Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
mene zanima, če se dnevno češete?
sem brala na netu in ponekod pravijo, da je bolje vsak dan česat lase, ponekod pa da ne, meni pa je frizerka rekla naj se češem na 3 dni nekje, ampak to je bilo par let nazaj.
kaj torej upoštevat? ali je vseeno ?
sem brala na netu in ponekod pravijo, da je bolje vsak dan česat lase, ponekod pa da ne, meni pa je frizerka rekla naj se češem na 3 dni nekje, ampak to je bilo par let nazaj.
kaj torej upoštevat? ali je vseeno ?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Enkrat na tri dni? Svašta, pa kake lase mate to?
Jaz jih počešem vsaj 3x na dan pa še sem kot strašilo.
Potem pa gledam kake bejbe, z lasmi do riti, ravnimi in prav nič naelektrenimi/zvozlanimi/neubogljivimi in se vprašam s čim jih namalajo da stojijo pri miru v vsakem vremenu??
Jaz jih počešem vsaj 3x na dan pa še sem kot strašilo.
Potem pa gledam kake bejbe, z lasmi do riti, ravnimi in prav nič naelektrenimi/zvozlanimi/neubogljivimi in se vprašam s čim jih namalajo da stojijo pri miru v vsakem vremenu??
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Se “huje“ ... Po umivaju, torej enkrat na teden. Mam predolge, da bi se mi dal s tem ukvarjat. Pa ne zgledajo strenasti. Dejansko sam mal grem s prsti cez lase in so ready to go. Edino sprednje si malo z glavnikom uredim, ker so bili prej frufru, sedaj pa jih cesem na stran in se se ucimo, kako je treba stati Ce si pa delam kako posebno frizuro, se pa pocesem, ja. Je pa res, da ne zgledam kot iz skatlice, vsak las na tocno dolocenem mestu.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Meni pa se zdi, da se prav vidi, če kdo ne skrbi za svoje lase.
Česanje se da urediti tudi na nenaelektren način.
Jaz si jih počešem zjutraj, zvečer in enkrat čez dan, če vidim, da so preveč po pramenih ali vodijo svojo politiko.
Kaj mi je pa še grše od nepočesanih las: mastni lasje. Izgovor za to ne obstaja.
Česanje se da urediti tudi na nenaelektren način.
Jaz si jih počešem zjutraj, zvečer in enkrat čez dan, če vidim, da so preveč po pramenih ali vodijo svojo politiko.
Kaj mi je pa še grše od nepočesanih las: mastni lasje. Izgovor za to ne obstaja.
The world is as you are.
- lia7bibi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
jz češem lase samo,ko si jih umijem(na 2-3 dni) in nikoli vmes,ker sem že sama ugotovila da se čisto preveč lomijo če bi jih česala vsak dan. K frizerju grem enkrat na leto in me vedno pohvalijo da mam lepo negovane in zelo malo razcepljene. glede na to da ne uporabljam nobenih dodatnih preparatov (poleg sampona in balzama) mora že biti nekaj na tem
se strinjam da ko se gre s prsti skozi lase niso potem več čisto prehodni ampak to se niti slučajno ne opazi,zgolj otipa
se strinjam da ko se gre s prsti skozi lase niso potem več čisto prehodni ampak to se niti slučajno ne opazi,zgolj otipa
-
Baaaby. - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2010
Lase ponavadi počešem zjutraj, potem pa če ravno kam grem.
Moji lasje so pa postali grozno suhi, ampak sami ti tazgornji, sploh nič ne pomaga, ne jajce ne olje, nič. Take mam zdaj eno leto in mi sploh ni jasno zakaj, vedno sem imela ful lepe. Pa nisem nobene prehrane spremenila in nič, prej bi rekla da jem bolj zdravo, kot sem.
Sem tudi vprašala frizerko pa ni imela ravno kakšnega pametnega nasveta. Se pa odločam, da bi se ostrigla bolj na kratko, da se mi spet malo utrdijo, ampak tisti, ki so suhi s tem striženjem tako ne bi šli stran, razen če bi se res postrigla ful na kratko, to je pa en velik no go, ker mi kratki lasje SPLOH ne pašejo
Torej, se kateri sanja, kaj bi mogoče pomagalo? (pa brez kakšnih mask, sem poskušala, je blo vedno isto.. )
Moji lasje so pa postali grozno suhi, ampak sami ti tazgornji, sploh nič ne pomaga, ne jajce ne olje, nič. Take mam zdaj eno leto in mi sploh ni jasno zakaj, vedno sem imela ful lepe. Pa nisem nobene prehrane spremenila in nič, prej bi rekla da jem bolj zdravo, kot sem.
Sem tudi vprašala frizerko pa ni imela ravno kakšnega pametnega nasveta. Se pa odločam, da bi se ostrigla bolj na kratko, da se mi spet malo utrdijo, ampak tisti, ki so suhi s tem striženjem tako ne bi šli stran, razen če bi se res postrigla ful na kratko, to je pa en velik no go, ker mi kratki lasje SPLOH ne pašejo
Torej, se kateri sanja, kaj bi mogoče pomagalo? (pa brez kakšnih mask, sem poskušala, je blo vedno isto.. )
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
*cukrr* napisal/-a:Po dolgem času sm se spet spovnla na tole kokosovo olje: http://withloveana.blogspot.com/2011/03 ... -olje.html pa ga v drogerijah sploh ne najdem. Mogoče katera ve kej bi se ga dal staknt?
A je važno kakšno je kokosovo olje? Tega nikjer ne najdem, ki je omenjen v zgornjem citatu. Ker js sm brskala po mercatorju pa sem zasledila eno kokosovo olje pa ga nisem upala kupit, da nebi blo slučajno napačno. Je biu pa v modri embalaži (tudi v steklenici), pa baje 100% bio. Help!
Tu es dans toutes mes pensées.*
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Nope, načeloma ni pomembna znamka, moraš edino pazit, da je res ekstra deviško in po možnosti bio olje, tiste navadne kokosove maščobe za peko hrane (npr. Kokos Fett, ki jo imajo ponavadi v hladilnikih v obliki bloka) nimajo teh pozitivnih učinkov na zdravje (in domnevam, da tudi na lase ne), ker gre za drugačen način obdelave in pridobivanja Jaz imam najraje znamko Cobio (v lončku), v Müllerju, Maxi marketu in podobnih trgovinah najseš pa tudi druge znamke.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov