Nega las

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 04. Feb. 2011 7:55

Henna PLus je pa v Maximarketu.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Feb. 2011 12:31

^^Kje se pa dobi barve Revlon? Ne vem, če sem jih že v kateri trgovini zasledila...
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 04. Feb. 2011 13:58

POjma nimam, res, ker me frizerka barva, nikoli se na sama.
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a spelaspela » 04. Feb. 2011 14:31

rabim vaše mnenje :P
kupila sm si kano in barvo za lase(pallete delux) in zdej nevem s katero čm se prej pobarvat..
fora je pa u tem..da sem se že enkrat pobarva s subrino(rdečo) in mi je prjela samo na narastku. Na konicah, ki so rjave (iz rdeče sem se pobarvala na rjavo) pa ni prijelo.
torej zanima me..kaj menite s čim čem se prvo pobarvat=)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 05. Feb. 2011 11:59

Jaz zdaj ne razumem, kiro barvo las imaš sedaj, kira je tvoja prava barva in na katero si pobarvana? :)

Drugače pa valda, z barvo.... Jaz imam kano samo da si ''osvežim'' barvo las po par tednih da ne zgleda lih grozno (men žal Henna Plus barvni šampon za rdeče lase nič ne osveži barve :cry: ). Drugače pa, jaz si barvo pustim na laseh 3x toliko časa kot priporočeno, da ornk prime (naj bi mela 20-30 minut, jaz imam vedno uro pa pol), nisem še mela kakih problemov a la pekoče lasišče, vnetne reakcije, ker če si pustim 20 min mi res nič ne prime (ampak jaz imam hudičeve lase, debele in močne in zategle).

Btw, mogoče ni lih za v to temo, ampak sem videla tam da ste se menle o tej barvi Keune al kaj je že da fajn drži - a majo vse odtenke (se prav si lahka zmišluješ med odtenki ene barve) pa če testirajo na živalih (ok, sej se bom spakala v temo o listah.... ampak če kira slučajn ve iz prve roke)? :D

Aja, pa še to, za uničene in suhe konice men najbolj pomaga maska ki jo nardim simpl da zmešam običn regenerator ki ga uporabljam z olivnim oljem in pustim samo na konicah kako uro.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 05. Feb. 2011 12:34

^^Ne, Keune ne testira. :wink:
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 06. Feb. 2011 17:12

kako si pa lase kodrate? jaz si včasih spletem vec kitk pa potem so malo valoviti. rada bi imela take kodre kot jih nardi likalnik za lase sam z kako drugo tehniko, ker mi zgleda ta malo prekruta.
Thanks to denial, I'm immortal!
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelaspela » 06. Feb. 2011 17:17

Heh :) sm vedla da sm tok zmedn napisala:P
No uglaunem zdej mam pobarvane lase na rdečo ..sam mi ni prjela barva in mam samo narastek rdečkast..uposdi mam pa rjave lase (to je pa tisti del las, k je bil že prej pobarvan na rdečo pa sm se potem na rjavo pobarvala...zdej pa rdeča ni prijela čez to rjavo)
upam da sm kej bolš pojsnila :P

rabim en način da se znebim une rjave barve uspodi, sam res si nebi razbarvala las ://

Tearjerker napisal/-a:Jaz zdaj ne razumem, kiro barvo las imaš sedaj, kira je tvoja prava barva in na katero si pobarvana? :)

Drugače pa valda, z barvo.... Jaz imam kano samo da si ''osvežim'' barvo las po par tednih da ne zgleda lih grozno (men žal Henna Plus barvni šampon za rdeče lase nič ne osveži barve :cry: ). Drugače pa, jaz si barvo pustim na laseh 3x toliko časa kot priporočeno, da ornk prime (naj bi mela 20-30 minut, jaz imam vedno uro pa pol), nisem še mela kakih problemov a la pekoče lasišče, vnetne reakcije, ker če si pustim 20 min mi res nič ne prime (ampak jaz imam hudičeve lase, debele in močne in zategle).

Btw, mogoče ni lih za v to temo, ampak sem videla tam da ste se menle o tej barvi Keune al kaj je že da fajn drži - a majo vse odtenke (se prav si lahka zmišluješ med odtenki ene barve) pa če testirajo na živalih (ok, sej se bom spakala v temo o listah.... ampak če kira slučajn ve iz prve roke)? :D

Aja, pa še to, za uničene in suhe konice men najbolj pomaga maska ki jo nardim simpl da zmešam običn regenerator ki ga uporabljam z olivnim oljem in pustim samo na konicah kako uro.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Feb. 2011 17:24

spelaspela napisal/-a:rabim en način da se znebim une rjave barve uspodi, sam res si nebi razbarvala las ://
škarje :P ali pa potrpežljivost, da dovolj zrastejo...in potem spet škarje :)
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelaspela » 06. Feb. 2011 17:28

hehe.. :P oh dej nehej :P
sm se iz dolgih postrigla na paž..zdej pa so spet zrastl..pa jih nebom več postrigla..reučke moje XD
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Feb. 2011 17:37

^^sam je najbolj ziher (in prijazen) način, da se znebiš neželene barve. :P
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelaspela » 06. Feb. 2011 18:21

jah no to maš prou ja =)
sam še usen.. drug način bi jst :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 06. Feb. 2011 20:38

A tak, no js sn razumela da si naturel rjava pa hočeš na rdečo pa mi ni blo jasno, od kje pa kak narastek.... :D Ne vem, mal fejst maš zmešnjavo, js bi na tvojem mestu al šla k frizerju al pa ostala na rjavi barvi. S kano boš dosegla še slabše rezultate kot s pravo barvo, men komi za odtenek prime na narastku pa še to mi je zadnič na neko wtf oranžno potegnal. Frizerka ti bo znala najbolj svetovat pa razbarvat, če že lih ''siliš'' v to opcijo (ne mislim nič slabega, sem tud že js mela raznorazne barvne eksperimente ampak sem se pri večjih preskokih, odločla brez drastičnih posegov in se vmes tud po dve leti nisem barvala, da sem prešla lahko na rdečo, prej sem bla pa črna).

@Rollin #2: js se sicer ful redko kodram, če pa že se pa s kodralnikom, ker mi druga ne prime, odvisno kolk ''zategle lase'' maš. Če ne si pa namest kitk naredi par manjših fig (zviješ pramen las okol in okol ko da bi pršut okol grisina navijo al kak naj povem) pa si utrdiš s špango al pa gumico. Prej dam js na malo vlažne lase še peno za utrjevanje, ko se vse skup do konca posuši pa utrdim z lakom. Ampak jaz si to puščam čez noč, ker drugače ni nič od nič, pa še to mi po kakih dveh urah se zravna, ker mam fat hair. :roll: Al pa viklerji so še ena opcija.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 06. Feb. 2011 21:33

Po moje bo tudi najbolje, da greš k frizerki. Mene je brez težav pobarvala z naravno temno rjave na rdečo, in nato čez 4 leta (uh, sem bila dolgo rdečka) nazaj na temno rjavo. Za to zadnje sta bili sicer potrebni 2 barvanji, ampak meni se je zdelo vse skupaj precej hitro, glede na to, kako so me strašili ...
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
spelaspela
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelaspela » 06. Feb. 2011 22:03

hvala punce:D

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov