Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- delicate
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2011
Punce, a ste poskusile jojoba olje za nego las? Torej - popolnoma naravno, samo nekaj kapljic porabiš in baje dela čudeže.... sem zasledila na enem drugem forumu.
Tukaj piše vse o tem, kako se uporablja na laseh in kako na obrazu z aknami. Povezave so malo čudne, so tam zgoraj pri vrhu strani.
Jojoba oil for hair and acne
(Ne gre za reklamno stran za izdelek, ampak za informativno spletno stran o jojoba olju)
Tukaj piše vse o tem, kako se uporablja na laseh in kako na obrazu z aknami. Povezave so malo čudne, so tam zgoraj pri vrhu strani.
Jojoba oil for hair and acne
(Ne gre za reklamno stran za izdelek, ampak za informativno spletno stran o jojoba olju)
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Našl sem en fajn recept za domačo masko in sicer: žlica olivnega olja in žlica limoninega soka in tri žlice medu. Pa me zanima, če naj to čez celo glavo nanesem al samo po laseh malo? Prebrala sem tudi, da naj bi s tem masirala lasišče, kar bi naj vzpodbudilo rast. Torej čez celo glavo, pa ne bo potem preveč mastno?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
poznate.. kakšno zelo dobro hranljivo masko =)
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
spelaspela napisal/-a:poznate.. kakšno zelo dobro hranljivo masko =)
kakšne lase pa imaš?
jaz trenutno uporabljam masko za lase od Justa, je zelo hranljiva, pa orehovo olje je na sporedu.
Drugače na lase lahko daš načeloma vse kar lahko poješ. Enako velja za kožo. Kar prenese želodček, bo tudi za kožo in lase fino.
Edino pri jajčkih je treba biti pazljiv - ker seveda meni ni prvič nobeden povedal da se daje gor samo rumenjake, sem dala v kompletu z beljakom, s pretoplo vodo splaknila in mi je beljak zakrknil na laseh. UUUU sem se namatrala da sem dol dobila.
Jaz imam suhe lase - uporabljam Justovo masko, šampon - tisti ki mi pride pod roke, umivam jih s hladno vodo, kadar si jih brišem, jih ne drgnem in susim jih z hladnim zrakom iz fena. Včasih dam gor arganovo olje, včasih orehovo, včasih olivno, včasih tudi nič, za lepe kodre uporabim namesto pene kar pol piksne laškega.....
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Feist. napisal/-a:Našl sem en fajn recept za domačo masko in sicer: žlica olivnega olja in žlica limoninega soka in tri žlice medu. Pa me zanima, če naj to čez celo glavo nanesem al samo po laseh malo? Prebrala sem tudi, da naj bi s tem masirala lasišče, kar bi naj vzpodbudilo rast. Torej čez celo glavo, pa ne bo potem preveč mastno?
Spusti med. Jaz sem samo enkrat probala, pa sem mislila, da bom umrla, kaj mi je naredil z lasmi. Vse skupaj je bila ena velika sladka kepa. Vse sladko in ni šans da spereš dol. Eno uro sem se trudila, da mi je uspelo rešit in še potem je bilo vse pacasto. Nikoli več
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Danes sem se na Cosmu naučila 2 novi zadevi (ciljam na ^^ in pjotro).
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Priporočam samo olja. Kokosovo, olivno, ricinusovo, orehovo ali arganovo. Al pa vse skupaj, kakor želite.
Delat doma maske za lase pa samo, če imate fajn blender. Jaz sem si brez dobrega blenderja enkrat naredila avokadovo. Nikoli več, tiste koščke ne dobro zmletega avokada sem ven spravljala celo večnost.
Delat doma maske za lase pa samo, če imate fajn blender. Jaz sem si brez dobrega blenderja enkrat naredila avokadovo. Nikoli več, tiste koščke ne dobro zmletega avokada sem ven spravljala celo večnost.
-
imam pobarvane lase(rdeča) amapk imam samo razcepljene in suhe konice.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
Kot bi opisala moje lase:)
Bo čisto ok če si za na lase (lahko samo en del, al pa tud samo konice) za par ur naneseš olje in zaviješ v brisačko.
Lahko pa tudi prakticiraš oljček (malo količino) na roko in porazporediš po laseh ali konicah, kjer so suhi. DObra alternativa raznim silikonom za konice.
Bo čisto ok če si za na lase (lahko samo en del, al pa tud samo konice) za par ur naneseš olje in zaviješ v brisačko.
Lahko pa tudi prakticiraš oljček (malo količino) na roko in porazporediš po laseh ali konicah, kjer so suhi. DObra alternativa raznim silikonom za konice.
-
uu hvala =)
ej eno uprašanje.. kero barvo pa uporabljaš.. (Rdečo) k mi je subrina dost slabo prjela..
ej eno uprašanje.. kero barvo pa uporabljaš.. (Rdečo) k mi je subrina dost slabo prjela..
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
pjotra napisal/-a:Drugače na lase lahko daš načeloma vse kar lahko poješ. Enako velja za kožo. Kar prenese želodček, bo tudi za kožo in lase fino.
Edino pri jajčkih je treba biti pazljiv - ker seveda meni ni prvič nobeden povedal da se daje gor samo rumenjake, sem dala v kompletu z beljakom, s pretoplo vodo splaknila in mi je beljak zakrknil na laseh. UUUU sem se namatrala da sem dol dobila.
Si predstavljam kaj si imela v laseh
-
UG84 - Cosmo moderatorka
spelaspela napisal/-a:uu hvala =)
Barvam se pri frizerju, frizerka uporablja Revlon. Za obstojnost pa potem doma skrbim s Henna plus barvanim šamponom. Ima pa Henna plus tudi barve, primejo dobro.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
UG84 napisal/-a:spelaspela napisal/-a:uu hvala =)
Barvam se pri frizerju, frizerka uporablja Revlon. Za obstojnost pa potem doma skrbim s Henna plus barvanim šamponom. Ima pa Henna plus tudi barve, primejo dobro.
Kje se dobi Henna plus?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov