Nega las
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
buubbika napisal/-a:Zato pa uporabljaš vse te izdelke, da se vrnejo v "prvotno" stanje, da se popravijo od tvojega ubijanja le-teh.
Js se ne spomnem, kdaj sem na zadnje prijela za likalnik za lase. Na zadnje mislim da je blo točno na silvestrovo ...
To že, ampak vsak sam pri sebi ve, kaj mu je bolj pomembno. Če nimaš dejansko zdravih in lepih las (malo kdo ima take), jih probaš vsaj narediti take, ali ne? Saj je pri večini lepotnih stvareh tako. Večino škode k temu prispeva barvanje las, dodatno delo pa naredi še likanje. Jaz likalnik uporabljam zelo redko, če pa ga že, pa je pač treba poskrbeti za neko zaščito in nasplošno pravilno negovati lase.
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Lol? To si zdaj dala tak primer, ki niti malo ne predstavlja logične primerjave.
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Eno izmed "pravil" lepih las je, da barvanje in likanje ne gresta skupi, tko da tiste, ki jamrate kake boge lase mate al pa ki vas je tok strah, da jih ne boste preveč uničle, za začetek lahko skenslate eno izmed prej omenjenih stvari. Pa da nau zdej kera skočila s stola pa hitr pisat kako se ona barva + lika in ma čudovite lase, bla bla bla, ja tud to je lahko, ampak redko.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
To.arrow napisal/-a:Eno izmed "pravil" lepih las je, da barvanje in likanje ne gresta skupi, tko da tiste, ki jamrate kake boge lase mate al pa ki vas je tok strah, da jih ne boste preveč uničle, za začetek lahko skenslate eno izmed prej omenjenih stvari.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Matr ste ene pokroviteljske in polne nasvetov, ki sploh ne odgovarjajo na začetno vprašanje.
Po isti logiki bi šla js lahko težit v temo o nohtih, da zakaj ubogo roževino mučite z vsemi pod-, nad- in medlaki, saj so naravni nohti najlepši in najbolj zdravi.
Ampak dobr, tema je o negi las in mogoče bo nekdo prav tukaj izvedel, da barvanje in likanje za lase nista najbolj zdrava postopka.
Hvala uporabnici LanaMaxim za (zame) uporaben nasvet.
Po isti logiki bi šla js lahko težit v temo o nohtih, da zakaj ubogo roževino mučite z vsemi pod-, nad- in medlaki, saj so naravni nohti najlepši in najbolj zdravi.
Ampak dobr, tema je o negi las in mogoče bo nekdo prav tukaj izvedel, da barvanje in likanje za lase nista najbolj zdrava postopka.
Hvala uporabnici LanaMaxim za (zame) uporaben nasvet.
Because I can.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ker zaenkrat še nobena nima nekih groznih težav z njimi in pa - lasje se prej opazi.Tananda napisal/-a:Po isti logiki bi šla js lahko težit v temo o nohtih, da zakaj ubogo roževino mučite z vsemi pod-, nad- in medlaki, saj so naravni nohti najlepši in najbolj zdravi.
Da ne bom samo OT: za izboljšanje obojega pa bojda priporočajo jemanje vitamina B (oz. hrano bogato z le-tem)!
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Vedno berem v časopisu, kako si je treba zaščitit lase in lasišče na soncu, da rabijo tudi lasi zaščitni faktor, ampak kje se pa to da dejansko kupit, ker še nisem zasledila. Kako pa vi zaščitite svoje lase ko greste na morje, bazen, toplice? Jst ponavadi dam na morju slamnik na glavo.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Jz moram priznat, da tega nisem nikoli delala, pa bi morala, ker imam suhe lase. Lani sem uporabljala od balee spray za lase z zaščitnim faktorjem, smao men je to še slabši na dolgi rok, ker vsebuje alkohol.
Raje jih negujem z olji bolj izdatno na morju.
Raje jih negujem z olji bolj izdatno na morju.
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Nisem vedela v katero temo uvrstiti svoje vprašanje, zato ga bom kar tukaj napisala V soboto sem povabljena na poroko in bi si rada pri frizerki naredila fen frizuro. Ker imam v sob. izredno malo časa sem mislila, da bi šla k frizerki v petek. Ker se mi lasje precej hitro zmastijo me malo skrbi, da bom v sob. že čist nikava in se ne bo niti opazilo, da sem bila pri frizerju A ve za kakšne posebne dogodke hodite isti dan frizerju ali dan prej?
- Pucca20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2010
kar se pa nege tiče, pa uporabljaj čim bolj nežen šampon, glede na to, da si lase pogosto umivaš. jaz imam šampon od alverde, pa sem zadovoljna. ni agresiven.
uporabljaj masko za lase 1krat tedensko, lahko vmešaš vmes še olivno, avokadovo, arganovo, kokosovo olje, po želji. pusti pa si jo najmanj pol ure gor. meni je super maska od gliss kur.
pri vsakem umivanju pa si nanesi še balzam, ampak ne na lase ob lasišču, če praviš, da imaš mastne. jaz brez balzama ne morem, ker imam čisto trde lase.
kako pa veš kateri šampon ni agresiven? jaz bi tudi raje uporabljala, kaki blaig šampon, ker si pogosteje perem lase.
Pa na katero masko od gliss kur to misliš, tisto malo v tubici?
Dokler vsi enako razmišljamo, sploh nihče ne razmišlja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov