Najljubši gel za tuširanje in mleko za telo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Sem dobila od Nuxa scrub za tuširanje, se mi zdi, da z nekim medom, in tooooook lepo diši, da je za znort. Najbrž je tudi cena temu primerna Sem pa dobila tudi tester mleka za telo z medom, samo mi ni všeč, ker takoj na začetku diši, pol se pa hitr spremeni v en tak čudn vonj po žarkem ... mogoče je bil pa samo tester tak.
- t4m4l4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2005
- Kraj: ok.Lj
za tuširat trenutno uporablam kr nivea fitness gel (ki je za telo in lase btw -full se je dobr obnesu na morju ker ni treba met posebi šampona pa gela za tuš )
dobr mi je tud od niveje navaden, tako modro "osvetljen" (kolekcija tista k je z marelco, pa roza osvetljen itd) ker ma uredu vonj...
aja pa od baleje mam gel za tuširat "balea sport", oranžna barva. je tud ok. uredu je tud peeling tušgel od baleje (tuba, vonj po pomaranči).
mela sm tud od camay sam mi je pa full suho kožo naredu
dove geli mi pa smrdijo
za po tuširanju mam pa marskej (nivea navadn za suho kožo, balea lotion kokos, oriflame silk -tak roza, fuuull lepo diši in še koža je svilnata res, pa dove kremo za celo telo...) ampak ponavad se mi ne da mazat.. tko da sam ene 2x na teden se namažem
sm prebrala da vas velik uporabla tale bodycocoon, a je uredu drgač?
js mam dost suho kožo pa še občutljivo za povrh, tko da mi je res problem najdt neki kar mi ustreza
dobr mi je tud od niveje navaden, tako modro "osvetljen" (kolekcija tista k je z marelco, pa roza osvetljen itd) ker ma uredu vonj...
aja pa od baleje mam gel za tuširat "balea sport", oranžna barva. je tud ok. uredu je tud peeling tušgel od baleje (tuba, vonj po pomaranči).
mela sm tud od camay sam mi je pa full suho kožo naredu
dove geli mi pa smrdijo
za po tuširanju mam pa marskej (nivea navadn za suho kožo, balea lotion kokos, oriflame silk -tak roza, fuuull lepo diši in še koža je svilnata res, pa dove kremo za celo telo...) ampak ponavad se mi ne da mazat.. tko da sam ene 2x na teden se namažem
sm prebrala da vas velik uporabla tale bodycocoon, a je uredu drgač?
js mam dost suho kožo pa še občutljivo za povrh, tko da mi je res problem najdt neki kar mi ustreza
Fit Beyba
- *loNely soul*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
trenutno gel za tuširanje od avona z vonjem višnje
-
swinga - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
js pa uporablam od subrine-rose prej sm mela pa še čokolado in morm rečt da tist tko smrdi da nikol več nam probala.
za mleko mam pa trenutno enga ful dobrga k ga sicer moja denarnica ne bi prenesla sm ga dubla za miklavža in sicer od loccitane tud se imenuje rose ful maš lepo kožo po tem
za mleko mam pa trenutno enga ful dobrga k ga sicer moja denarnica ne bi prenesla sm ga dubla za miklavža in sicer od loccitane tud se imenuje rose ful maš lepo kožo po tem
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
ker je bil v akciji sem kupila od Palmolive - Bodyogurt...diši full lepo
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst mam pa zdej trenutno od Dove tistega za ponoč (grem tko umirjena spat ) pa morm rečt, da mi ful odgovarja, lepo diši pa še res je vlažilen (sploh mi ne izsuši kože)
Občasno pa tut od Palmolive (tista 2 nova) k sta z jogurtom...eden je pomaranča(men se zdi, da je pomaranča nooo ) drug pa aloe vera...mmmm to pa tko lepo diši...jst bi kr vohala pa vohala
Občasno pa tut od Palmolive (tista 2 nova) k sta z jogurtom...eden je pomaranča(men se zdi, da je pomaranča nooo ) drug pa aloe vera...mmmm to pa tko lepo diši...jst bi kr vohala pa vohala
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov