Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hej...odpiram novo temo, ker nisem našla ničesar podobnega. Se opravičujem če slučajno to že obstaja..
No, v glavnem jaz imam zelo tanke in redke lase. Vendar niso redki na celem lasišču, samo na predelu nad čelom. In res ne vem več kaj naj naredim, saj si las niti ne barvam ne nič... Zanima me če poznate katero kremo (iz trgovine ali pa, da jo lahko narediš sam), ki vam je pomagala da ste dobile močnejše ali gostejše lase?
Hvala za odgovore
No, v glavnem jaz imam zelo tanke in redke lase. Vendar niso redki na celem lasišču, samo na predelu nad čelom. In res ne vem več kaj naj naredim, saj si las niti ne barvam ne nič... Zanima me če poznate katero kremo (iz trgovine ali pa, da jo lahko narediš sam), ki vam je pomagala da ste dobile močnejše ali gostejše lase?
Hvala za odgovore
-
BuckWheat - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
- Kraj: kranj
ženska napisal/-a:Tudi jaz imam tanke, ampak sem našla pravo frizorco zase, tako da se niti ne opazi.
Mislim, da razni preparati ne pomagajo, tudi striženje ne prav veliko. Takšne pač imamo.
kakšna pa je ta frizurca? mam tut sama bl boge laske pa bi mi vsaka informacija prou pršla..
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
BuckWheat napisal/-a:ženska napisal/-a:Tudi jaz imam tanke, ampak sem našla pravo frizorco zase, tako da se niti ne opazi.
Mislim, da razni preparati ne pomagajo, tudi striženje ne prav veliko. Takšne pač imamo.
kakšna pa je ta frizurca? mam tut sama bl boge laske pa bi mi vsaka informacija prou pršla..
Dolgi lasje malo čez rama in strešica. Super je!
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Js mam tut probleme s tem. Zmeri ko sm prišla od frizerja se mi je zdel da sm polovico las kr tam pustila. Če se sama barvam niti ne opazim razlike, očitno so te navadne barve manj agresivne? Mam pa dlih zarat redkih in tankih las skoz mal bol kratko čupo, najdlje kak paž, ker se mi zdi da pride manj do izraza ta redkost, pa če mal "skuštraš" lase zgleda bolš k pa da so celi počesani, vsaj pr men
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
tut js mam tanke lase. in se tut občasno sekiram zarad tega.še dobr, da mam usaj dost ozek in majhen obraz, če ne bi bla kriza, ker bi zgledala ko polna luna ne uporabljam nobenga posebnga šampona proti tem.frizuro mam pa tko dost na stopničke postriženo, spodnje lase pa ful dolge. se mi zdi da se dost manj opazi, da maš tanke & redke lase, če si na stopničke postrižen, ker loh mal razmršaš lase včasih sem mela vse lase enako dolge, in je blo 10krat slabš. ena možnost je pa tut, da si jih mal natoperaš, usaj gor čis navrh,da pridejo bol polne. to sem js včasih redno delala, sam mi je seveda ful las odpadl, tko da zdej bolj redko.loh si greš pa zgostit lase ( podobn kot podaljšatt) sam to seveda stane, sploh če imaš dolge lase. pa še uniči ti jih.
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
To je res da barvanje tanke lase še dodatno stanjša. Js sm opazla da mi barvanje pri frizerju nardi dost bol tanke pa redke, če se pobarvam pa z navadno barvo pa ne opazim kake vlke razlike, mal se pa tk zmeri pozna. Dasha! kk pa zgleda to če si daš zgostiti lase?Ker prvič slišim za to, pa me mal zanima Ker men podaljšani lasje dlih zato niso všeč, ker se vidi tam k so skup speti, pa ne bi mela kej takega na seb.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
- alais
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Emkica, moja frendica je mela enak problem. Je šla na pregled lasišča in u bistvu je bil problem v tem kr se ji je lasišče (pod kožo) full zmastilo in je onemogočalo rast las. Tko da lasje so ji normalno odpadali, novi pa niso rasli. Najboljše da greš na pregled in ti pol tam povejo kaj uporabljat. Ta frendica je rabla kar neki časa da se je stanje popravlo ampak se je in so se ji laski full zgostili.
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
* cheRry*
v bistvu nevem ravno velik o tem, sem govorila z mojim frizerjem o mojih tankih laseh, pa je rekel da jih lahk zgosti, pa da je podobn kot če se jih podalšaš.weč se pa nisem zanimala o tem, ker mi ni do tega
mal poglej po netu, povpraši pr kšnm frizerju...
v bistvu nevem ravno velik o tem, sem govorila z mojim frizerjem o mojih tankih laseh, pa je rekel da jih lahk zgosti, pa da je podobn kot če se jih podalšaš.weč se pa nisem zanimala o tem, ker mi ni do tega
mal poglej po netu, povpraši pr kšnm frizerju...
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov