Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kakšen predlog, kateri izdelek (sprej ali gel) naredi lase bolj voljne in sijoče? Opažam, da imam najbolj sijoče lase po barvanju, pa se barvam doma s Schwarzkopf črno barvo. Očitno barva in priložen balzam ugodno vplivata na lase, čeprav gre za eno samo kemijo, medtem ko mi še nobeden gel namenjen posebej temu ni ustvaril tega učinka. Trenutno mi je še ostalo nekaj gela na pumpico od S-factorja, ki sem ga kupila pri frizerju, a za to ceno ne pomaga nič, samo lase lažje razčešem.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
partygirl napisal/-a:Hey....je katera že sprobala sprej, ki je bil priložen zadnji številki Cosmopolitana? Mogoče katera ve kje bi se ga dalo kupiti? Jaz sem preizkusila ta sprej in se mi zdi super....vse v enem, pa še lepo diši.....
Kateri pa je bil, tisti rdeč Uniq One, če sem prav videla? To so bile že lani reklame po revijah in je pisalo, da je na voljo samo v frizerskih salonih
Čeprav če probaš googlat, ti tudi kje drugje ven vrže: http://www.lepo-telo.si/nega-las/uniq-one.html
A potem praviš, da je v redu? Kakšen pa je bil učinek?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- partygirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2011
dot napisal/-a:partygirl napisal/-a:Hey....je katera že sprobala sprej, ki je bil priložen zadnji številki Cosmopolitana? Mogoče katera ve kje bi se ga dalo kupiti? Jaz sem preizkusila ta sprej in se mi zdi super....vse v enem, pa še lepo diši.....
Kateri pa je bil, tisti rdeč Uniq One, če sem prav videla? To so bile že lani reklame po revijah in je pisalo, da je na voljo samo v frizerskih salonih
Čeprav če probaš googlat, ti tudi kje drugje ven vrže: http://www.lepo-telo.si/nega-las/uniq-one.html
A potem praviš, da je v redu? Kakšen pa je bil učinek?
Tisti rdeč ja, je super izdelek, zelo hiter nanos. Izdelek ne oteži las....Na lase sem ubistvu samo tist izdelek dala....prej sem vedno imela ene par reči za dat gor, sedaj enega....Kar se učinka tiče pa, lasje niso bili naelektrni, sveži in sijoči.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Na tej strani je 12,50eur, koliko je pa v salonih?
- partygirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2011
sirova štručka napisal/-a:za tega sem že js sprašvala
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=5022&start=420
ga je pa men frizerka dala, ampak ga nisem probala, ker mi ni za špricat vsakega sranja po laseh
In koliko je bila cena pri frizerki? Če ga res ne uporabljaš oz. da ti sploh ni ql, bi se mogoče dalo zmenit, da ga meni pošlješ?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Se je kateri že zgodilo, da so lasje postali "plastični" kar naenkrat? Uporabljala sem toni & guy, občasno john frieda, lasje so bili mehki na otip, potem sem zamenjala šampon z head and shoulder in so postali plastični, brez sijaja, v glavnem katastrofa. Vem, da h&s ni najboljša izbira, pa mislim da ni to vzrok. Ima katera kakšno idejo kako naj jih ponovno spravim k življenju?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Mogoče zaradi stresa, premalo spanja, nepravilne prehrane..?
Pa Head&shoulders res ni najboljša izbira ne, najbolj agresiven šampon kar jih obstaja verjetno.
Pa Head&shoulders res ni najboljša izbira ne, najbolj agresiven šampon kar jih obstaja verjetno.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Feist. napisal/-a:Se je kateri že zgodilo, da so lasje postali "plastični" kar naenkrat? Uporabljala sem toni & guy, občasno john frieda, lasje so bili mehki na otip, potem sem zamenjala šampon z head and shoulder in so postali plastični, brez sijaja, v glavnem katastrofa. Vem, da h&s ni najboljša izbira, pa mislim da ni to vzrok. Ima katera kakšno idejo kako naj jih ponovno spravim k življenju?
Pr men je to zrd šampona in/ali balzama. Uporabljam John Frieda al pa od Balee šampon za blond lase in so supr, če si pa umes umijm s kkšnim drugim, ker na primer nism doma, mam pa dostkrat obupne lase
Live. Love. Surf.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Rabim kakšno fajn olje za konice. Do zdaj sem uporabljala Orofluido, a mi ni ok. Silikona pa ne želim uporabljati, ker mi je moj frizer že pred leti rekel, da lasem ne naredi nobene usluge. S čim ste zadovoljne?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Kje pa dobim katero koli od teh olj in za kakšno ceno ter koliko ml?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov