Nega las

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 01. Jul. 2010 14:25

Zvezdica007 napisal/-a:Nisem vedela v katero temo uvrstiti svoje vprašanje, zato ga bom kar tukaj napisala :) V soboto sem povabljena na poroko in bi si rada pri frizerki naredila fen frizuro. Ker imam v sob. izredno malo časa sem mislila, da bi šla k frizerki v petek. Ker se mi lasje precej hitro zmastijo me malo skrbi, da bom v sob. že čist nikava in se ne bo niti opazilo, da sem bila pri frizerju :? A ve za kakšne posebne dogodke hodite isti dan frizerju ali dan prej? :)

Če boš pazila kako boš spala oz. če bi spala na "podstavku" tako kot gejše bi bilo ok.
Drugače pa naslednji dan sama malo popraviš in mogoče dodaš kakšno okrasno sponko ali kaj podobnega in bi zgledalo urejeno primerno za posebno priložnost.
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2010
Kraj: domzale

Neprebrana objavaNapisal/-a urska.pavlic » 06. Jul. 2010 7:59

jaz pa sem imela letos od keune serum za zaščito las in je full dober,saj moji lasje segajo vse bo riiti in imam take lasje kot da nisem bila nikol na morju.stane 20 evrov,ampak zdaj so ga imeli v akciji za 13 evrov. :irre:
zvezdica
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Dizzy.girl » 06. Jul. 2010 10:05

Gliss Kur Nutri Protect sprej za lase je zame še vedno zakon.

Slika

Lahko ga našpricaš po vlažnih laseh ali pa po suhih, da so taki mehki, gladki, brez problema se razčešejo, svetleči ... skratka super. js mam namreč takoj naslednji dan po tem ko si umijem glavo nemogoče lase, vse enkam štrli, vsak las posebej in niti s krtačo ali glavnikom se jih ne da lepo zravnati. če jih mal popršim s tem so pa najlepši :P
pa tut na morju mislm d je res fajn če si vsak večer potem ko si umiješ lase (v vročih poletnih mesecih k so že itak obremenjeni s soljo in vlago in vsem, s čist enim nežnim šamponom za vsakodnevno umivanje - nič agresivnega) daš še mal tega gor...
pa nič ne masti las.

priporočam, res, zdej je že kr redno v moji kopalnci :wink:
Katrini
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Katrini » 14. Jul. 2010 10:54

Živjo,
nekje sem brala o terapiji Literam, tudi ena kolegica mi je pripovedovala o tem. baje gre za nek naraven postopek, s katerim ti pozdravijo lase. Članek sem videla v Salonu. Ali katera od vas to terapijo pozna? Baje se res pozna na laseh, ker pozdravi razcepljene konice. Prosim, če mi sporočite svoje izkušnje. Pa še to me zanima, kje to delajo in koliko to stane.
lp
Katrca
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 14. Jul. 2010 11:06

In, kako pozdravi razcepljene konice? :lol:

Ne, resno, a se ti ne zdi to malo nelogično? Malo pomisli. Ko je las razcepljen, ga ne moreš več zlepit skupaj. Ne gre.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 14. Jul. 2010 11:24

Tudi meni je nelogično.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 14. Jul. 2010 12:50

Razcepljenih konic se znebiš le s striženjem ali pa jih le prikriješ z raznimi silikoni in olji ker jih "zlepijo".
Lahko pa pomaga zgladiti las, ker naj bi zaprlo lasne luske, ki jih barvanje in trajna odpre. Ampak če se las kemično obdela noben tretma ne bo popolnoma obnovil las, da bi bil tak kot naraven.
Za lepe lase je dovolj primerna nega las šampom, balzam in občasno maska za lase(lahko tudi z navadnim olivnim oljem iz kuhinje). In seveda se ne sme prepogosto barvat, likat, kodrat in sušiti z vročim zrakom.
Tako da meni se ne zdi smiselno zapravljanje za take zadeve, ker lahko sama doma dobro poskrbiš za lase :wink:
Pika85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Pika85 » 22. Jul. 2010 10:19

Katero arganovo olje je boljše, (za lase) svetlo ali temno?
Pika85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Pika85 » 22. Jul. 2010 18:08

Mislim, da svetlo. Če se motim pa me naj katera popravi. :wink: UG, je velika razlika med avokadovim oljem in arganovim? Ker je arganovo res drago in me zanima, če je zato toliko boljše? Sicer si date olje kot masko tudi na lasišče ali samo na lase? Jaz imam lase dolge do ramen in si ga dam samo od ušes navzdol...
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 23. Jul. 2010 8:04

Oba sta dobra, meni je avokadovo sicer boljše, ker je neprimerno cenejše. Si pa dam jaz po celi glavi olje, pa bolj izdatno po konicah. Itak si ga razporedim s česanjem.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 25. Jul. 2010 8:08

Kaj priporočate proti izpadanju las? Kr tolk kot mi zdej izpadajo mi niso še nikoli in če bo šlo tko naprej se bom lahko razglasila za plešasto. :roll: Barvam se na blond, jem dovolj zelenjave (če ma to sploh kašno večjo vezo), 1x na tedn si dam na glavo olivno olje, rabim balzam in L'orealov (professional) šampon proti izpadanju las. Torej?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 25. Jul. 2010 10:04

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 25. Jul. 2010 10:06

Ne, namreč nimam denarja za glavnik. :roll:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 25. Jul. 2010 10:16

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 25. Jul. 2010 10:23

Glede na to da je bil tvoj komentar neumesn in nism zasledila (pametnega) nasveta, sarkazem prou nič ne škodi.

Konc OT.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov