Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz pa mislim, da sem končno našla pravi šampon ki mi (zaenkrat, sicer sem ga uporabla šele parkrat) res ustreza:
Pred leti sem uporabljala namreč Fructisovega Long & strong (al neki takega) in tisti šampon mi je bil res super, ampak sem se mu nato odpovedala zaradi testiranja na živalih. Zdej sem bila par let na Balei Color pa različne od Alverde sem sprobala, pa saj so mi bili okej, ampak zdaj ko sem pa tega probala sem pa ker se mi zdi, da mi ful odgovarja. Že tekstura je taka mehka, ko šampon sperem celo nimam groznih zavozlanih slamnatih las (kar sem jih imela prej vedno, po vsakem šamponiranju), po balzamu pa si vozle račešem brez vsakih problemov. I hope I didn't jinx myself nao
Pred leti sem uporabljala namreč Fructisovega Long & strong (al neki takega) in tisti šampon mi je bil res super, ampak sem se mu nato odpovedala zaradi testiranja na živalih. Zdej sem bila par let na Balei Color pa različne od Alverde sem sprobala, pa saj so mi bili okej, ampak zdaj ko sem pa tega probala sem pa ker se mi zdi, da mi ful odgovarja. Že tekstura je taka mehka, ko šampon sperem celo nimam groznih zavozlanih slamnatih las (kar sem jih imela prej vedno, po vsakem šamponiranju), po balzamu pa si vozle račešem brez vsakih problemov. I hope I didn't jinx myself nao
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Dobijo se pr Avonu. (kataloška prodaja). Mislim, da je cena tam nekje 6 evrov. Ma sej so kar fajn, ampak meni so se lasje še vedno cepili in potem sem tudi prenehala z uporabo, ker sem videla, da imajo notri kar nekaj alkohola, tako da se mi to ni zdelo fajn za moje suhe lase.
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
A samo preko kataloške prodaje? No, če ne pomagajo ravno najbolj, sploh pa če je še alkohol prisoten, jih rajši ne bom kupla, ker mam že tak al tak suhe lase oz. konice in bi si s tem vse zaj...., ko že nekaj časa uporabljam naravno kozmetiko za lase. Hvala vseeno
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Cepljene konice se da pozdravit samo s striženjem. Žal. Cepljenje se da do neke mere preprečit s tem, da so tvoji lasje čim manj pod stresom (tj. čim manj sponk in tesnih elastik), suhe lase se pa da popravit z določenimi šamponi/maskami za lase. Ampak ko so konice enkrat že cepljene, jih je pa treba nujno odstriči. Malo traja, da zrastejo nazaj, ampak potem izgledajo lasje veliko lepši
Every rose has its thorn
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Za suhe konice in lase nasplosno je najboljsi tale izdelek: http://www.amazon.com/Organic-Root-Stim ... B000RBUMR8 . Dosti cenejsi od dragih izdelkov v salonih, ki meni niso nikoli pomagali toliko, kot so obljubljali. Tale stvar je pa super! Lahko ga naneses na mokre ali suhe lase in lasje ga kar vsrkajo brez da bi izgledali mastni. Moji lasje so po uporabi super mehki in se ne vozlajo. Sicer sem ga jaz kupila tukaj v ZDA, v Sloveniji se ga ne dobi, da se ga pa narocit na netu.
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Zanima me,če pri vseh izdelkih za nego in oblikovanje las,obstaja tudi kakšna zadeva,ki bi lasem "povzročila" isto kot morska voda po kopanju poleti?Pa ne mi zdej rečt,naj grem glavo v morje namakat,ker ne bo izvedljivo.Obstaja kej takega podobnega,pa da je dosegljivo pri nas?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Hmmm, danes sem nabavla tole zadevico:
http://www.xlhair.com/products/classic/balsamspray.pdf
Lepo diši, enostavna za uporabo pa fajn zgladi laske. Ker imam trenutno od Alverde Traube&avocado balzam, ki je čisto shitty in rabim nekaj dodatnega.
http://www.xlhair.com/products/classic/balsamspray.pdf
Lepo diši, enostavna za uporabo pa fajn zgladi laske. Ker imam trenutno od Alverde Traube&avocado balzam, ki je čisto shitty in rabim nekaj dodatnega.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
sirova štručka napisal/-a:kak učinek pa imaš v mislih?
morski učinek.men se zdi,da mi lepše kodre naredi(ker mam pač nekoliko daljše lase),mal mi tudi zmanjša volumen,pa taki na izi dredi se mi nardijo,tko občutek,da so lasje(pač koder las)nekoliko zlepljeni skupaj(ne na hard,se jih da razčesat)
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
^^Seveda obstaja Bumble & Bumble ma par izdelkov, ki naj bi mel tak efekt, ne morm ti pa iz prve roke povedat, ker jih se nism sprobala.
Vem sam, da jih majo dostkrat u Cosmotu al pa Elle pa, da niso prou pocen
Se official site
EDIT: evo ga surf spray
EDIT2: baje ga prodajajo tle
(ja, fuuuul se mi ne da ucit )
Vem sam, da jih majo dostkrat u Cosmotu al pa Elle pa, da niso prou pocen
Se official site
EDIT: evo ga surf spray
EDIT2: baje ga prodajajo tle
(ja, fuuuul se mi ne da ucit )
Live. Love. Surf.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov