Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Ker je ne najdem in se mi zdi malo bedno it s sliko tja, glede na to, da je cisto vsakdanja frizura
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- Feist.
- Debatorica
Ja, nevem pod katerim ključem naj iščem? Zato sem pa vprašala, če ve katera, kako se imenuje tak stil. Ah.. dobro, potem pač nič.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Če jaz prav vem, je to klasično striženje 'na stopničke', s tem, da ji povej, da nočeš imeti zadaj ravne črte, ampak da bi se ti te stopničke stikale na hrbtu. Če vsaj malo zna, bo vedela, o čem govoriš in ti ne bo postrigla v plasteh.
Every rose has its thorn
- Feist.
- Debatorica
Boa ja tak dol po vrsti, edino brez plasti. *SunFlower* sem ji uspela razložit in je ratalo tak kot sem htela
Hvala obema
Hvala obema
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
UG84 napisal/-a:Alverde ima novo masko za lase - avokado in grozdje. Toplo priporočam za suhe lase Na suhe lase pa še mal arganovega olja porazporedite z dlanmi. Rezulat? Mehki, mehki laski
Uuuu, arganovo olje je pa res zakon. Jaz se po celem telesu namažem.
Skratka, zej sem si pa lase na temno pobarvala, pa pravijo da je orehovo olje zakon. A ima katera kaj izkušenj?
- Feist.
- Debatorica
Sam kak naj to olje gor nanesem? Me je ful strah da bo preveč.... Pa po celi dolžini al samo konice?
-
pjotra - Debatorica
Jaz ga dam na dlani in razmažem po dlaneh in med prsti ter nanesem na suhe lase.
Če se ti lasje mastijo zna biti hitro preveč, ker je res mastno. Jaz tega problema nimam. Mam full suhe.
Pomoje če bi dala glavo v fritezo z oljem bi mi vse lase popile
Če se ti lasje mastijo zna biti hitro preveč, ker je res mastno. Jaz tega problema nimam. Mam full suhe.
Pomoje če bi dala glavo v fritezo z oljem bi mi vse lase popile
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
pjotra napisal/-a: Skratka, zej sem si pa lase na temno pobarvala, pa pravijo da je orehovo olje zakon. A ima katera kaj izkušenj?
Jst ga mam od Afrodite in je super. Si ga dam al samo na konice al pa na spodnjo polovico las pred pranjem, gor ga pa pustim različno časa. Po pranju so laski mehki in full svetleči, pa tud manj se mi cepjo, sam to res ne morm za zihr trdit, da je olje krivo.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
pjotra - Debatorica
Sej meni se gre samo zaradi leska. Drugo ni panike. Dolge imam ene 3cm čez pas, pa če sem jih do te dolžine spravila, pol mislim da mi nega ne gre tako slabo od rok. Orehovo olje me zanima zato, ker pravijo da je za temne lase super, jaz sem bila pa 10 let blond.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Okej, sicer nimam nobenega koristnega nasveta zate, ampak....wooow, 3 cm čez pas...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov