Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Jaz sem se vedno sla kar v domoce mesto strizt, imam ze vec let istega frizerja. Niso pa cene nic manj kot v lj, ampak ker hodim priblizno 1x na leto se mi zdi cisto ok, sploh strizenje, po navadi za kakrsnakoli barvanja bolj nabijejo. Po moje ima vecina frizerskih salonov temu znesku priblizne cene, razen ce je v kaksnem naselju izven mesta..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz grem v te poceni verige, ki so v dostikrat v kakih sparih, mercatorjih itd. Sicer ne v Lj, ampak v domacem sparu placam za samponiranje in strizenje ene 15-17 evrov z napitnino vred (ja, napitnino pustim). Nisem pa zahtevna, to kar jaz hocem, zna vsaka, ki frizersko naredi
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
A dejansko je 40 EUR realna cena za striženje, wtf. Se bom začela spet doma striči, prisparala bom 160 EUR pa ne bo neke razlike v frizuri....
Koliko potem pustite pri frizerju tiste ki se barvate?
Koliko potem pustite pri frizerju tiste ki se barvate?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
No meni je kdaj vmes, ko nisem bila pri frizerju tudi mama malo postrigla konjice. Ma js se ne barvam redno enkrat sem imela pramene podobne barve svoji naravni in zdaj baleyage, ki tudi ne rabis barvat narastka. Okrog 100e sem na zadnje dala, ampak sem se sla po 3 letih spet barvat.. Mislim, da samo strizenje je 47, ce imas dolge lase, je posebi cenik kratki, srednji, dolgi..
Dajo pa kaksne, ki si grejo svetlit lase in postopoma na svetlo, tudi po 300..no tako sem od ene slisala enkrat.
Dajo pa kaksne, ki si grejo svetlit lase in postopoma na svetlo, tudi po 300..no tako sem od ene slisala enkrat.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
saarijarvi napisal/-a:K Stevotu kot model
Komaj zdaj vidla . Btw se vedno dobivam SMS in klice od njih kljub temu da sem se strigla tam ene 3x pred 7 leti...
Tako da se stevotom ni šale
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Ne saj s kolegico, s katero sva obe želele baleyage sva se res nekaj časa hecali, da bolje, da ga narediva kar ena drugi. (Nisva vedele cene v 'mojem' frizerskem salonu, ona je videla v enem Ljubljanskem, da je 120e in sva mislile, da je tudi tukaj 120 ali več.. ) Samo potem, ko ti naredijo, se mi res zdi, da ni šans, da si to sam narediš, razen če si res posebno izkušen.. Navadno barvanje je drugo, si je tudi ona celo srednjo barvala v vse možne odtenke rdeče in vijolične sama.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Jaz se ravno to sekundo barvam nazaj na mojo 'naravno', 2 leti balajaža je blo dovolj mi je bilo sicer cisto kul, ampak sem se malo navelicala. Pa dela je precej s tem..
-
hayley - Cosmopsiho
Aja.. ne saj js mam pa v bistvu že zdaj ta baleyage zelo podoben mojim naravnim lasem, lih malček svetlejše pa kao toplejši odtenek, lih da je malo spremembe, ne vem, če mi je sploh dal kaj peroksida v barvo, ali res neki čisto malega.. Me je vprašal prvo, če želim peroksidno barvo al kakšno in sem sama rekla, da bolj temnejšo, mogoče grem naslednjič na bolj svetlo..
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
No sej naravno svetlejsim lasem itak bolj pase ta balayage, izgleda tako lepo 'sunkissed'
P.s. lepo je bit nazaj na temni spet se pocutim kot 'jaz'.
P.s. lepo je bit nazaj na temni spet se pocutim kot 'jaz'.
- Maychi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2021
Sem naravna kodrolaska, ki obožuje ravne lase, saj si z mojimi kodri nisem všeč.. oziroma si nisem bila Skrivnost vsega je prava nega potem so kodrasti lasje nekaj najboljšega - saj imaš vedno frizuro kot da si bil pri frizerki
oja frizerka mi je nekoč dala testerje za probati od awapuhi wild ginger od paul mitchell in je najboljša zadeva kar sem jo poizkusila in je ne zamenjam! Povprašaj pri frizerskih salonih, boš zagotovo našla, ker se na veliko prodja! ali pa pobrskaj po spletni trgovini https://www.paulmitchell.si/sl/shop/awa ... ld-ginger/
Srečno!
oja frizerka mi je nekoč dala testerje za probati od awapuhi wild ginger od paul mitchell in je najboljša zadeva kar sem jo poizkusila in je ne zamenjam! Povprašaj pri frizerskih salonih, boš zagotovo našla, ker se na veliko prodja! ali pa pobrskaj po spletni trgovini https://www.paulmitchell.si/sl/shop/awa ... ld-ginger/
Srečno!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov