Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Roberta R. napisal/-a:Mene pa malo zanima, kakšne mate kej izkušnje z šamponi proti mastnim lasem? Moram umivat lase vsak dan, proti večeru pa je fru-fru že masten.. groza
Sm na istem. Moji lasje so že od nekdaj taki

Sem pa glih zadnjič v trgovini gledala take čist naravne šampone za lase, mislim da je koprivin prov namenjen mastnim lasem. Ima katera izkušnje s tem?
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ Če maš mastne lase je boljše če uporabljaš kak blag šampon (npr. Johnnson's baby shampoo), kr so tisti namenjeni mastnim lasem ful agresivni. Js temu nism verjela, dokler nism sama sprobala in dejansko je res (oz. vsaj na meni tko deluje) - z blagim šamponom sm mela čiste in sijoče lase 4 dni (čeprou umivam si jih na 3 dni), s tistimi za mastne lase (sploh od Fructis, k piše na embalaži na maš 48 ur čiste in sveže lase) pa sm mela po 2 dneh že zlepljene (fru fru in lasišče).
Zdej pa mam itak že tko suhe lase zarad barvanja, da bi mela verjetno še po 1 tednu slamnate.

Zdej pa mam itak že tko suhe lase zarad barvanja, da bi mela verjetno še po 1 tednu slamnate.

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
ŽuŽa napisal/-a:Sm na istem. Moji lasje so že od nekdaj taki.
Sem pa glih zadnjič v trgovini gledala take čist naravne šampone za lase, mislim da je koprivin prov namenjen mastnim lasem. Ima katera izkušnje s tem?
buubbika napisal/-a:MOČNO (!) odsvetujem! Jaz sem ga nekoč probala (ga je imel oče), vendar ti lase naredi takooooooo "ostre", da je groza. Prav izsuši ti jih, tako, da je vse skupaj še hujše. Za mastne lase je boljše imeti blag šampon, nekaj za vsakdanjo uporabo. Men je nekaj časa ustrezal KEUNE daily use (oranžen), vendar mi je začel izsuševati tako lase kot lasišče, tako, da sem zamenjala.
Eh jst že 100let iščem THE šampon

Bom probala res še enga čist navadnega in pol poročam o rezultatih

-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Balzam res pospeši mastenje las. Js ti priporočam, da naneseš balzam istočasno ku šampon. Učinek bo isti (razčesavanje las), zmastili se ti pa ne bojo tko hitro. Al pa ku je rekla buubbika - sam na lase si dej (ne lasišče).
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Frufru se že da oprat, samo k je drugi dan mastno že celo lasišče.. probala sem pa tut že vsega vraga.. tisti naraven šampon breze, koprive.. nič posebnega.. lepo diši, ampak lasje pa nič manj mastni.. probala sem johnson's baby šampon, tut nič drugače.. pol sem poskusla šampon od tigi za mastne lase.. drag, pa nič ne popravi.. pol sem dobila še eno hujšo stvar pri frizerju, pomagal je sicer, ampak mi je izsušil tut cele lase, da so ble grozne.. kot slama..
Zdej sem pa neki brala zanč v eni reviji o enem suhem šamponu, tako da bom še to mogla poskust..
sita sem že tega vsakodnevnega pranja las, k itak stvar pol samo še poslabšuje, sam okol pa tut ne morem hodt z mastnimi lasmi.. bo treba še suhi šampon poskust, če bo kaj bolje
Zdej sem pa neki brala zanč v eni reviji o enem suhem šamponu, tako da bom še to mogla poskust..
sita sem že tega vsakodnevnega pranja las, k itak stvar pol samo še poslabšuje, sam okol pa tut ne morem hodt z mastnimi lasmi.. bo treba še suhi šampon poskust, če bo kaj bolje

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
resno? Pol to tudi odpade.. 

(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
lover girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2010
- Kraj: Ljubljana
jst mam pa ful suhe lase ker si jih skos likam, a kera kr priporoča za po likanju las ker nč ne pomaga tud če si jih operem je grozno kot da bi slamo prala niti leska nimajo.
mogoče domača maska za lase pomaga ??

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov