Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bonbonchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Jaz uporabljam samo šampon, balzama pa odkar imam spet naravne lase, niti ne pogledam in sem vsa happy, ker si samo lepo s šamponom umijem lase in čao maske za lase še nikoli nisem dala nanje, pa so totalno zdravi, gosti in brez razcepljenih konic.
Imam pa trenutno en baby šampon ki ga uporabljam in je kar ok za "dišeče momente" sem si pa kupila Garnier Mango & Tiarin cvet, moram še sprobat če res kej diši na laseh al samo v flaškici potem pa imam še enega, ki diši po breskvah in pa Fructis fresh, pa nepogrešljivi Head'n'Shoulders (tega pa res najredkeje uporabim).
Imam pa trenutno en baby šampon ki ga uporabljam in je kar ok za "dišeče momente" sem si pa kupila Garnier Mango & Tiarin cvet, moram še sprobat če res kej diši na laseh al samo v flaškici potem pa imam še enega, ki diši po breskvah in pa Fructis fresh, pa nepogrešljivi Head'n'Shoulders (tega pa res najredkeje uporabim).
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
bonbonchek napisal/-a:Jaz uporabljam samo šampon, balzama pa odkar imam spet naravne lase, niti ne pogledam in sem vsa happy, ker si samo lepo s šamponom umijem lase in čao
pri teh agresivnih šamponih (agresivni so vsi ni važn kok so natural) je balzam baje nujen. šampon odpre las, in ga očisti, balzam pa ga zapre nazaj. balzam je kisel tako kot sestavine lasu in je nujn ga uporabit za dolgotrajno lepo frzurco. tko je men frizer povedal, ki je ekspert na tem področju. največji šit so pa 2 v 1 šamponi. ta čudež ne obstaja
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz imam pa sicer močne in zdrave lase, ampak imam pa drug problem: ne vem kako bi se počesala, oziroma s čim utrdila lase, da bi lepo gladko padali na ramena. Slej ko prej mi vse štrli po svoje kot, da glavnika že dva dni ni videla moja glava.
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
js mam spet tist bedn obdobje,k mi dost dol letijo matr,kamrkol se obrnem so,las levo,las desno...
pa še zmer jih mam fuuul na glav
drgač pa šampon,balzam,občasno maska..
pa še zmer jih mam fuuul na glav
drgač pa šampon,balzam,občasno maska..
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
Js sm mela tud uničene lase, zdej sm pa ene 4 mesce nazaj prešaltala iz blond na temno rjavo barvo, ki je bolj prijazna za moje lase pa še vsi mi pravjo kok mi bolj paše Pa takrat me je frizerka postrigla ene 7-8 cm, ker so ble špice za stran, ker je res, razcepljenih konic ti nič ne bo pozdravlo razen škarij.
Lasje so zdej supr, sm pa začela uporabljat tut tisti serum od Joicota K-pak (slikco je nalepla buubbika neki postov gor) - je ful fajn, res priporočam!
Lasje so zdej supr, sm pa začela uporabljat tut tisti serum od Joicota K-pak (slikco je nalepla buubbika neki postov gor) - je ful fajn, res priporočam!
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
A katera morda ve,če kje iščejo modele za striženje,se pravi moške frizure?Sej se ne gre zdaj zaradi tega,da ne bi imel 20€ za frizerja,ampak ko imam ravno malo daljše lase,da bi se dal fajn nekomu igrat z njimi.Če je kak salon ali frizerska šola,ki kaj išče,bi bil vesel informacije.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hm, ja, jz vem samo za ti dve možnosti:
Ilirija - ampak predvsem/samo(?) za ženske.
Sicer pa srednja frizerska tudi, ampak, kolikor mi je znano, je to del zaključnih izpitov, torej si za letos zamudil..
Ilirija - ampak predvsem/samo(?) za ženske.
Sicer pa srednja frizerska tudi, ampak, kolikor mi je znano, je to del zaključnih izpitov, torej si za letos zamudil..
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Odločam se za nakup oblikovalca pričesk. In me zanima, če je možno s tem narediti bolj mehke, nežne kodre. Sicer piše, da je za čvrste.
http://www.bigbang.si/nega-in-pocutje/n ... lnik-19-mm
http://www.bigbang.si/nega-in-pocutje/n ... lnik-19-mm
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Trenutno uporabljam Šampon in balzam od Alverde, in sicer marelica. Sem se pa odločila, da bom šla spet nazaj na L'oocitane, in sicer na olivo. Pa spet sem si kupila Fidival retard vitamine za lase, ker so mi začeli odpadat (jesen pred vrati)
-
Jetta - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Meni je najboljše kar sem do zdaj uporabljala za svoje lase, balzam Dumb blonde in šampon Love Peace & Planet (eco). Prej sem uporabljala L`oreal ipd. šampone, ki so po nepotrebnem obtežili in uničili že tako ali tako poškodovane lase od barvanja, zdaj pa so čisto drugačni kot prej. V bistvu me je moj bivši frizer "spametoval" in mi svetoval te izdelke, v nasprotnem primeru bi me moral postriči na paž.
-
Tara_108 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Feist, js mam en tak kodralnik...največ je odvisno od tega, kako ga uporabljaš...če boš lase navijala navpično okrog, boš mela grozne kodre, ko en baročni angelček...moreš jih spiralno ovit okrog, pa pusti malo manj časa, pa potem si jih razčeš....sj boš sama vidla kk to gre, se pa da pa obvezno gor prej kak izdelek za zaščito, če ne boš mela slamo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov