Nega las

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Nov. 2010 19:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 17. Nov. 2010 20:37

Ker je ne najdem in se mi zdi malo bedno it s sliko tja, glede na to, da je cisto vsakdanja frizura :D

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Nov. 2010 21:46

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 17. Nov. 2010 21:55

Ja, nevem pod katerim ključem naj iščem? Zato sem pa vprašala, če ve katera, kako se imenuje tak stil. Ah.. dobro, potem pač nič. :)

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 18. Nov. 2010 7:33

Slika

Slika

Kej tazga?
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 18. Nov. 2010 13:05

Če jaz prav vem, je to klasično striženje 'na stopničke', s tem, da ji povej, da nočeš imeti zadaj ravne črte, ampak da bi se ti te stopničke stikale na hrbtu. Če vsaj malo zna, bo vedela, o čem govoriš in ti ne bo postrigla v plasteh. :)
Every rose has its thorn
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 18. Nov. 2010 17:33

Boa ja tak dol po vrsti, edino brez plasti. *SunFlower* sem ji uspela razložit in je ratalo tak kot sem htela :D

Hvala obema :D

Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 15. Dec. 2010 8:09

Alverde ima novo masko za lase - avokado in grozdje. Toplo priporočam za suhe lase :) Na suhe lase pa še mal arganovega olja porazporedite z dlanmi. Rezulat? Mehki, mehki laski :zustimm:
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 09. Jan. 2011 21:14

UG84 napisal/-a:Alverde ima novo masko za lase - avokado in grozdje. Toplo priporočam za suhe lase :) Na suhe lase pa še mal arganovega olja porazporedite z dlanmi. Rezulat? Mehki, mehki laski :zustimm:

Uuuu, arganovo olje je pa res zakon. Jaz se po celem telesu namažem.
Skratka, zej sem si pa lase na temno pobarvala, pa pravijo da je orehovo olje zakon. A ima katera kaj izkušenj?
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 09. Jan. 2011 21:20

Sam kak naj to olje gor nanesem? Me je ful strah da bo preveč.... Pa po celi dolžini al samo konice? :D

Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 09. Jan. 2011 21:22

Jaz ga dam na dlani in razmažem po dlaneh in med prsti ter nanesem na suhe lase.
Če se ti lasje mastijo zna biti hitro preveč, ker je res mastno. Jaz tega problema nimam. Mam full suhe.

Pomoje če bi dala glavo v fritezo z oljem bi mi vse lase popile :)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 09. Jan. 2011 22:42

pjotra napisal/-a: Skratka, zej sem si pa lase na temno pobarvala, pa pravijo da je orehovo olje zakon. A ima katera kaj izkušenj?

Jst ga mam od Afrodite in je super. Si ga dam al samo na konice al pa na spodnjo polovico las pred pranjem, gor ga pa pustim različno časa. Po pranju so laski mehki in full svetleči, pa tud manj se mi cepjo, sam to res ne morm za zihr trdit, da je olje krivo.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 09. Jan. 2011 22:52

Sej meni se gre samo zaradi leska. Drugo ni panike. Dolge imam ene 3cm čez pas, pa če sem jih do te dolžine spravila, pol mislim da mi nega ne gre tako slabo od rok. Orehovo olje me zanima zato, ker pravijo da je za temne lase super, jaz sem bila pa 10 let blond.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 10. Jan. 2011 17:48

Okej, sicer nimam nobenega koristnega nasveta zate, ampak....wooow, 3 cm čez pas... :scherzkeks:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 12. Jan. 2011 20:18

positive vibration napisal/-a:Okej, sicer nimam nobenega koristnega nasveta zate, ampak....wooow, 3 cm čez pas... :scherzkeks:

Sem jih dobro gojila ane :D

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov