Naravna kozmetika

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

andrejka87
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 24. 4. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejka87 » 24. Apr. 2017 13:46

Jaz bi pa rada pohvalila gospo preko katere kupujem kozmetiko,ki jo sama izdeluje doma :https://www.facebook.com/prodajanaravnekozmetike
Vsa kozmetika je brez ene same snovi zdravju škodljive ,primerno za občutljiv tip kože,ker imajo doma alergika. Sami smo vzeli kremo za ekcem ,mastno kozo ker sem se zjutraj zbujala kot da sem z oljem namazana in kremo za izsuseno flekasto kozo,ekstra dehidrirano.

Kreme so res odlične. Nismo več vedeli kaj naj kupimo,kar koli smo kupili v trgovini,tudi v lekarni ..smo dobili same alerg.reakcije,srbečico in še in še..
zasledila sem tudi članek od sanje lončar katera kozmetika je res zelo škodljiva in me je sploh presekalo tako,da od takrat nase dajemo kar se le da..da lahko pojemo. Res gre vse v naš krvni obtok in to gospo res priporočam :)
Upam da bo še komu pomagalo.

Tudi pri hčerki ki je imela zelo oljnato kozo,druga pa po telesu flekasto,dehidrirano so kreme bizarno pomagale in ne kupujemo več raznih vichy,neutrogena..in ostale packarije :)

lep dan.
ladymillion
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 4. 10. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a ladymillion » 04. Okt. 2017 8:55

Bom prečekirala stran, čeprav jaz kupujem od moje prijateljice, Ki ima spletno trgovino z naravno kozmetiko in sem zaenkrat zelo zadovolja z izdelki http://www.monna.si- deozodorant pa uporabljam od firme amon amis, za katere imam tudi same pohvale :) a ima ta prijateljica kaksen certifikat ali je to le njen hobi? :razz:

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov