Nega las

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
marelca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marelca » 01. Sep. 2010 10:26

Jaz za nego las uporabljam izdelke od Toni&Guy. Moram rečt, da sem zelo zadovoljna. Res je, da je cena malo višja, ampak se splača.
IceIce
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a IceIce » 02. Sep. 2010 22:00

katy. napisal/-a:mene zanima če ima katera težave z mastnimi lasmi, kaj uporabljate, pa da vam pomaga? ker sama opažam, da mam zadnje čase čist prehitro mastne lase, ampak mi tile šamponi za mastne nekako ne pomagajo preveč :)

jaz mam ze odkar pomnim te tezave. sprobala ze vse mozno, ampak mi nic ne pomaga :( tko da si jih ful pogosto umivam, ker se ne pocutim fajn z mastnimi lasmi. poleg tega mam se tanke, tko da ce si jih en dan ne umijem, so cist brez volumna. zdaj si puscam dolge, ampak mi fuuuul pocasi rastejo, ker so ze cist zmatrani in se konice so ful suhe. sploh ne vem vec kaj naj se naredim z njimi. tudi ko si jih postrizem, so ze cez par tednov cist brez oblike. cist sem ze obupala :(
Latisa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Latisa » 04. Sep. 2010 9:43

Sem zasledila v temi nekaj težav z izpadanjem las, ampak na hitro, ko sem pogledala nisem našla nobenega odgovora kaj uporabljat v tem primeru. Meni trenutno izpadajo kot še nikoli, se poizkusila s fitoval kuro, ampak ni bilo nekega zaznanega izboljšanja. Posledica zdravstvenih težav v zadnjem letu in so tudi lasje utrpeli škodo. Las drugač načeloma ne češem, redko imam spete, navadno samo doma in pri športnih aktivnostih. A mi lahko svetujete kako lase nazaj ojačat in omejit izpadanje? Hvala.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 04. Sep. 2010 10:43

^^Baje je proso full dobro za rast las, fajn naj bi blo, da ga vsako jutro vmešaš žlico v jogurt in ga dobr prežvečš
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 04. Sep. 2010 14:08

katy. napisal/-a:mene zanima če ima katera težave z mastnimi lasmi, kaj uporabljate, pa da vam pomaga? ker sama opažam, da mam zadnje čase čist prehitro mastne lase, ampak mi tile šamponi za mastne nekako ne pomagajo preveč :)

Probaj to: Elseve Loreal Nutri Gloss (pa zeleno črta je narisana na šamponu). Vsaj meni je ful pomagalo ker mam dolge lase.

Slika
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Tejcuu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejcuu » 04. Sep. 2010 14:43

A ima slučajno katera doma podobno krtačo tej?

Slika

Če jo katera ima.. je res vredu? Bi se jo splačalo kupiti? :)
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 04. Sep. 2010 17:48

Jaz sem jih imela. V bistvu jih imam tudi sedaj, sam je stanje veliko boljše. Jaz sem si ene pol leta v glavo vtirala koprivo oz. čaj iz kopriv. Počasi sem si lahko nato prala lase iz vsak drugi dan na vsake tri dni. Pa so bili manj mastni. Imam tudi Receptov šampon proti mastnim lasem in prhljaju, sem pa uporabljala tudi balzam, ki ti ga je priporočila rokerca, sedaj pa ne več. Balzam si vtiram bolj od sredine las do konic, da ne pride v stik z lasiščem.
Če so lasi navajeni vsakodnevnega umivanja ali umivanja vsak drugi dan se potem toliko hitreje zmastijo. Meni je ta naravna kura za lase pomagala, sem pa mogla kdaj tudi potrpeti z mastnimi lasmi, da se lasi počasi navadijo na vsaj dva dni brez umivanja. Najlažje je to, če si doma. Zdaj pa si umijem lase 2x na teden in nimam problemov. Je pa res, da zdržijo dlje, če so fenani ali polikani, kakor pa če jih posušim naravno. Sreči pa nimam težav s suhimi konicami.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a eclipse. » 04. Sep. 2010 18:24

Jaz imam že od približno 12 leta mastne lase. Pa sem sprovala že dost šamponov in vsega, samo mi nič ne pomaga. Sem se pa sedaj pobarvala na temno rdečo (prej sem bila blond) in je malo manj opazit. Lase si umivam vsak drug dan, čeprav ni zdravo, samo jaz se ne počutim dobro z mastnimi lasmi.
Tejcuu
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejcuu » 04. Sep. 2010 21:12

Za vse punce, ki imate dolge & močne lase bi priporočala te izdelke :wink:

Slika
Uporabniški avatar
hautehippie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a hautehippie » 06. Sep. 2010 12:08

^Kje se dobijo, kakšne so cene (približno)?
Tejcuu
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejcuu » 07. Sep. 2010 20:53

Te šampon je zelo težko dobiti.. drugače pa vprašaj svojo frizerko, če ti skučajno lahko kako zrihta saj moja frizerka jih je meni tudi :wink: Cena pa niso ravno nizke ampak res pomagajo
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Sep. 2010 20:57

Ali pa preko spleta: lookfantastic :wink:
ali feelunique (ki nima poštnine)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sannja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a sannja » 02. Okt. 2010 17:36

Naročila sem kodralnik, ker mi pene naredijo mastne lase in probam še s tim. Pa me zanima, kako negujete lase, ali daste kaj na umite lase pred uporabo kodralnika, ne mislim tistih preparatov za zaščito las, ampak navadne pene?
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 03. Okt. 2010 10:55

Zanime me na koliko časa si strižete konice in koliko cm je to približno? Ko sem se še barvala na črno in rjavo sem imela lase dolge do sredine hrbta, s tem, da niso bili poškodovani. Kakor hitro sem šla iz blond pramenov na celotno blond barvo, sem se po parih mesecih morala postriči za ene 10 ali 15 cm. :( Sicer imam zdaj še vedno srednje-dolge (malce čez ramena), ampak mi ne pristojijo, ne počutim se dobro z njimi čeprav sem se zdaj po skoraj pol leta že navadla, pa tudi ne padajo lepo, zaradi česar jih moram občasno likat (trudim se čim manj). Rada bi si spet puščala dolge, a je problem v tem, da mi zelo počasi rastejo (prej se je opazlo da so ful hitreje rasli). Dolžino las barvava s frizerko samo parkrat letno, narastek pa vsak mesec. Je edina možnost, da grem nazaj na temno barvo, ker temna doda lasem sijaj pa tudi dolge lase je lažje obdržat? :)
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ×Sweety× » 03. Okt. 2010 20:51

Sama sem šla pa lih obratno - iz blond na temno barvo pa mam ful bolj zdrave lase zdej. Blond barva je bol agresivna (višji procent hidrogena kot pri temni barvi), tako da čist možno da so zdej dost bolj izsušeni in manj zdravi.

Pomoje bo najbolš da se posvetuješ s frizerko o tem. Vsak las je drugačen in ga pomoje tvoja frizerka najbolš pozna. Svetovala bi si da si občasno nardiš kako masko za lase pa kupiš kak kvalitetn serum za lase (je blo v teh 14 straneh teme že kr neki napisanega o tem:))

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]