih 1x na teden. Po treh tednih, torej trikratnem likanju, se na pramenih, ki jih potegnem skozi likalnik, vidijo prehodi med rdečo in oranžkasto barvo.
Lasje se mi ne cepijo, niso suhi in uničeni, lepo skrbim za njih in tako naprej (da ne bo katera Društva za zaščito las klicala al pa kaj ).
Rada bi si kupila nek sprej/mazilo (ne spoznam se dobro na te zadeve), ki ščiti lase med likanjem, ker sm slišala, da to obstaja.
Sicer pa ful lepo, da vas tako skrbi dobrobit mojih las.
Because I can.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Malenkost!Tananda napisal/-a:Sicer pa ful lepo, da vas tako skrbi dobrobit mojih las.
Dobro, mal pretiravam, ane?
Ampak jz, ki lase perem in sušim (pa še to samo v "hladnejšem delu leta", drgač kar "naravno", če le je čas; barvam se skor ne več (1x na 2 leti, če me kej prime)) 1x do 2x tedensko tega ne zmorem razumet in se mi res zdi že skor "mučenje" las.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
hautehippie napisal/-a:Pika85, če želiš, da ti lasje dišijo kot da bi bili sveži iz frizerskega salona, je edina možnost za tebe Keune. Zelo frizerski vonj
Tega si kupila prov v frizerskem salonu?
Tananda...evo tlele maš en primer spreja za zaščito las. Drugače pa poglej kakšno stran nazaj pa boš videla, da smo se ravno včeraj že pogovarjali o tem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov