Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jaz imam leseno in ono iz ščetin...uporabljam skos leseno, fajna je. Te plastične mi sploh niso všeč, se mi zdi, da tak "režejo". Lesena ti pa fajn masira lasišče. Tista iz ščetin pa...hjah...men se zdi, da sploh ne razčeše...kot da ti sam boža laske, razčeše jih pa ne. In potem mam ježke in vozle, če par dni samo to ščetinasto krtačo uporabljam. Pa še ful je problem, ko ti lasje, ki izpadejo, ostanejo med temi ščetinami in to ven spravljat...ni fajn.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Kasiopeja - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2011
Ja, točno to, meni ta s posebnimi ščetinami tudi ni ok. Pred leti, ko sem mela še daljše lase (pa čeprav niso problematični za česanje), sem mela filing, kot da jih sploh ne razčeše. V ostalih krtačah, sploh lesenih, kjer po možnosti ni dosti ščetin, pa tudi lažje spucaš ven lase, ki so ostali noter. Jaz to pucam po vsakem česanju, ker sem alergična na to, da kaj ostane noter. No, grem danes malo pofirbcat v DM in Müller v Europarku, pa upam, da najdem kakšno fajno.
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
- moy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2012
hej!
Prodam Joico K-pak protect and shine serum za poškodovane lase/ racepljene konice, nerabljen.
Opis: http://joico.si/si/produkti/5
Lp
Prodam Joico K-pak protect and shine serum za poškodovane lase/ racepljene konice, nerabljen.
Opis: http://joico.si/si/produkti/5
Lp
- HEMPZ
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2012
Pozdravljene,
Sem na hitro preletela forum in se odločila pridružiti temi o šamponih, saj sem zaradi istih problemov z lasmi kot jih opisujete oz. razočaranjem nad suhimi, lomljivimi, pa tudi hitro mastnimi lasmi, kot posledica slabih, nekvalitetnih šamponov, začela raziskovati trg...
...in naletela na ameriško znamko HEMPZ, ki nudi profesionalno nego za lase ... se povezala, osebno poiskusila več kot 20 proizvodov, jih testirala pri frizerjih, kolegih itd.. in na podlagi večinskega mnenja - da so proizvodi odlični, mnogo nad kvaliteto TIGI, Schwarzkopf, Loreal, Revlon ipd., v sicer višjem cenovnem razredu, sem se odločila pripeljati jih v SLO in s tem ponuditi uporabnikom kvaliteto,ki temelji predvsem na:
- čistem organskem konopljinem olju, katerega vsebujejo prav vsi proizvodi
in zaradi svoje idealne sestave OH-B-M-vitamini regenerira, nahrani lase,
- in mnogih drugih naravnih in ostalih sestavinah, oljih, maslih,
aminokislinah, antioksidantih, silikonih itd.. ki skrbijo za izdatno vlaženje
las, zaščito pred zunanjimi vplivi, zaščito pred bledenjem barve, sijaj in
regeneracijo
- vsi izdelki ne vsebujejo parabenov
- večina izdelkov NE vsebuje strupenega Sodium Laureth Sulfate
- niso testirani na živalih, so veganski, in antialergijski.
Več o kozmetiki lahko izveste na uradni tuji strani: www.hempzproducts.com,
SLO: www.hempz.si oz. FB stran in skupina: HEMPZ - KOZMETIKA IZ KONOPLJE
Če bi katera želela poiskusiti šampon in conditioner, se lahko dogovorimo za prevzem testerja, oz. seveda za svetovanje pri nakupu.
Za dodatne info mi lahko pišete na: hempz.kozmetika@gmail.com
Lep večer,
Jasna[/
Sem na hitro preletela forum in se odločila pridružiti temi o šamponih, saj sem zaradi istih problemov z lasmi kot jih opisujete oz. razočaranjem nad suhimi, lomljivimi, pa tudi hitro mastnimi lasmi, kot posledica slabih, nekvalitetnih šamponov, začela raziskovati trg...
...in naletela na ameriško znamko HEMPZ, ki nudi profesionalno nego za lase ... se povezala, osebno poiskusila več kot 20 proizvodov, jih testirala pri frizerjih, kolegih itd.. in na podlagi večinskega mnenja - da so proizvodi odlični, mnogo nad kvaliteto TIGI, Schwarzkopf, Loreal, Revlon ipd., v sicer višjem cenovnem razredu, sem se odločila pripeljati jih v SLO in s tem ponuditi uporabnikom kvaliteto,ki temelji predvsem na:
- čistem organskem konopljinem olju, katerega vsebujejo prav vsi proizvodi
in zaradi svoje idealne sestave OH-B-M-vitamini regenerira, nahrani lase,
- in mnogih drugih naravnih in ostalih sestavinah, oljih, maslih,
aminokislinah, antioksidantih, silikonih itd.. ki skrbijo za izdatno vlaženje
las, zaščito pred zunanjimi vplivi, zaščito pred bledenjem barve, sijaj in
regeneracijo
- vsi izdelki ne vsebujejo parabenov
- večina izdelkov NE vsebuje strupenega Sodium Laureth Sulfate
- niso testirani na živalih, so veganski, in antialergijski.
Več o kozmetiki lahko izveste na uradni tuji strani: www.hempzproducts.com,
SLO: www.hempz.si oz. FB stran in skupina: HEMPZ - KOZMETIKA IZ KONOPLJE
Če bi katera želela poiskusiti šampon in conditioner, se lahko dogovorimo za prevzem testerja, oz. seveda za svetovanje pri nakupu.
Za dodatne info mi lahko pišete na: hempz.kozmetika@gmail.com
Lep večer,
Jasna[/
- vis_maior
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moram delit z vami včerajšnjo kombiacijo, ker je super uspelo imam na temno rjavo pobarvane lase približno do jošk, precej veliko jih je in zelo so živi, ko pride vlaga zraven je pa sploh katastrofa. Sicer so dokaj zdravi, zelo malo mi jih izpae in se ne lomijo dosti, tudi razceljeni niso. Ful težko dosežem, da lasje ne bi bili tako živi, hkrati pa ne obteženi in mastno-izgledajoči. Včeraj mi je pa uspelo Pa ponavadi se mi ob glavi poležejo, sodaj pa napihnejo, da izleda čist katastrofalno.
Lase sem si oprala z mojim običajnim šamonom Panthene repair (rjava pakunga) s katerim sicer nisem avno čisto zadovoljna. Potem pa za spremembo nisem dala gor (enakega) balzama, ampak za ene 5-7 min masko od Welle za barvane lase (mi je dal frizer za Božič testerček). Potem sem obrisane z brisačo dobro našpricala s Toni & Guy sprejem, ki je sicer namenjen za zaščto pred toplotnim obdelovanjem. potem pa normalno posušila s fenom in na koncu na konice dala čisto čisto malo Jon Frieda kapljic Frizz Ease (ki naj bi se sicer dajale po celih laseh na vlažne lase) - enak učinek bi imele pomojem tudi od Revital Klas kapljice (precej cenejše).
Lasje so danes noro dobri in jaz sem res zelo redko navdušena nad svojimi lasmi. majo taprav volumen, obliko in super so na otip. se tudi svetijo in zelo lepo dišijo Upam, da bo tak učinek tdi naslednjič, ko bom uporabila isto kombinacijo
Za masko se pa zadnjič kupila orehovo olje za lase od Afrodite. Dam si ga gor zjutraj kak da, ko sem bolj doma in ga mam kar cel dan na laseh, zvečer pa lase noralno operem.
Lase sem si oprala z mojim običajnim šamonom Panthene repair (rjava pakunga) s katerim sicer nisem avno čisto zadovoljna. Potem pa za spremembo nisem dala gor (enakega) balzama, ampak za ene 5-7 min masko od Welle za barvane lase (mi je dal frizer za Božič testerček). Potem sem obrisane z brisačo dobro našpricala s Toni & Guy sprejem, ki je sicer namenjen za zaščto pred toplotnim obdelovanjem. potem pa normalno posušila s fenom in na koncu na konice dala čisto čisto malo Jon Frieda kapljic Frizz Ease (ki naj bi se sicer dajale po celih laseh na vlažne lase) - enak učinek bi imele pomojem tudi od Revital Klas kapljice (precej cenejše).
Lasje so danes noro dobri in jaz sem res zelo redko navdušena nad svojimi lasmi. majo taprav volumen, obliko in super so na otip. se tudi svetijo in zelo lepo dišijo Upam, da bo tak učinek tdi naslednjič, ko bom uporabila isto kombinacijo
Za masko se pa zadnjič kupila orehovo olje za lase od Afrodite. Dam si ga gor zjutraj kak da, ko sem bolj doma in ga mam kar cel dan na laseh, zvečer pa lase noralno operem.
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Potrebujem sprej, gel karkoli, ki oblikuje kodre tako da lepše padejo... Pa po možnosti, da se stvar da kupiti v DM-u ali Müllerju?
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
*cukrr* napisal/-a:A kera mogoč ve kkšn dober sprej al pa gel za proti vročini?..pač če se velik likaš...itd. Da se ga nanese preden se zlikaš...
Nivea ima eno emulzijo za lase, samo ne vem koliko je kvalitetna... Dobiš pa u DM-ju.
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
Marichuy90 napisal/-a:*cukrr* napisal/-a:A kera mogoč ve kkšn dober sprej al pa gel za proti vročini?..pač če se velik likaš...itd. Da se ga nanese preden se zlikaš...
Nivea ima eno emulzijo za lase, samo ne vem koliko je kvalitetna... Dobiš pa u DM-ju.
Ooo hvala. bom šla pogledat mal pa upam da najdem kej.
Tu es dans toutes mes pensées.*
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
LuvDancin- prosim če po uporabi poročaš o Moroccan oil?
Sem tud sama že brala precej pohval in ga mela že v košarici na hqhair, pa sem si premislna. Prevelik izdatek zaenkrat (sem pa takrat spregledala, da majo manjšo embalažo ).
Sem tud sama že brala precej pohval in ga mela že v košarici na hqhair, pa sem si premislna. Prevelik izdatek zaenkrat (sem pa takrat spregledala, da majo manjšo embalažo ).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov