Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
Zgledu naj bi takole razen, če so kej zamenal... http://withloveana.blogspot.com/2011/03 ... -olje.html Js sm bla dons v DMu pa ga niso mel... sam ok je res, da ta DM ni prav velik. Js bom šla še mal pogledat po drogerijah pa upam, da ga najdem.
Tu es dans toutes mes pensées.*
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Hvala za link. Bere se odlično. Ni pa nikjer napisano kako se "zakamuflira" lase, ker verjetno ne grem z namazanimi lasmi direkt v posteljo, pač pa jih v nekaj moram oviti?
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
zaviješ jih v brisačo, pa saj drugače ni potrebno jit ravno spat s tem, pomoje ni velike razlike ali se ga nanese za 1h (medtem, ko likaš ali pospravljaš imaš to na glavi), ali pa za celo noč...
- Suzany
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
- Kraj: Ljubljana
Jst sem si enkrat zavila vse skupaj v brisačo in šla spat - ponoči se je počasi odvila...
Še najboljši so s pšeničnimi proteini balzam in šampon od Ilirije (Tuš ma 100% še v neki akciji, drogerijo mislim) v kombinacijami s takimi maskami. Ampak jaz nikoli več ne puščam tega čez noč na glavi.
Še najboljši so s pšeničnimi proteini balzam in šampon od Ilirije (Tuš ma 100% še v neki akciji, drogerijo mislim) v kombinacijami s takimi maskami. Ampak jaz nikoli več ne puščam tega čez noč na glavi.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Naj mi ena priporoči en dober leave-in (regeneracijski, ki se ga vtre v lase in ne spira), ki je BREZ silikonov, prosim. Lahko je v obliki kreme/olja/regeneratorja/kapljic... ampak nujno brez silikona (kakršnikoli -cone, -xane .. odpadejo). Uporabljala ga bom vsakodnevno in sicer predvsem na lasnih konicah.
Mimogrede, čista olja (kokos, olivno, arganovo, oreh) so bolj plan B, ker se rada razvajam z dišečimi zadevami - in druge ljudi tudi, tko da ciljam na nekaj kvalitetnega za lase + prijetnega za nosnice
Hvala.
Mimogrede, čista olja (kokos, olivno, arganovo, oreh) so bolj plan B, ker se rada razvajam z dišečimi zadevami - in druge ljudi tudi, tko da ciljam na nekaj kvalitetnega za lase + prijetnega za nosnice
Hvala.
-
carrie_ - Debatorica
Najlepša hvala Fatalna!
Si mislila tale serum?
http://img.loccitane.com/P.aspx?l=sl-SI&s=215&e=jpg&id=17SR100G9
Točno nekaj takega sem imela v mislih, brez silikonov, ki dobro obnavlja lase, in še diši povrhu.
Si mislila tale serum?
http://img.loccitane.com/P.aspx?l=sl-SI&s=215&e=jpg&id=17SR100G9
Točno nekaj takega sem imela v mislih, brez silikonov, ki dobro obnavlja lase, in še diši povrhu.
-
carrie_ - Debatorica
Update:
Kupila sem Keune leave-in repair regenerator brez izpiranja za konice. Je brez silikonov. Vsebuje vitamin B5, E, in keratin. Žal pa je brez posebne dišave (skoraj brez vonja). Cena 6€.
Moram povedat, da sem v celem Mullerju poleg Keune našla le še od Herba Color, ki ni vseboval silikonov! Ampak z zelo specifičnim vonjem (meni odbijajočim). Za Alverde vem, da imajo tudi brez silikonov, ampak je zelo pust, nehranljiv gel.
Kupila sem Keune leave-in repair regenerator brez izpiranja za konice. Je brez silikonov. Vsebuje vitamin B5, E, in keratin. Žal pa je brez posebne dišave (skoraj brez vonja). Cena 6€.
Moram povedat, da sem v celem Mullerju poleg Keune našla le še od Herba Color, ki ni vseboval silikonov! Ampak z zelo specifičnim vonjem (meni odbijajočim). Za Alverde vem, da imajo tudi brez silikonov, ampak je zelo pust, nehranljiv gel.
-
carrie_ - Debatorica
Poročam po mesečni uporabi: Priporočam.
+Gel je zelo, zelo hranilen in nič ne zlepi las! Dobesedno se vidi in čuti pri dotiku z lasmi, da so bolj zdravi in močni. Naredi se tak občutek elastičnosti na laseh - kot v reklamah za lase, ko modelka z malo valovitimi lasmi vrže lase nazaj in ti ne le prosto padejo, ampak kar malo "odskočijo". Prej so bli moji laski kar mrtvi, zdej pa prihajajo k življenju
- Mogoče se lasje malo prej zmastijo, pri meni, ki gel nanesem še višje od konic.
Še vedno me pa zanima , kakšen je tisti Louccitane gel, ampak zaenkrat sem pri Keune.
+Gel je zelo, zelo hranilen in nič ne zlepi las! Dobesedno se vidi in čuti pri dotiku z lasmi, da so bolj zdravi in močni. Naredi se tak občutek elastičnosti na laseh - kot v reklamah za lase, ko modelka z malo valovitimi lasmi vrže lase nazaj in ti ne le prosto padejo, ampak kar malo "odskočijo". Prej so bli moji laski kar mrtvi, zdej pa prihajajo k življenju
- Mogoče se lasje malo prej zmastijo, pri meni, ki gel nanesem še višje od konic.
Še vedno me pa zanima , kakšen je tisti Louccitane gel, ampak zaenkrat sem pri Keune.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov