Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tvoja smotkica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 3. 2009
žiujoo*..trenutno imam težavo s svojimi lasmi.Nikoli nisem imela kakšnih posebnih problemov z lasmi,skratka bili so lepi taki kot sem hotela.To zimo pa so postali prava katastrofa.Razceplejene konice(čeprav si jih strižem vsak mesec),lomijo se in na dotik so kot slama.uporabljam šampon herbal essence za barvane in poškodovane lase(kakšno je vaše mnenje o kakovosti tega šampona).Probala sem tudi že z raznimi maskami pomagale so le za kratek čas.Zdaj pa vas prosm še za kkšn dober nasvet kako bi si izboljšala stanje las.Pa še nekaj..ima katera izkušnje z tem novim šamponom elseve z matičnim mlečkom..kakšen se vam zdi?.
huala
huala
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Ojla!
Jaz imam isti sampon in je ena A, po sestavi, vonju in efektu.
Imas pa tudi masko za lase od te znamke, tako da lahko poskusis s kaksno masko bolj redno (1x-2x na teden.. odvisno od tipa maske).
Ce ti pa nic takega ne pomaga, pojdi do frizerke in jo prosi za nasvet. Mogoce pa ima kaj bolj konkretnega zate.
Aja meni je precej pomagala maska za lase l'oreal professional za kodre.
Jaz imam isti sampon in je ena A, po sestavi, vonju in efektu.
Imas pa tudi masko za lase od te znamke, tako da lahko poskusis s kaksno masko bolj redno (1x-2x na teden.. odvisno od tipa maske).
Ce ti pa nic takega ne pomaga, pojdi do frizerke in jo prosi za nasvet. Mogoce pa ima kaj bolj konkretnega zate.
Aja meni je precej pomagala maska za lase l'oreal professional za kodre.
- tvoja smotkica
- Sramežljivka
Ja tudi men je ušeč ta šampon..Diši zelo lepo in po njem so lasje zelo mehki.Frizerki so to že omenila in mi je rekla da naj si dam kakšno hranilno masko gor.Slišala sem da je baje dobro za lase če si daš kar navadno kremo za obraz ali telo na lase.kaj menite o tem?
- tvoja smotkica
- Sramežljivka
ja ubistvu mam jst zelo čudne lase..zgoraj so mastni(umivam vsak drugi dan),spodaj pa suhi,cepljivi.Prava mora.Ali bi lahko zato biu kriv mraz,ker poleti imam dosti lepe lase.?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Si kej spremenila prehrano v tem času?
It was forever..but it didnt last long..
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
tvoja smotkica, tega šampona se znebi. sej lepo diši, sam je bolj škodljiv kot ne, preagresiven. če maš močne, zdrave lase je vredu, sam glede na to da maš probleme ga rajši zamenji.
Kupi si kakšno kvaliteno masko, neguj z olji(ne preveč, da se las ne razvadi in posledično izsuši). Glede šampona, bi blo pa najbolš kak otroški blag šampon, ki je najmanj agresiven in obvezno balzam.
Kupi si kakšno kvaliteno masko, neguj z olji(ne preveč, da se las ne razvadi in posledično izsuši). Glede šampona, bi blo pa najbolš kak otroški blag šampon, ki je najmanj agresiven in obvezno balzam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov